yengemle aram cok iyi ama böyle birseyi nasil yapar anlamiyorum.
abime nasil söylicem onuda bilmiyorum ya korkuyorum :-(
ya anlamiyorum nasil yapar böyle bisey 2 senedir evliler ve daha 1 aylik bebegi var :-(
slm ben burda yeniyim ve ilk olarak senin actıgın konu dikkattimi cekti..benimde senin gibi basıma bır olay geldii..ben annemlere soyledım..ama annemler kabullenemedı..suc bana kaldı..ıftıra atmıs oldum..bence sen dırekt acık acık yengenle konus..bıraz gozunu korkut abıme yapma yakısmıyor sanaa falan dee..hem korkarsa yapmazz abınınde yuvası zedelenmezzz.
emin olmadan abinle konuşma , yengenle aranda iyiymiş ona sert çıkmadan al karşına konuş doğruyu göster .
Yani gerçekten aldatıyorsa da sineye çekip sussun mu ?
Sırf kadın diye mi arkadaşlar gerçekse bile bu sakinlik.
Tuhaf.
daha ne kadar emin olabilirim ki.. yazilanlar ortada .. evli bi kadinin tanimadigi erkeklerle ne isi olur ne diye yazisir
abin bile eşinin facebookuna bakmıyormuş senin bakman yanlış olmuş. ayrıca abine birşey söyleme yengenle konuş yeni doğum yapmış belki lohusalık depresyonundadır. vebalin altına girme ortada yeğenin var.
Ben yengeni dinlemeden abine bişey söyleme diyorum arkadaşım
Tabiki yaptığı yanlış, tabiki hazmedilir bişey değil.
Ama konuşmadan abine söyleme .
ya bende anlamiyorum ben sinirden patliyorum suan
ben süpelendigim icin bakmak zorunda kaldim baska carem yoktu . sürekli odaya girdigimde sayfayi kapatmalar falan olcak sey mi . bende ne sakliyo diye bakmak istedim iyikide bakmisim .. abimi resmen salak yerine koyuyor .
ayricaa yeni dogum yapti diye yapilcak sey mi bu. ozaman dogum yapan herkez gitsin kocasini aldatsin.. kusura bakma cok sinirliyim
Yanlış anlamayın ama konu eniştem ablamı aldatıyor facede yazışmalarını okudum 1 aylık bebekleri var olsaydı.
Adama sayılıp sövülmüştü.
Yenge melek olacak birazdan.
Aynı evde kalıyormuş , lohusa depresyonuymuş.
Allah aşkına gerçekten aldatıyorsa bunlar haklı sebepler mı olacak.
Evet şuan bişey yapmasın , emin olsun ama gerçeksede susmasın.
konusmak istiyorum ama ne söylicegimi bilemiyorum .. karismak istemiyorum ..
abime söyleyecem galiba ... o karar versin .
ben yengemi sürekli takip falan etmiyorum . söyledigim gibi cok iyi anlasiriz ve coook severim onu.Once yapman gereken abine bir sey demeden yengen ile konusman
Sonra da bir sure daha izleyip
eger gercekten boyle bir sey varsa durumu abinle paylasmalisin
Baska da kimseye bahsetmemen gerek
Gerisi onlara kalmis mesele abinle yengenin...
Ayrica face acik kalsa bile kimsenin ozeli karistirilmaz
Yengeni surekli takip edip acigini yakalamaya calistigini dusundum nedense???
Yasini da merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?