- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
He tamam Almanya desene orda herşeyin abartısını yapıyor bizim millet zatenözenmek değil de gösteriş diyelim
Ama Tr de normal.değil bu durum sonuçta :)Bir tanıdık düğün salonu tutup birkaç yüz kişiyle doğum günü kutlamıştı. Türkiye'de yaşanıyor bu olay. Neyse ki doğum gününe çağırılacak kadar samimi değildim de 50 kişinin zılgıtlar eşliğinde halay çekmesini videodan şok içinde izlemekle yetinmiştim.
Aslımızı inkar etmeyiniz Milana hanımAyip ediyosun ama , ben 90'larda yasadim gencligimi , yoktu oype oynamali dogum.gunu falan
Al benden de o kadarben birşey anlamadım ya sorun bende mianlayan varsa özetle anlatsın lütfen
He tamam Almanya desene orda herşeyin abartısını yapıyor bizim millet zatenözenmek değil de gösteriş diyelim
Dj mi? 90 larda bile yoktu bunlar. bu arada herkes diye yazilir sen herkez yazıyorsun. Müzik siye yazılır musik yazıyorsun. Abez değil abesz ve s ler çok sıkıntılı sende.
Dj salon doğumgünü??
Allahım ne boş işler
Sosyal medyada laf sokma çabanız hariç haklı gibisiniz.tabi olayın öncesi varsa bilemem.bu saatten sonra yağmurlu günde su vermem kendi işlerini kendileri görsünler.
Ama Tr de normal.değil bu durum sonuçta :)
Ben sana cevap vermedim zaten başka birineydi o cevabım ayrıca annemin ayrılmış olması diye yazıp durma kimse anlamıyor annemi çağımadılar diye yazKonu normal olup olmayisi degil. Konu annemin ayrilmis olmasi. Lütfen konuyu carpitmayin
Siz nerede yasiyorsunuz allah askina?Bende suan buna sasiriyorum nasil görmediniz duymadiniz diye ? Özel party salonu tutulur dj gelir yemekli ve pastali olur
Arkadas turk degil sanirimBen sana cevap vermedim zaten başka birineydi o cevabım ayrıca annemin ayrılmış olması diye yazıp durma kimse anlamıyor annemi çağımadılar diye yaz
Hayir ben silah kolaya beyaz votka koyup iciyordumAslımızı inkar etmeyiniz Milana hanımsarı kolayla siyah kolayı da karıştırıp içmediniz mi yoksa
Almanyada yaşıyormuş canım ama o şekilde yazımca kimse anlamıyor annem ayrılmış diyince kim anlasın annesini çagırmadıklarını ben anlamadım o şekil düzeltsin diye dedimArkadas turk degil sanirim
Ben sana cevap vermedim zaten başka birineydi o cevabım ayrıca annemin ayrılmış olması diye yazıp durma kimse anlamıyor annemi çağımadılar diye yaz
Cocugum sen turkiyede yasamiyor musun?Bundan kime ne? Isteyen yapiyor. Hayirdir konu nerelere geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?