- 3 Mayıs 2011
- 13.765
- 48.976
- 798
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
Aldatan bir adamdan iyi bir babalik mi bekliyorsunuz. Siradan bir bosanma degil.Babalık görevi ile kocalık görevini karıştıranlar olmuş. Ne münasebet göstermemek..
İyi bir eş olmayabilir ama mükemmel bir babadır. Yine duygusal yaklaşılmış konuya.
Bence abinize söyleyin varsa böyle bir hakkı çoxuğumu benden kaçıeıyor diye dava açsın.
Aldatan bir adamdan iyi bir babalik mi bekliyorsunuz. Siradan bir bosanma degil.
Bence biraz sizin basiniza geldigini hayal edin empati kurun
İyi koca değil ama belki iyi bir baba = bana eziyet ediyor ama özünde çok iyi biri.Babalık görevi ile kocalık görevini karıştıranlar olmuş. Ne münasebet göstermemek..
İyi bir eş olmayabilir ama mükemmel bir babadır. Yine duygusal yaklaşılmış konuya.
Bence abinize söyleyin varsa böyle bir hakkı çoxuğumu benden kaçıeıyor diye dava açsın.
Babalik vasfi yok demedim. Oyle bi karakterdeki babanin cocuguna verecilecegi iyi bir babalik olamaz.Bu benim düşüncem. Aldatan koca, baba değil. Kocalık vasfı bitti boşanma ile. Ama babalık devam ediyor. Bunu değiştiremez maalesef.
İyi koca değil ama belki iyi bir baba = bana eziyet ediyor ama özünde çok iyi biri.
İyi koca olamayan iyi baba da olamaz. Bunlar kadınların kafasında yarattığı ütopik düşünceler.
Hiçbir anne ve baba kendi egosunu, çocuğunun mutsuzluğuna mal olacak bir şeyle tatmin edemez. "Biz anlaşamadık ama o senin hala baban. Seni çok seviyor" demek bu kadar zor mu? Bu şekilde davranınca aldatan kişiden çok çocuk cezalandırılmış oluyor. Her şeyi düşünerek hareket etmek gerekir, özellikle çocuğun psikolojisini. Okul döneminde arkadaşları arasında muhabbet döndüğü zaman "babam annemi aldattı, annem de görüşmemizi yasakladı" demek zorunda olması, çocuğa haksızlık değil mi? Çocuğu babasına karşı nefretle büyütünce eline geçecek yengenin? Aldatılan taraf boşanır, nafakasını da alır ama çocuk bir intikam aracı olamaz. Bunu yapan kadın ya da erkek kendi çıkarını düşünen, bencil bir insandır.Gostersin o onun babasi diyenler olmus, yani kadin oglumun babasi deyip gosterecek. Kendi duygularini katmayacak.
Pekiii, soruyorum boyle dusunenlere; o adam niye oglumun annesi diye dusununmemis aldatirken. (Sevmiyosa bosansin oyle baskasiyla olsun o ayri ama niye oglunu dusunmemis)
Siz saniyor musunuz ki buyudugunde babasiyla gorusecek. Zaten kendisi istemeyecek onu. Annesini aldattigi icin.
Hiçbir anne ve baba kendi egosunu, çocuğunun mutsuzluğuna mal olacak bir şeyle tatmin edemez. "Biz anlaşamadık ama o senin hala baban. Seni çok seviyor" demek bu kadar zor mu? Bu şekilde davranınca aldatan kişiden çok çocuk cezalandırılmış oluyor. Her şeyi düşünerek hareket etmek gerekir, özellikle çocuğun pskilojisini. Okul döneminde arkadaşları arasında muhabbet döndüğü zaman "babam annemi aldattı. Annem de görüşmemizi yasakladı" demek zorunda olması, çocuğa haksızlık değil mi? Çocuğu babasına karşı nefretle büyütünce eline geçecek yengenin? Aldatılan taraf boşanır, nafakasını da alır ama çocuk bir intikam aracı olamaz. Bunu yapan kadın ya da erkek kendi çıkarını düşünen, bencil bir insandır.
Gerçek er ya da geç ortaya çıkar, zaten kendisi söylemez ama konu sahibi ve annesi büyük ihtimalle çocuk babasını sorunca olanları anlatırlar diye düşünüyorum.Açıkcası böyle bir annenin çocuğuna seni ben göstermedim diyeceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle binbir yalanla çocuğun beynini yıkar babadan soğutur
Görüstursun ya da gorusturmesin ben bunu tartismiyorum. Babaligini tartisiyorum.Hiçbir anne ve baba kendi egosunu, çocuğunun mutsuzluğuna mal olacak bir şeyle tatmin edemez. "Biz anlaşamadık ama o senin hala baban. Seni çok seviyor" demek bu kadar zor mu? Bu şekilde davranınca aldatan kişiden çok çocuk cezalandırılmış oluyor. Her şeyi düşünerek hareket etmek gerekir, özellikle çocuğun psikolojisini. Okul döneminde arkadaşları arasında muhabbet döndüğü zaman "babam annemi aldattı, annem de görüşmemizi yasakladı" demek zorunda olması, çocuğa haksızlık değil mi? Çocuğu babasına karşı nefretle büyütünce eline geçecek yengenin? Aldatılan taraf boşanır, nafakasını da alır ama çocuk bir intikam aracı olamaz. Bunu yapan kadın ya da erkek kendi çıkarını düşünen, bencil bir insandır.
Nerden biliyorsunuz? Yengem amcamı aldattı çocuklar annesiyle kaldı büyüdüler evlendiler vs. Yengem onlara gayet güzel baktı temizlikçi olarak çalıştı onları büyüttü.Gostersin o onun babasi diyenler olmus, yani kadin oglumun babasi deyip gosterecek. Kendi duygularini katmayacak.
Pekiii, soruyorum boyle dusunenlere; o adam niye oglumun annesi diye dusununmemis aldatirken. (Sevmiyosa bosansin oyle baskasiyla olsun o ayri ama niye oglunu dusunmemis)
Siz saniyor musunuz ki buyudugunde babasiyla gorusecek. Zaten kendisi istemeyecek onu. Annesini aldattigi icin.
Ben istemezdim, cocuk aklima belki anlamazdim ama suan evli bir insan olarak oyle anne veya babalara sevgi duyamazdim. Gorusmek ayri mesele. Hayat bu herkesle bir araya gelir mecburi gorusursun kacacak yer yok. Icinde "babam" diyecek kadar secgi olacagini sanmiyorumNerden biliyorsunuz? Yengem amcamı aldattı çocuklar annesiyle kaldı büyüdüler evlendiler vs. Yengem onlara gayet güzel baktı temizlikçi olarak çalıştı onları büyüttü.
İyi koca değil ama belki iyi bir baba = bana eziyet ediyor ama özünde çok iyi biri.
İyi koca olamayan iyi baba da olamaz. Bunlar kadınların kafasında yarattığı ütopik düşünceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?