Yeminli 29 gün

Yok canım keşke bahçede bozsaydım
Bahçeden eve gelince oldu ne olduysa
Kesin bahçedeki teyzelerin nazarı degdi
Çok yürümeme kafayı taktılar

bagda bahcede insanin acik havada karni ackrya ben orda yedin sandm yarin sen bu isi cozersin

bagda bahcede insanin acik havada karni ackrya ben orda yedin sandm yarin sen bu isi cozersin
Canım ya ben insanların yanında okadar iradeli oluyorumki
Ama yalnız kalınca bir türlü söz geçiremiyorum kendime.
Bahçede hiç bişey yememiştim halbuki

Yarın çözmem lazım. Mecburum. Insaallah çörerim canım

Yasin kac kuzum olsun kuzum ya olur ole seyler toparlarsin kendini ben guveniyorum sana

Evliyim 10 senelik. 2 de Çocuğum var canım.

MASALLAH canim benimmm ALLAH bagislasin ne mutlu tekrardan seninle gurur duydum 2 cocugun olmus 57 kilosun taktir ettim kuzummm bende senin gibi olmak isterim MAŞALLAH balima

MASALLAH canim benimmm ALLAH bagislasin ne mutlu tekrardan seninle gurur duydum 2 cocugun olmus 57 kilosun taktir ettim kuzummm bende senin gibi olmak isterim MAŞALLAH balima
Ayy canımmm yerlerde sürünen psikolojime ilaç oldun canım benim. Içime tekrar bir Ümit dogdu. Herşey bizim elimizde. Rabbimde izin verirse herşeyi başarırız inş. Canım

Ayy canımmm yerlerde sürünen psikolojime ilaç oldun canım benim. Içime tekrar bir Ümit dogdu. Herşey bizim elimizde. Rabbimde izin verirse herşeyi başarırız inş. Canım

ne mutlu bana Herzman yanindayim balimmm basaricaz ALLAHIN izniyle kuzummm

Oy oy yaşın en güzel zamanı. Ne çocuk, ne orta. Tam genç yaşıdır 25. Allah hayırlı saglıklı uzuuuun bir Ömür nasip etsin inş. sana canım.

Aynem kuzum her yasin guzelligi var
AMIN canim benimmm sanada cocuklarinla esinle ailenle huzurlu saglikli uzun omurler nasip etsin INŞALLAH kuzum

Seninle sohbet cok guzeldi kuzum uykun gelmis kiyamam tuttum senide hakini helal et hadi guzelce uyu dinlen gorusmek uzere hayirli geceler balim

Seninle sohbet cok guzeldi kuzum uykun gelmis kiyamam tuttum senide hakini helal et hadi guzelce uyu dinlen gorusmek uzere hayirli geceler balim
Helal olsun canım. Olurmu bende çok mutlu oldum bu sohbetten canım. Sende çok geç kalma iyice gece uykusunu al.
Annelik damarım tuttdu
Hayırlı geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…