- 3 Ekim 2007
- 14.619
- 36.515
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Yadırgamak değil yahu, deseymiş ya baştan şöyle böyle diye.Yurt dışındaki arkadaşlar imla kurallarına bu kadar hakim değiller, neden bu kadar yadırgadınız ki?
Konusunda yazsaydi yadirganmazdi
Yorumlarda yazmis almanyada oldugunu
Konuyu okuyan bizimle dalga gecen bir cocuk oldugunu saniyor
O kadar anlasilmaz ki , sanki benim 10 yasindaki oglum anlatmis gibi
OkSorun o an cok sinirli olmamdi. Isten ciktim ve bu arada sakinlesmis oldum. Evet düzgün anlatamamisim demekki. Birazdan bilgisayara gecip düzeltecegim.
Yurt dışındaki arkadaşlar imla kurallarına bu kadar hakim değiller, neden bu kadar yadırgadınız ki?
Israrla normal yazmaniza karsi yaptim bu yorumu
Ay tekrar tekrar yazamayacagim yukarida yazdim zaten , konunuzu duzenleyin , 13 yasinda sandim b3n sizi
Millet o kadar laf saydı sen çatacak beni seçtin sanırım, hayırdır çok mu laf yetiştirilebilir göründüm ordan?Allahim sen sabir ver... neden bu kadar asabisiniz ? Neden bu gerginlik ? Sanirim kötü bir gün geciriyorsunuz
Konusunda yazsaydi yadirganmazdi
Yorumlarda yazmis almanyada oldugunu
Konuyu okuyan bizimle dalga gecen bir cocuk oldugunu saniyor
O kadar anlasilmaz ki , sanki benim 10 yasindaki oglum anlatmis gibi
Pardon da doğum gününü yapan yengeniz değil ki yengenizin arkadaşı yahu annenizin ve diğer yengenizin o yengenizin arkadaşının kızının doğum gününde ne işi var? yengeniz arkadaşlarının kızlarının d.gününe eşinin cümbür cemaat ailesini çağırmak zorunda mı ne alaka ya akraba değil birşey değil
mesela benim arkadaşımın kızının doğumgününe ben kayınvalidemi neden çağırayım? siz yengenizin arkadaşının kızına staj ayarlamışsınız bir muhabbetiniz olmuş sizi çağırmış diğer aile bireylerinin ne işi var elalemin doğumgününde hem çocuk değilsiniz ki yalnız bıraktı diyorsunuz hele çocuk gibi laf sokmak nedir sosyal medyadan
hem yengenin istemediğine nasıl eminsiniz anlamadım dıdıdnın dıdısı ayol yengenin arkadaşının kızı geçekten annenizin falan ne işi var hayret valla!!
Özel ile alakasi yok... herkez davetli ve birtek benim annem davetli degildi. Davet edilmesinide yengem istemedigi icin davet edilmedi
Yabanci degil bizim komsumuz bu sahis. Annemlede muhabbetleri var. Ve bu dogum gününe komple mahalle davetliydi. Birtek annem davet edilmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?