Yenge

az bile yapmıssın diyeceğim ama bunun önceside var sanki.Oda kendince haklı olabilir.

Öncesi diger yengemle konusmamalari. Ama ben her zaman tarafsiz oldum. Ikiside benim icin aynisi amcalarimin esleri. Beni böyle polemiklere sokmasini hic dogru bulmuyorum.

Bu mevzudan once aranizda bisey gectimi bilemem ama sadece bu konuya bakarak konusursak sonuna kadar haklisin yengen cok hatali dusmani gbi davranmis

O kadar insan icinde siz öyle bir durumda kalsaydiniz, acaba siz napardiniz cok merak ettim ?

Haha ben 93. Dogumluyum ve her dogum günüm ciddi bir party olarak kutlaniyordu.
Party dediginiz sey farkli
Ben 40 yasindayim hala party ile kutluyorum dogumgunumu ama gobek atilan dogum gunu partisi ne gordum ne duydum

O kadar insan icinde siz öyle bir durumda kalsaydiniz, acaba siz napardiniz cok merak ettim ?

Eğer bunu ben yaşasaydım kiiii insanız yaşayabiliriz çevremizde hep sevenlerimiz yok maalesef,
Katıldığım doğum günü sahibini kutlar hediyesini verir sadece bunun için uğradım acil işim var der kalkar giderdim.

Keşke biraz daha düzgün anlatsaydınız ne olup bittiğini anlamadım.Ayrıca o laflar sizce de çok ergen kaçmamış mı ?

Olayi olabildigince düzgün anlatmaya calisdim. Kisacasi yengem annemi ve yengemi dogum gününe davet ettirmedi. Ben tek gidincede yaninda oturmama dahi izin vermedi.

`