Selam Canlar,
25 yasindayim, almanyada yasiyorum. Bu yüzden yazim hatalarini lütfen dikkate almayin.
cumartesi günü yasadigim olayi anlatmak istiyorum.
Yengemin bir arkadasi var hep benden yardim istedi. Her türlü yardim ettim. Muhabbetimiz iyi ailece. Kizina calisdigim yerde staj ayarladim vs. Bu kadin bana carsamba günü yazdi. Kizina dogum günü yapiyormus. Beni ve benim kiz arkadasimi davet etti. Fakat benim kiz arkadasimin zamani olmadigi icin benimle gelemedi. Davete tek gitmem gerekiyordu. Cünkü annemi davet etmediler. Bende genc bir kizin dogum gününe birtek gencleri davet ederler diye. Önemsemedim. Fakat gittigimde bütün mahallenin davet edilmis oldugunu gördüm. Birtek annem cagrilmamisdi. Ve bu benim amcamin esinin isteginden dolayi davet edilmedigine adim gibi eminim. Cünkü kücük amcamin esi büyük amcamin esini sevmiyor. Onun davet edilmesini istemediginden ayni sekilde annemide davet ettirmedi.
Dip not: kücük amcamin esiyle bu daveti veren kadin iyi arkadaslar.
Neyse ben icere girdim. Kizin dogum gününü kutladim. Kizin annesinle selamlasdim. Karsidan yengemi gördüm yanina gittim. Tek oldugum icin yanina gidip oturmayi düsündüm. Selamlasdik sonra oturmak istedim. Bana karsidaki masayi gösterip kizlar icin orasini hazirladik dedi. Ve o masada kimse oturmuyodu. Bende caresiz gidip oturdum baya rezil oldum. Sonra karsidan baska bir akrabam beni yanina cagirdi. Orada yanliz kaldin yanima otur dedi. Sonuc olarak kücük amcamin esinin bana böyle davranmasi beni üzdü. Cünkü ne annemin nede benim onunla herhangi bir sorunu yok. Büyük amcamin esinden hoslanmiyor oldugundan dolayi benim ve anneminde böyle polemiklere dahil olmasina canim cok sikildi. Sizce böyle davranmasi yanlis degilmi ? Veya benmi abartiyorum. Iki elti anlasamiyorsa, buna neden annem ve ben dahil ediliyoruz?