Yeminli 29 gün

Ooo bende çok merak ediyorum zaten seni canım. Eminim fark büyüktür.
Merakla bekliyorum resmini
Sende güzel spor yapıyorsun canım.
Zamanla spor programların değişir zaten. Bi zaman gelir ipe ağırlık verirsin sende

AMIN bitanem iNSALLAH asen nekadar iyi bi insansin melek gibi destegini yuregime hisettum yuregine saglik melegim cok sagol rica ederim bitanem ne demek Ne mutlu bana
Canım arkadaşım seni Can'ı gönülden destekliyorum. Herzaman duacınım. Sen zaten hakediyorsun. Allahım emeklerini zayi etmesin inş.
Bu arada asıl sen çok iyisin. Herkesle o kadar ilgilisinki canım. Bütün güzellikleri, bütün güzel sözleri, iyi niyetleri hak ediyorsun canım

25. Günümde
Herşey ne güzel giderken eşimin ısrarıyla dışarı çıktık.ve dondurma yiyerek diyetimin dışına çıktım. Sonrasındada baya bi peynir yedim
Kaçamakları bol bir gün oldu
Ya ben kendimi kastıkça yememek için daha çok yeme istegim oluyor. Önceden 1 haftada 2 haftada kaçamak yaparken şimdi nerdeyse her 3. Günümde bir kaçırıyorum.
Artık hedefim: kilo almayım yeter
Sabah 1 saat
Akşam 30 dk. Yürüyüş
1000 ip atlama
500 bacak sporumu yaptım.
Yarın meyve günü.
Bakalım nasıl geçecek???

Sozlerinden duygulandim bitanem yaa cok tesekur ederim melegim iNSALLAH balimmm seviyoyum seni hersey gonlunce olsun INSALLAH balim benim

Dondurmayi bende ozledim uzme kendini kuzum sporun guzel dengelemissin meyve gunu zor gecer kuzum ALLAH KOLAYLIK versin balim

Dondurmayi bende ozledim uzme kendini kuzum sporun guzel dengelemissin meyve gunu zor gecer kuzum ALLAH KOLAYLIK versin balim
Ben meyveye bayılırım canım.
Günlerimi meyve yiyerek geçirebilirim.
Ama; yarın bahçemizde yufka, Gözleme, Katmer yapılacak. Ve herkes bunları yerken benim meyve yemem baya zor olacak gibi. Bakalım belkide hiç gitmem bahçeye. Bu zayıflamak Uğruna neler çekiyoruz degilmi amanelerden vazgeçiyoruz

katmerede bayılm ne yaln soylym

26. Gün Özeti ;
Sabahı bol sporlu, akşamıda bol kalorili bir gün oldu
Insan bir gün yemeyle kilo alırmı yaa
Kendimi 5 kilo almış gibi hissediyorum.
Az yemeye yemin ettiğimden beri bir istikrarsızlık, iradesizlik hakim bende
Yeme konusunda yeminimide tutamadım. Çok üzgünüm bunun için çok.
Sporum;
1,5 saat hızlı tempo yürüyüş
1000 ip
500 bacak sporu yaptım.

Uzme kuzum kendini sporla guzelce inceldin taritdan cok kyafetler den belli oluyor kilo verdgmz kuzum

Uzme kuzum kendini sporla guzelce inceldin taritdan cok kyafetler den belli oluyor kilo verdgmz kuzum
Bugün kaçırmasaydım aslında iyi gidiyordum. Aynada kendimi iyi görüyordum.
Ne zaman ölçüyü kaçırdım Biranda bütün görüşüm degişti
Aynadaki görüntüm, üzerimdeki etek, beynimdeki düşünceler Biranda şişti

Bahcede mi bozdun diyetini kuzum kiyamam

Evet canım bencede
Bu arada senide uyku tutmamış anlaşılan. Seni mutluluktan, benide çok yemekten herAlde
Türkiye'de saat 03:00 degilmi

Evet tatlim 3 yarin is yok benim tatilm benide uyku tutmadi yarin bol bol uyurum tatil olmasiii ne guzel sen nerdesn yabanci bi ulkedemii balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…