Yenge

Yurt dışındaki arkadaşlar imla kurallarına bu kadar hakim değiller, neden bu kadar yadırgadınız ki?
Yadırgamak değil yahu, deseymiş ya baştan şöyle böyle diye.
Biz hiç öyle doğum günü görmedik dedikçe burda gayet normal diyor. Bunu söyleyene kadar baştan anlatsa herkes ona göre yorumunu yapar.

Pardon da doğum gününü yapan yengeniz değil ki yengenizin arkadaşı yahu annenizin ve diğer yengenizin o yengenizin arkadaşının kızının doğum gününde ne işi var? yengeniz arkadaşlarının kızlarının d.gününe eşinin cümbür cemaat ailesini çağırmak zorunda mı ne alaka ya akraba değil birşey değil

mesela benim arkadaşımın kızının doğumgününe ben kayınvalidemi neden çağırayım? siz yengenizin arkadaşının kızına staj ayarlamışsınız bir muhabbetiniz olmuş sizi çağırmış diğer aile bireylerinin ne işi var elalemin doğumgününde hem çocuk değilsiniz ki yalnız bıraktı diyorsunuz hele çocuk gibi laf sokmak nedir sosyal medyadan

hem yengenin istemediğine nasıl eminsiniz anlamadım dıdıdnın dıdısı ayol yengenin arkadaşının kızı geçekten annenizin falan ne işi var hayret valla!!

Sorun o an cok sinirli olmamdi. Isten ciktim ve bu arada sakinlesmis oldum. Evet düzgün anlatamamisim demekki. Birazdan bilgisayara gecip düzeltecegim.
Ok
Keske laf sokmayip direk orada annemi neden cagirmadiniz diye sorsayeiniz
Ben annemi dislayan biriyle gorusmezdim acikcasi
Mesafe koyun yengenizle

Allahim sen sabir ver... neden bu kadar asabisiniz ? Neden bu gerginlik ? Sanirim kötü bir gün geciriyorsunuz
Millet o kadar laf saydı sen çatacak beni seçtin sanırım, hayırdır çok mu laf yetiştirilebilir göründüm ordan?
Gerçekten okuduğunu idrak edemiyorsun, çünkü senin durumunu makul gösterecek bir yorum yazmıştım ben.
Ve ayrıca hiç asabi değilim, sen öyle anlamak istiyorsun sadece.
Neyse benim için bu kadar kafi, hiç didişmeye niyetim yok lafı istediği gibi anlayan biriyle.

Yabanci degil bizim komsumuz bu sahis. Annemlede muhabbetleri var. Ve bu dogum gününe komple mahalle davetliydi. Birtek annem davet edilmedi.

Konu sahibi son kez yazıyorum başlık yenge konu doğum günü ve asıl sorun olan anneni çağırmamaları ama sen annemi ayırmaları yazmışsın ve benim gibi bir çok kişi ne dediğini anlamadı tabi ki konunu düzenle kim okusa anneni ve öteki yengeni çağırmadıklarını anlamaz ayrıca çağırmakta zorunda degiller bence

Özel ile alakasi yok... herkez davetli ve birtek benim annem davetli degildi. Davet edilmesinide yengem istemedigi icin davet edilmedi

Yabanci degil bizim komsumuz bu sahis. Annemlede muhabbetleri var. Ve bu dogum gününe komple mahalle davetliydi. Birtek annem davet edilmedi.

Olabilir de herkesi çağırmak zorunda değil ki tüm mahalle eve nasıl sığdı? kayırmak istese sizi de çağırmazdı gençler arasında yapmak istemiş olabilir siz nereden biliyorsunuz yengenin özellikle annenizi istemediğini böyle bir kanıtınız var mı? direkt kesin yengem istemedi diyorsunuz istemese sizi de istemezdi neden yenge söz sahibi olsun ki çağırma desin. o kadar kalabalıksa neden özel ilgi istediniz onu da anlamadım

Simdi ilmegi alttan dolayip iki kerede çıktıktan sonra üç direk yapıp sağdaki marketin yanından 100 metre yürüyüp terzinin sokağından hop gol oldu ve ne alırdiniz hanfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…