Canımm karar verdim ve bu gün başladım bakalım. Hayırlısıyla tamamlarım ve faydalı olur inş.
Evet canım aynen bu liste.
Ya Öncesinde de yazdıgım gibi canım;
5 günde 4 kilo verdim canım. Amaaaa;
Sonraki 2 gün çok yedim. Ve verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım. Ayrıyeten vücudum Direnç kazandı. Sonrasında kilo vermem çok zorlaştı. Öncesinde hem daha çok yiyordum hemde kilo veriyordum. Ama şimdi çok zor veriyorum malesef. Şok diyetlere Tövbe etmiştim aslında ben.
Ama işte bu sefer daha bilinçliyim diyerekten tekrar başladım. En azından kermesin fazlalığını atsam yeter.
23.günüm gayet iyi geçti.
4,5 orta boy haşlanmış patates yedim.
Şu anda gayet iyiyim. Açlık vs. hiç bişey yok çok şükür. Yarın sebze günüm. Istediğim sebzeleri istediğim kadar yiyebîlirim.Bu düşünce nefsime gayet hoş geliyor. Istediğim kadar yiyebilirim.
Sporlarıma geçecek olursam;
1 saat yürüyüş yaptım
1200 ip zıpladım
500 bacak sporumuda yaptım
Kendime bu gün için bi aferin veriyorum
Darısı yarına inş.
Sagol canım benimHayrli ugurlu olsun kuzummm
Evet canım ya ben öyle oldunu düşünmüştümSok diyetten sonra mi kilo verme durdu kuzum geçmişte
Evet canım ya ben öyle oldunu düşünmüştüm
Artık başladım. Bu seferki sonbakalım cuma olacak bilmiyorum. Ama busefer önceki yaptıgım kadar katı yapmamayı düşünüyorum. Zaten bu seferde pişman olursam hayatta bi daha şok diyet yapmam
Senin lahana diyetin ne oldu canım?
Geri ayran Çorbası detoxu yapmışın bu gün?
Canım sen zaten çok az yiyorsun. Bence hiç şok diyet filan yapma. Arada bir saf protein günleri yaparsın. Gerisindede zaten az ve her besini tüketmeye çalışıyor sun. Ee sporda yapıyorsun. Inan sende kilo filan kalmaz bu gidişle inş.
Gerçekten maşallah ın var canım. Insaallah Haziran'a hayalındeki kiloda olursun.Kuzum bende 2 gun lahana çorbası diyeti yaptım corbam bitti bende ayran corbasindan devam ettim 2 gunde oyle yapym dedim bakalim cumaaa ne olcakkk
INSALLAH bitanem cok sekersin cok sagolaynen o sekil devam ediyim bakalim hazranda ne olcakk
Gerçekten maşallah ın var canım. Insaallah Haziran'a hayalındeki kiloda olursun.
Canım benim merak ettiğim hiç yeme atağı filan geçiriyormusun? Hiç kaçamak filan yapmıyormusun?eger öyleyse seni gerçekten tebrik ederim. Gerçekten zoru başarıyorsun sen.
24. Günümde geçti sayılır
Bu gün baya sebze yedim. Düne göre daha zor bir gün oldu bu gün. Çünkü yediklerim kesmedi bir türlü beni. Sanki çignedikçe ağzımda kaybolup mideme hiç inmediler.
Neyse 1 kupa Sütlü kahve kaçamagıyla kandırdım kendimi
Yarım saat yürüyüş
1000 ip atlama
500 bacak sporumuda yaptım.
Yarın et günü
Bakalım nasıl geçecek???
Ayyy canıııımm haketmek nedemek. Maşallah canım ya. Inan sana imreniyorum azmine iradene. Şu istanbuldan bi geliyim bende senin gibi iradeli olmak için az yemeyi ögrenmek için gayret edeceğim inş.iNSALLAH balimmm agzindan bal damliyorrr
Kuzum yaprak dolmasi yemiştim 7 tane ama o gun ekmek yememistim o kacamak sayilir mi bilmemkacamak yapmiyorum kuzum cunku kilo vermem sart 23 nisan dogum gunum o gun 2.ayim olcak diyetimin bende ogun kendimi sevndrym diye dusunuyorum hak etmis oluyormuyumkii
Insaallah müjdeli olur canım benim. Bende çok merak ediyorum29.gunu cok merak ediyorummmujdeyi bekliyorum
Ayyy canıııımm haketmek nedemek. Maşallah canım ya. Inan sana imreniyorum azmine iradene. Şu istanbuldan bi geliyim bende senin gibi iradeli olmak için az yemeyi ögrenmek için gayret edeceğim inş.
Yok canım bayadır tartılmadım. Çok bişey kaybettiğimi sanmıyorum ama sporun baya faydasını gördümü söyleyebilirim.Hic tartildn mi kuzummm
Yok canım bayadır tartılmadım. Çok bişey kaybettiğimi sanmıyorum ama sporun baya faydasını gördümü söyleyebilirim.
Sen zaten sporda yapıyorsun baya.
Sendeki değişim süperdir.
Allah sendede razı olsun canımAMIN balim ALLAH razı olsunnnINSALLAH boyle devam eder balimm bi dogum gunumde sevndrrm kendimi nasipse sonra yine rejime devam temuzza kadar ramazanda da uygun bi diyet yapip orucumu oyle tutucam INSALLAH kuzum senin kilona inmem lazim kuzum senin kilon benim hayalimmm kuzum bide bende senin sporuna hayranimmm harikasin
Allah sendede razı olsun canımsen böyle devam edersin canım. Zayıflama amacın çok büyük çünkü. Insaallah Kuğu gibi bir gelin olursun. Tabii Ömür boyuncada Verdiğimiz kiloları almayız bir daha inş. Ay canım iple atlamayı bana sen tavsiye etmiştin. Canım benim ip atlamanın çok artısını gördüm. Bunun içinde ben sana çooook teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?