hmmm tabi sen daha iyi bilirsin ... o zaman yazılanların fotosunu çekip abine göster bence....ya yazilanlarrrrr coooook irencccc burda hepsini yazmak istemiyorum cünkü cok irenc yani anlicagin sadece iltifatla kalmadi bosu bosuna böyle birsey
düsüncek degilim ...
ben yengemi sürekli takip falan etmiyorum . söyledigim gibi cok iyi anlasiriz ve coook severim onu.
ablam gibi görüyorum onu.
ben odaya girdigimde sayfalari kapatmaya basladiginda süpelendim ve baktim .
Aldatmak ne erkege yakisir nede kadina yakisir o yuzden ailenden birisi ile bu durumu paylasmalisin ama sana inanirlar mi bilmiyorum .Diyelim ki abine anlattin yengende bana iftira atiyorda diyrbilir.Yengeniz mesajlari silebilir,mesajlari kayit altina aldiniz mi?
Yengenın facebookda olan konuşamalarını kaydet bır yerlere
Sonra al karşına konuş, ve elındekılerı abıne göster
Enıştesı ablasını aldatmış olsa sanal da bıle olsa burda yorum yapanların hepsı hemen gıt ablana anlat derdı
Şımdı tam tersı ne tuhaf
İsim kısımlarını karalayıp resimleri paylaşsan doğrumu yanlış mı yol göstersek ?
bencede önce yengenle konuş. belki aptığından pişman olur.
annene söylersen oğluna dayanamaz gider söyler. bazan insanlar konuşmaya iltifat edilmeye ihtiyaç duyarlar
yaptığı tabiki doğru değil ama bence sadece msj.dan öte gitmemiştir. eğer öylese ortalığı velveleye vermeye gerek yok
belkide çocukları vardır yazık olmasın
Bir yuva kolay kurulmaz ama kolay yıkılır...
Bence şimdilik birşey yapma, önce yengeni farkettirmeden izle, aynı durumlarla tekrar karşılaşırsan al karşına konuş. Tamam sonuçta senin abin, ama karşında da bir kadın var.
Siz ne kadar iyi olsanız da, birlikte yaşamak çok zor oluyor. Belki bunaldı, bu yüzden yapıyor. Evlilik zor bi kurum, yaşamadan bilemiyor insan. Herkes hata yapar, lütfen herşeyden önce yengenle konuş, ona söylemeden kimseye söyleme bu durumu.
Nasil söylicegimi bilmiyorum ... soka girdim resmen.
Yengemler bizimle birlikte oturuyolar . Bi kac aydir cok tuaf davraniyordu, mesela bilgisayarda oldugunda, odaya girdigimde hemen sayfayi kapatiyordu.
ilk basta aklima kötü bisey gelmedi ... cünkü ondan böyle bisey beklemezdim. ama bugün facebookunu acik birakti bende süpelendigim icin mesajlarina baktim ve soooook oldum.
Hic tanimadigi erkeklere yazisiyor... cok tatlisin gibi seyler yaziyodu .... bu ne demek oluyo
suan cooook sinirliyim ne yapacagimi bilemiyorum. ya evli bi kadin nasil yapar bunu bide benim abimeee yaaaa . yapilir mi bu
Ayipppppppp yaaaaa bana akil verin ne yapim ben simdi abime mi söylim yada anneme yada kendisiyle konusim mi gercekten ne yapcagimi bilmiyorum yardim edin
vallah ya ... resmen kötü ben oldum...
Facebook açıkken bir bahane ile abini çağır bilg. başına oturt ve odadan çıkhiç karışma,araya girmiş olma, bilmiyormuş gibi davran yengende eşine hesap vesin bir zahmet! varsa verecek cevabı tabi
Aldatmanın kadını erkeği yok maalesef
ilk önce abimle mi konusim yoksa yengemle mi ?
mesajlarin resimlerini cektim yani iftira atiyor diyemez.. yengemle konussam yalan söylüyorsunda diyemez kanitlarim varr ..
ya yazilanlarrrrr coooook irencccc burda hepsini yazmak istemiyorum cünkü cok irenc yani anlicagin sadece iltifatla kalmadi bosu bosuna böyle birsey düsüncek degilim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?