- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Bir üst seviye olarak ünsüz benzeşmesi hiç yok, yapdım, gitdim...onları görünce emin oldum Türkiye de yaşmadığından,belki maZeret değil ama kabul edilebilir en azındanDj mi? 90 larda bile yoktu bunlar. bu arada herkes diye yazilir sen herkez yazıyorsun. Müzik siye yazılır musik yazıyorsun. Abez değil abesz ve s ler çok sıkıntılı sende.
Tamm bende de jeton dustuAlmanyada yaşıyormuş canım ama o şekilde yazımca kimse anlamıyor annem ayrılmış diyince kim anlasın annesini çagırmadıklarını ben anlamadım o şekil düzeltsin diye dedim
Evet ya bende hep dusunuyordum ozellikle surekli koyanlari.Ben de hep diyorum o atarlı giderli saçma sözleri gerçekten birini düşünüp mu paylaşıyorlar diye
Bir üst seviye olarak ünsüz benzeşmesi hiç yok, yapdım, gitdim...onları görünce emin oldum Türkiye de yaşmadığından,belki maZeret değil ama kabul edilebilir en azından
Keske konuyu bu sekilde acsaydinizKusura bakmayin ama gercekten yoruldum. Konu milletin parasini nereye harcadigi degil. Konu annemin bir dogum gününe davet edilmemesi ve bu yengemin istegi olmasi. Beni asil üzen yengemin bana olan tavriydi. Beni o durumda yanliz birakmasiydi. Neden milletin dogum günü yapip yapmamasi bu kadar önemli? Isteyen yapar istemiyen yapmaz. Benim size sordugum soru suydu : yengemin davranisi dogrumu ? Hayir bundan önce bir sorunumuz yoktu. Sosyal medyadan bana hep yaziyor. Ben mi olayi abartiyorum diye sormak istemisdim. Benim kelimeleri yanlis yazmam alay konusu oldu. Ben almanyada yasiyorum ve elimden geldigince kendimi gelistirmeye calisiyorum. Ingilizce yünanca almanca ve türkce biliyorum. Ben herkes yerine herkez yazmis olmam dünyanin sonu degil. Benim yanlislarimi söyleyerek egonuzu tatmin etmenizide dogru bulmuyorum. Konuyu acarken karisik anlatmis olabilirim. Calisiyordum o an. Neden bu kadar topa tutuldum anlamadim. Ben yillardir buraya konular aciyorum. Böyle bir olay yasamadim ve bundan dolayi cok üzüldüm.
Ya bi varsayımdan yola çıkıp yengeyi suçlayıp laf sokuyosunuz sanki, arkadaşınızdan ya da herhangi birinden annenizi özellikle çağırmadıklarını duydunuz mu yoksa siz yengeniz çağırtmamıştır diyip ordan mı bunları çıkarıyorsunuz?
Siz nerede yasiyorsunuz allah askina?
Kusura bakmayin ama gercekten yoruldum. Konu milletin parasini nereye harcadigi degil. Konu annemin bir dogum gününe davet edilmemesi ve bu yengemin istegi olmasi. Beni asil üzen yengemin bana olan tavriydi. Beni o durumda yanliz birakmasiydi. Neden milletin dogum günü yapip yapmamasi bu kadar önemli? Isteyen yapar istemiyen yapmaz. Benim size sordugum soru suydu : yengemin davranisi dogrumu ? Hayir bundan önce bir sorunumuz yoktu. Sosyal medyadan bana hep yaziyor. Ben mi olayi abartiyorum diye sormak istemisdim. Benim kelimeleri yanlis yazmam alay konusu oldu. Ben almanyada yasiyorum ve elimden geldigince kendimi gelistirmeye calisiyorum. Ingilizce yünanca almanca ve türkce biliyorum. Ben herkes yerine herkez yazmis olmam dünyanin sonu degil. Benim yanlislarimi söyleyerek egonuzu tatmin etmenizide dogru bulmuyorum. Konuyu acarken karisik anlatmis olabilirim. Calisiyordum o an. Neden bu kadar topa tutuldum anlamadim. Ben yillardir buraya konular aciyorum. Böyle bir olay yasamadim ve bundan dolayi cok üzüldüm.
Keske konuyu bu sekilde acsaydiniz
Bakin ne guzel anlatmissiniz
Konuyu okuyan herkes karsisinda 13 yasinda bir kiz var sandi
Cunku anlatamamissiniz
Ergenin teki bizimle dalga geciyor diye dusundugum icin bende ona gore yorum yaptim
Konunuzu duzenleyin bence
Yukarida yaptim yorumumuAlmanyada yasiyorum
Türkiye de yaşamadığını anladım diyerek yazdım fark ettiysen, hatta kabul edilebilir bir durum dedim.Evet sonuc ne mutlumusun simdi ? Sen 1 dil konusuyorsun ben 4 dil.
Cocugum sen turkiyede yasamiyor musun?
Bizim icin cok tuhaf bu anlattiklarin
Bizim ulke siniri icerisinde yok boyle bir kutlama sekli
Niye israr ediyorsun ki?
Israrla normal yazmaniza karsi yaptim bu yorumuHayir ben almanyada yasiyorum. Neden bu grupda sadece türkiyedenmi katilanlar var ?
Keske konuyu bu sekilde acsaydiniz
Bakin ne guzel anlatmissiniz
Konuyu okuyan herkes karsisinda 13 yasinda bir kiz var sandi
Cunku anlatamamissiniz
Ergenin teki bizimle dalga geciyor diye dusundugum icin bende ona gore yorum yaptim
Konunuzu duzenleyin bence
Konusunda yazsaydi yadirganmazdiYurt dışındaki arkadaşlar imla kurallarına bu kadar hakim değiller, neden bu kadar yadırgadınız ki?
Türkiye de yaşamadığını anladım diyerek yazdım fark ettiysen, hatta kabul edilebilir bir durum dedim.
4 dil konuşuyorsun belki ama okuduğunu anlama konusunda sıkıntı var sanırım.
Komiksin ayrıca, neden biliyorsun tek dil konuştuğumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?