Yengem abimi aldatiyor mu ?????

yengemle aram cok iyi ama böyle birseyi nasil yapar anlamiyorum.
abime nasil söylicem onuda bilmiyorum ya korkuyorum :-(
ya anlamiyorum nasil yapar böyle bisey 2 senedir evliler ve daha 1 aylik bebegi var :-(

emin olmadan abinle konuşma , yengenle aranda iyiymiş ona sert çıkmadan al karşına konuş doğruyu göster .

iste bende bundan korkuyorum aslinda.. abim hic hak etmedi bunu ya :-(
simdi birsey söylesem belkide inanmazlar ... kötü ben olurum ama hic birsey olmamis gibi davranamam
zaten suan konusmuyorum onunla ...

abin bile eşinin facebookuna bakmıyormuş senin bakman yanlış olmuş. ayrıca abine birşey söyleme yengenle konuş yeni doğum yapmış belki lohusalık depresyonundadır. vebalin altına girme ortada yeğenin var.

Yani gerçekten aldatıyorsa da sineye çekip sussun mu ?
Sırf kadın diye mi arkadaşlar gerçekse bile bu sakinlik.
Tuhaf.

daha ne kadar emin olabilirim ki.. yazilanlar ortada .. evli bi kadinin tanimadigi erkeklerle ne isi olur ne diye yazisir

Ben yengeni dinlemeden abine bişey söyleme diyorum arkadaşım
Tabiki yaptığı yanlış, tabiki hazmedilir bişey değil.
Ama konuşmadan abine söyleme .

ben süpelendigim icin bakmak zorunda kaldim baska carem yoktu . sürekli odaya girdigimde sayfayi kapatmalar falan olcak sey mi . bende ne sakliyo diye bakmak istedim iyikide bakmisim .. abimi resmen salak yerine koyuyor .
ayricaa yeni dogum yapti diye yapilcak sey mi bu. ozaman dogum yapan herkez gitsin kocasini aldatsin.. kusura bakma cok sinirliyim

Yanlış anlamayın ama konu eniştem ablamı aldatıyor facede yazışmalarını okudum 1 aylık bebekleri var olsaydı.
Adama sayılıp sövülmüştü.
Yenge melek olacak birazdan.
Aynı evde kalıyormuş , lohusa depresyonuymuş.
Allah aşkına gerçekten aldatıyorsa bunlar haklı sebepler mı olacak.
Evet şuan bişey yapmasın , emin olsun ama gerçeksede susmasın.

ya bende anlamiyorum ben sinirden patliyorum suan

Bizde sakin olasınız bu sinirle kötü şeyler yapmayasınız diye yardım etmeye çalışıyoruz
Ki zaten yardımcı olmamız için bizimle paylaşmadınız mı ?
Hepsinden önemlisi o ufacık çocuğu düşünsün.
Tabiki yengenin yaptığını tasvip etmiyorum
Aldatmanın kadınıda olmaz erkeğide ..
Her ikiside mide bulandırıcı .

Once yapman gereken abine bir sey demeden yengen ile konusman

Sonra da bir sure daha izleyip
eger gercekten boyle bir sey varsa durumu abinle paylasmalisin

Baska da kimseye bahsetmemen gerek
Gerisi onlara kalmis mesele abinle yengenin...

Ayrica face acik kalsa bile kimsenin ozeli karistirilmaz
Yengeni surekli takip edip acigini yakalamaya calistigini dusundum nedense???

Yasini da merak ettim

Yengenın facebookda olan konuşamalarını kaydet bır yerlere
Sonra al karşına konuş, ve elındekılerı abıne göster

Enıştesı ablasını aldatmış olsa sanal da bıle olsa burda yorum yapanların hepsı hemen gıt ablana anlat derdı
Şımdı tam tersı ne tuhaf

sinirlenmekte çok haklısın tabiki, berbat bir durum. ama abine yansıtmadan önce sen bir silkele onu. bak bakalım nasıl tepki veriyor. allah korusun abin katil olur birşey olur daha çok üzülürsün. çek kenara ya da telefonuna mesaj yaz ne dersen de ama abinle değil önce onunla çözmeye bak. lohusalıkta zayıf noktası olabilir, bu onu haklı çıkartmaz ama birileriyle salakça yazıştı diye daha da beter olaylar olmasın...

[B]Ben kadınların hatada ısrarcı olmakdıklarını düşünüyorum.Özellikle annlelik vasfına sahib olanların.
Lütfen fevri davranma ortada daha anne sütü kokan bir bebek var
Eminsen eğer mutlaka yengenle konuş.

Son düzenleme:

Aldatmayı haklı çıkarıcak hiçbir sebep yok .
Kadın da yapsa erkekte yapsa aynı şey değil mi ?
Ama bu kadının eşi aldatıyo olsaydı bu arkadaş yine burda konu açar mıydı orası muamma ?
Ve eş bunu affettirmek için elinden geleni yapardı.
Ama şimdi kadına bambaşka gözle bakılacak.
Söyledim yine söylüyorum kim yaparsa yapsın aldatma aldatmadır.
Hiçbir haklı tarafı yoktur .

şimdi ben o yazılanları anlamadım...
tanımadığı kişiler yengene tatlısın yazmış....
peki yengen üsteledi mi o da bir iki tatlı söz söyledi mi? tanımıyor diyosun ama belki tanışıyorlardır bilemessin...
ayrıca karşı taaraf iltifat ettiyse burda yengenin suçu ne ?
konuşma içeriğini yazmamışssın ki ...neye göre aldatma oluyor

konusmak istiyorum ama ne söylicegimi bilemiyorum .. karismak istemiyorum ..
abime söyleyecem galiba ... o karar versin .

Aldatmak ne erkege yakisir nede kadina yakisir o yuzden ailenden birisi ile bu durumu paylasmalisin ama sana inanirlar mi bilmiyorum .Diyelim ki abine anlattin yengende bana iftira atiyorda diyrbilir.Yengeniz mesajlari silebilir,mesajlari kayit altina aldiniz mi?

ya yazilanlarrrrr coooook irencccc burda hepsini yazmak istemiyorum cünkü cok irenc yani anlicagin sadece iltifatla kalmadi bosu bosuna böyle birsey düsüncek degilim ...

ben yengemi sürekli takip falan etmiyorum . söyledigim gibi cok iyi anlasiriz ve coook severim onu.
ablam gibi görüyorum onu.
ben odaya girdigimde sayfalari kapatmaya basladiginda süpelendim ve baktim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…