Yengem abimi aldatiyor mu ?????

bende abimle konusmak istiyorum ama iste cok zor... olcaklardan korkuyorum acikcasi

Yengeyi dinle diyen arkadaşlarım yenge ne dicek ki ?
Lahusaydım aldattım affet mi ?
Gerekçelerim vardı.
Hanginiz abinizin aldatmasını sineye çeker.
Şaşırıyorum konuş diyenlere.

ben bile buradan bir kötü oldum
abinin nasıl tepki vereceğini anlamak için sanki başkasının başından geçmiş gibilerinden veya kk da böyle bir konu var tarzı bir olay uydurup abinin böyle bir konuda tepkisine bak
tamam çok haklısın yengenin yaptığıda çok büyük hata ama burada önemli olan abin ve yeğenin
sonucunu hesaplamadan söylersen ALLAH korusun abin katil bile olabilir
sence abini sevmeyen bir kadın yüzünden abinin başını yakmaya değermi
kanıtların varda yarın abin işteyken yengene sor onla konuş , eğer kabul ederse yengen abin yokken ailesinin yanına gitsin sende abine yengen evde yokken anlat sinirle birşey yapamaz bir süre sonra sakinleşince mantıklı kararlar alırsınız

Önce yengene söylersen kılıf uydurmanın dışında kadın çaresizlikten cinnet geçirip çok fena şeyler bile yapabilir.
Tehlikeli olur bence.
Tvde hatırlarsan bir olay vardı; evli bir kadın, kendi çocuğunu öldürmüştü, onu ve sevgilisini gördü diye.
Hani kimseye bir şey demesin, ilişkisi ortaya çıkmasın amacıyla.
O yüzden abine demelisin. Abine haksızlık. Arkasından iş çeviremez başka erkeklerle.

mesajlari yüz kere okudum... yanlis görüyorum dedim . yani böyle birseyi nasil yapti anlayamiyorum..
yanlis anlicak mesajlarda degil... acik acik hersey ortada malesef ..

abimle konusacagim

cincikk arkadaşma katılıyorum. kadnlar ev sehir vs. değiştirdiklerinde doğum yaptıklarnda depresyona girermiş
bu kızcağız yeni evlenmiş evi değişmiş ailesi değişmiş daha yeni anne olmuş anneliğe adapte olamamış
ve üstelik aynı apt.da yaşyorsunuz bunu kaldıramamış olabilir
derdini anlatacak birini aramştır. belki canı sıkkındı bir seferlik bir şey.belki abininde eksikleri var
ne kadar beraber yaşarsanız yaşayın evlerinde ne yaşadıklarını bilemezsiniz
hiç kimse herşey mükemmel giderken başka bir erkekte teselli aramaz

bende abimle konusmak istiyorum ama iste cok zor... olcaklardan korkuyorum acikcasi

Yengeni ve bebeği evden gönder o zaman bir şekilde. Ailesine gitsin mesela.
Abinden uzaktayken söyle bari.
O sinirle abin de kötü şeyler yapabilir çünkü.

Yengeyi dinle diyen arkadaşlarım yenge ne dicek ki ?
Lahusaydım aldattım affet mi ?
Gerekçelerim vardı.
Hanginiz abinizin aldatmasını sineye çeker.
Şaşırıyorum konuş diyenlere.

En azindan bi dinlesin,tam olarak tepkisini olcsun bakalim ne diyecek.Ne olursa olsun karsidaki insana direkt kirbac vurmak iyi degil.Bu kadin icin de ayni,erkek icin de !.Tabiki yengesini dinlesin sonra sussun otursun denilmiyo,ama bi konussun en azindan.

evet telefonumla resim cektim... mesajlar hepsi bende

Elinde kanitlarin varsa o zaman abinle konus yengenle konusma.Erkek esini aldatinca saymadigimiz laflar kalmiyor ama kadin aldatinca sus,konusma yada psikolojisi bozuktur ondan aldatmistir oluyor.Karakteri iyi olmayan insanlar esini,sevdigi aldatir.Eger sen bu konuyu enistem ablami aldatiyor ne yapmam gerek diye acsaydin emin ol enisteni bir dovmedigimiz kalirdi arkadasim

offfffff biliyormusun gercekten abimle konusmak istiyorum... ama cok kötü seyler olcak biliyorum.
yengemin ailesi türkiyede biz almanyada yasiyoruz...
birak abimi ailesi yaptiklarini ögrenirlerse ... bilemiyorum... düsünmek bile istemiyorum..
bi kac saatdir cesaretimi toplamaya calisiyorum abimle konusmak icin ama sonucunu düsündügümde böylece duruyorum iste birsey yapamiyorum ... :-(

yaşını yazdın mı bilmiyorum kaç yaşındasın nedense merak ettim naçizane.

bence sen yengenle de abinle de konuşma.
eğer ki faceteki yazıları yengen silmiş ise sen iftira atmış olursun
bir bahane ile facesi açıkken abini pc başına oturt ve msjları görmesini sağla.

ve aradan çekil..

Son düzenleme:
ilk önce abimle mi konusim yoksa yengemle mi ?
mesajlarin resimlerini cektim yani iftira atiyor diyemez.. yengemle konussam yalan söylüyorsunda diyemez kanitlarim varr ..

canim sen beni dinle bak mutlaka abinle konus sana hic bir sey demez sen ona dogruyu gosteriyorsun sakin yengenin abini aldatmasina izin verme canim pm at bana

Ozaman affedersiniz ama aldattığı için kadını suçlayan erkekden ne farknız kaldı ?
Erkeğe de kadını yetse kadınlığı iyi olsa aldatmaz ozaman öyle mi ?
Kızcağız Yapma allah aşkına , bütün bu söylediklerin aldatmayı masum mu kılıyor.

gercekten cok iyi fikir sagol

Canım bak yengene veya başkasına söylersen sen kötü olursun böyle insanlar çok pişkin olur,senin iftira attığın noktasına bile getirir,yuvamı yıkıyor der.. Sakın kimseye söyleme..

Kayıtları almışsın hepsini tek klasöre koy aç hepsini abinde görsün.. Abine göster gerisine karışma

mesajlari yüz kere okudum... yanlis görüyorum dedim . yani böyle birseyi nasil yapti anlayamiyorum..
yanlis anlicak mesajlarda degil... acik acik hersey ortada malesef ..

abimle konusacagim

o zaman önce zemin hazırlaman lazım..abinle konuşacaksan eğer yengeni ve bebeği o evden uzaklaştırmalısn..çünkü kolay birşey değil bu.

off çok zor bir durum ya..

Ruyam arkadasim bu konu tam tersi olsaydi ne olurdu.Enistem ablami aldatiyor ustelik daha yeni evliler ve bebekleri var diye acsaydi eminim adama saymadigimiz laf kalmazdi,ablanla konus enisteni bosasin derdik.Aldatmanin hicbir bahanesi olmaz.

ya inanamiyorum bu yazilanlara ...... yengem baska erkeklerle sex ile ilgili konular konussun ama birsey olmaz demi bunalimdadir depresyondadir .... ya kafayi yiyecem...

19 yasindayim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…