Yengem abimi aldatiyor mu ?????

Yine kk olarak çifte standartın dibine vurmaya başladınız...

Ne demek yengesiyle konuşacakmış. Bu kadına cesaret vermekten başka bir işe yaramaz ki. Nasıl olsa abilerine söylemiyorlar diye aynen yapmaya devam, sadece biraz daha dikkatli davransın. Belki ters teper işleri ilerletir eve erkek alırken konu sahibinden yardım bile ister... Kadın dayanışması sonuçta...

ya yazilanlarrrrr coooook irencccc burda hepsini yazmak istemiyorum cünkü cok irenc yani anlicagin sadece iltifatla kalmadi bosu bosuna böyle birsey
düsüncek degilim ...
hmmm tabi sen daha iyi bilirsin ... o zaman yazılanların fotosunu çekip abine göster bence....

ortalığın karışmasını istiyorsan annene ya da abine söyle.
yok aklını başına alsın diyosan da yengeni al karşına konuş.
yeğenini düşünüyorsan böyle yapmalısın

ben yengemi sürekli takip falan etmiyorum . söyledigim gibi cok iyi anlasiriz ve coook severim onu.
ablam gibi görüyorum onu.
ben odaya girdigimde sayfalari kapatmaya basladiginda süpelendim ve baktim .

Ne güzel aran iyiymiş,
Ozaman vakit kaybetmeden al karşına burdaki anlattığın gibi anlat yengene.

evet telefonumla resim cektim... mesajlar hepsi bende

Yani abisini aldatıyorsa göz yumsun.
Yazık ya yengesine.
Saçmalık.
Aldatıyorsa susmayacak .
Konuş al karşına abinin yediği boynuzları çek sinene.

önceki yazılanları okuyamadım. ama bence yengenize söylemeyin. gerçekten öyle bir durum varsa minareyi çalan kılıfına uydurur. yarın öbür gün abine söyleyecek kadar iş büyürse o alttan alttan senin iftira atacağına dair birşeyler söyleyebilir. bir daha yakalarsan fotoğrafını çek ekranın olmazsa.

valla insan evladısınız

yengen ile madem aran iyi ,yengenle konuşmalısın sakince..tehditler savurmadan ,dinlemeye ve en önemlisi anlamaya çalışarak..her ne olursa olsun,böyle bir eylem var ise elbette,hata...ama herkes hata yapabilir.yeni doğum yapmış lohusalıktan ve lohusa psikolojisini hali hazırda üzerinde taşıyan bir kadın,sende bir kadınsın ,sana yakışan dinlemek -anlamak-anlamaya çalışmak ve varsa bir durum dur diyebilmek...fiilen birşey yapabilecek bir pozisyonu yok,içinde ne fırtınalar kopuyor,içinden dışa taşanlar nedir bunları sorgula...ilgisizlik,hor görülme aşağılanma duygusu,ve depresyon bu gibi şeylere meydan verebilir ne yazık ki..olgunluğunu göster ve bu duruma sahip çık bence ...

bence abine söylemelisin bu konu bir tek onu ilgilendirir çünkü ...
ne annen ne baban ....yengenle konuşman da gerksiz madem mesajlar yazşmalar o denli iğrenç ise....
yengenin bunu yapmaya hiç mi hiç hakkı yok ....durumu ne olursa olsun....

Facebook açıkken bir bahane ile abini çağır bilg. başına oturt ve odadan çık hiç karışma,araya girmiş olma, bilmiyormuş gibi davran yengende eşine hesap vesin bir zahmet! varsa verecek cevabı tabi

Aldatmanın kadını erkeği yok maalesef

ilk önce abimle mi konusim yoksa yengemle mi ?
mesajlarin resimlerini cektim yani iftira atiyor diyemez.. yengemle konussam yalan söylüyorsunda diyemez kanitlarim varr ..

vallah ya ... resmen kötü ben oldum...

Kötü olan sen değılsın boşver
Hııııç utanıp sıkılma, sonuçta evlı halınle erkeklerle yazışan sen değılsın değıl mı?
En önemlısı yengenın facede kı konuşmalarını kaydet
Abın belkı ınanmaz daha doğrusu ınanamaz, alır gösterırsın
o karar versın artık sen karışma boşver

ilk önce abimle mi konusim yoksa yengemle mi ?
mesajlarin resimlerini cektim yani iftira atiyor diyemez.. yengemle konussam yalan söylüyorsunda diyemez kanitlarim varr ..

Ben olsam önce yengeyle konuşurdum, açıklamasına göre de abımle paylaşırdım
onunda bılmeye hakkı var ama önce yengeyı dınle

ya yazilanlarrrrr coooook irencccc burda hepsini yazmak istemiyorum cünkü cok irenc yani anlicagin sadece iltifatla kalmadi bosu bosuna böyle birsey düsüncek degilim ...

şu kısmı okuyana kadar belki yanlış anlamışsındır diye düşünüyordum ama şu anda fikrim tamamen değişti..

ben olsaydım yengemle falan konuşmaz msjlaşmaların çıktısını alıp abime gösterirdim..daha 1 aylık bebeği olan kadın ya da erkek,fark etmez, birileri ile iğrenç denilecek biçimde msjlaşamaz.

kadın da olsa erkek de olsa aldatan kişi aynı durumdadır benim için.

Yengenle konuşma , durumu kurtarmaya çalışacak bahaneler uydurur.
Abinle konuşmak için de bekle bence.
Tam emin ol.
Eğerki ıspatlıycak süper deliller varsa bekleme.
Aldatılıyorsa abin yengenle konuşup durumu ört pas etme.

konuşmalar çok iğrenç demişsin yani sanal sex gibi bir şey mi? eğer öyleyse vahim. istersen isim kısmını karala resmi ekle buraya sonra kaldırırsın fikir verirler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…