bence abine söylemelisin bu konu bir tek onu ilgilendirir çünkü ...
ne annen ne baban ....yengenle konuşman da gerksiz madem mesajlar yazşmalar o denli iğrenç ise....
yengenin bunu yapmaya hiç mi hiç hakkı yok ....durumu ne olursa olsun....
şu kısmı okuyana kadar belki yanlış anlamışsındır diye düşünüyordum ama şu anda fikrim tamamen değişti..
ben olsaydım yengemle falan konuşmaz msjlaşmaların çıktısını alıp abime gösterirdim..daha 1 aylık bebeği olan kadın ya da erkek,fark etmez, birileri ile iğrenç denilecek biçimde msjlaşamaz.
kadın da olsa erkek de olsa aldatan kişi aynı durumdadır benim için.
bende abimle konusmak istiyorum ama iste cok zor... olcaklardan korkuyorum acikcasi
Yengeyi dinle diyen arkadaşlarım yenge ne dicek ki ?
Lahusaydım aldattım affet mi ?
Gerekçelerim vardı.
Hanginiz abinizin aldatmasını sineye çeker.
Şaşırıyorum konuş diyenlere.
evet telefonumla resim cektim... mesajlar hepsi bende
ben bile buradan bir kötü oldum
abinin nasıl tepki vereceğini anlamak için sanki başkasının başından geçmiş gibilerinden veya kk da böyle bir konu var tarzı bir olay uydurup abinin böyle bir konuda tepkisine bak
tamam çok haklısın yengenin yaptığıda çok büyük hata ama burada önemli olan abin ve yeğenin
sonucunu hesaplamadan söylersen ALLAH korusun abin katil bile olabilir
sence abini sevmeyen bir kadın yüzünden abinin başını yakmaya değermi
kanıtların varda yarın abin işteyken yengene sor onla konuş , eğer kabul ederse yengen abin yokken ailesinin yanına gitsin sende abine yengen evde yokken anlat sinirle birşey yapamaz bir süre sonra sakinleşince mantıklı kararlar alırsınız
ilk önce abimle mi konusim yoksa yengemle mi ?
mesajlarin resimlerini cektim yani iftira atiyor diyemez.. yengemle konussam yalan söylüyorsunda diyemez kanitlarim varr ..
cincikk arkadaşma katılıyorum. kadnlar ev sehir vs. değiştirdiklerinde doğum yaptıklarnda depresyona girermiş
bu kızcağız yeni evlenmiş evi değişmiş ailesi değişmiş daha yeni anne olmuş anneliğe adapte olamamış
ve üstelik aynı apt.da yaşyorsunuz bunu kaldıramamış olabilir
derdini anlatacak birini aramştır. belki canı sıkkındı bir seferlik bir şey.belki abininde eksikleri var
ne kadar beraber yaşarsanız yaşayın evlerinde ne yaşadıklarını bilemezsiniz
hiç kimse herşey mükemmel giderken başka bir erkekte teselli aramaz
gercekten cok iyi fikir sagol
mesajlari yüz kere okudum... yanlis görüyorum dedim . yani böyle birseyi nasil yapti anlayamiyorum..
yanlis anlicak mesajlarda degil... acik acik hersey ortada malesef ..
abimle konusacagim
cincikk arkadaşma katılıyorum. kadnlar ev sehir vs. değiştirdiklerinde doğum yaptıklarnda depresyona girermiş
bu kızcağız yeni evlenmiş evi değişmiş ailesi değişmiş daha yeni anne olmuş anneliğe adapte olamamış
derdini anlatacak birini aramştır. belki canı sıkkındı bir seferlik bir şey.belki abininde eksikleri var
yaşını yazdın mı bilmiyorum kaç yaşındasın nedense merak ettim naçizane.
bence sen yengenle de abinle de konuşma.
eğer ki faceteki yazıları yengen silmiş ise sen iftira atmış olursun
bir bahane ile facesi açıkken abini pc başına oturt ve msjları görmesini sağla.
ve aradan çekil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?