Yenge

Ne abartmissiniz kadin dogumgunuyle mi ilgilensin sizinle mi.boyle kalabalik zamanlarda olur boyle seyler.sizinde gidip atarli msjlar yazmaniz cok sacma olmus.nefret ederim boyle cocukca seylerden ozellile sosyal medyadan laf atanlara.

Özel ile alakasi yok... herkez davetli ve birtek benim annem davetli degildi. Davet edilmesinide yengem istemedigi icin davet edilmedi

Nesi bu kadar abez ? Musik olamiyor mu ? Dj felan ? Pasta yemek vs... bizde öyle kutlaniyor. Yemegi olur dj özel salon tutulur vs
S leri sevmiyorsun galiba abes ve herkes diye yazılır müZik
Neyse anneni çağırmadilarsa onlarjn ayıbı dj mi dogum gününde mi nerde yaşıyorsunuz siz

Ne abartmissiniz kadin dogumgunuyle mi ilgilensin sizinle mi.boyle kalabalik zamanlarda olur boyle seyler.sizinde gidip atarli msjlar yazmaniz cok sacma olmus.nefret ederim boyle cocukca seylerden ozellile sosyal medyadan laf atanlara.

Konuyu anlamamissiniz... Benim yengemin partysi degildi. Yengemin arkadasinin partyisiydi yani yengem ev sahibi degildi. Yaninda oturmama izin vermesi gerekiyordu. Cünkü kendisi zaten hep oturuyordu. Yapmasi gereken bir is felanda yoktu.

S leri sevmiyorsun galiba abes ve herkes diye yazılır müZik
Neyse anneni çağırmadilarsa onlarjn ayıbı dj mi dogum gününde mi nerde yaşıyorsunuz siz

Ben almanyada yasiyorum tatlim o yüzden yazilarimda hatalardan dolayi afedersin. Kölnde yasiyorum ve evet bizim dogum günleri. Özel salon tutulup dj pasta ve yemekli olur. Herseye özenilir. Dekorasyon felan. Yani benim veya burdakileri icin siradan bisey.

Party sahibi kiz cok cici birisi. Özellikle gelip kaldirdi. Yengemin terbiyesizligini ondan cikartamazdim

Kim ayrılmış?
Protokol masasında kim yokmuş?
Anneniz ne alaka?
Oradaki yenge ile ayrılan yenge başka kişiler mi?
Yüzünüze bakmayan hangisi?
Neden başka masaya geçince rezil oluyorsunuz?
Doğumgününde oynamak adetten mi? Orkestra da var mıydı bari?

Sosyal medyadan laf çarpıtmayı yasaklamak seçimlerde vaad olmalıydı..

Vallahi anlamadım..

Ben öyle bir durumda kızın doğum gününü kutlar çıkardım. Yengenin yaptığı biraz garip kaçmış ama çok da takılacak bir şey değil. Ayrıca sosyal medyadan laf çarpacağanıza direkt yüzüne söyleyin.

He tamam Almanya desene orda herşeyin abartısını yapıyor bizim millet zaten özenmek değil de gösteriş diyelim

Nesi bu kadar abez ? Musik olamiyor mu ? Dj felan ? Pasta yemek vs... bizde öyle kutlaniyor. Yemegi olur dj özel salon tutulur vs
Dj mi? 90 larda bile yoktu bunlar. bu arada herkes diye yazilir sen herkez yazıyorsun. Müzik siye yazılır musik yazıyorsun. Abez değil abes z ve s ler çok sıkıntılı sende.

Evet ayrilan yenge ve bu konuda anlattigim yenge ayri kisiler. Yüzüme bakmayan kisi kücük amcamin esi. Orkestra yoktu ama dj vardi. Ve evet bir partydi. Ve evet yemekte vardi. Ve evet bizde siradan.

Bundan sonra sende hiç pas vermeyeceksin. Onu adam yerine koyma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…