Yengem abimi aldatiyor mu ?????

içimden bir his o msjları bizimde görüp yorumlamamız gerektiğini söylüyor:44:

bazi hemcinslerimin cevaplarina gercekten anlam veremedim ... yengem melek oldu resmen... cok tuaf

yok canım tuhaf değil.. bu forumda kadınlar ve gelinler ne yapsa illa haklı bir taraf bulacak kişiler var, hemen her konuda görürsün "kimbilir ne oldu da, oldu" mesajlarını..

Konu sahibi mesajlari buraya yaz yorumlayalim diyenleri neden gormuyor acaba

evet bu da olabilir..cinsel içerikli dedi gerçi ama belki buraya kopyalarsa daha net yol gösterecek olan arkadaşlar çıkabilir.

Son düzenleme:
bence de konuşmaları koy buraya kimse tam olarak ne konuşulduğunu bilemeyince yengene hakveriyor vs, isim kısmını karala paintte

baştan düzgünce yazsadın milleti yanılmamış olurdun
ben mi eksik okudum yoksa sen mi eksik yazdın
yengem başka erkeklerle yazışıyor demişsin sex içerikli konuşuyor dememişsin

bazi hemcinslerimin cevaplarina gercekten anlam veremedim ... yengem melek oldu resmen... cok tuaf

yengenle konuş, evden ayrılsın, abinle boşansın. yoksa göstercem resimleri de.
sen kararını vermişsin ne diye soruyosun ki.
benimki de iş.

yorumun alt satırı çok doğru bence buradaki kadınların çoğu kendine yontuyor objektiflik yok ne yazıkki

konu sahibi duymuyor musun bizi?

abine pat diye söylersen bir felakete yol açabilirsin.

önce yengen ve bebeği başka bir eve gönder bari..

tamam konuş dedik tabii ki abinin bunu bilmeye hakkı var ama gidip de abi yengem seni aldatıyor şeklinde damdan düşer gibi mi söylenir.

Son düzenleme:
bazilar neden saldiriyor anlamiyorum...kararini vermissin ne diye konu aciyosun falan... anlamiyorum gercekten emin degildim ama simdi konusmak istiyorum ama nasil söylicegimi bilemiyorum..

neyse yardimci olanlara tskler

ben yengenın melek olduğunu düşünmuyorum ama aldatıltığını öğrenen kadınla erkeğin vereceği tepkiler çok farklı olabılır dıye yumuşat dıyorum yoksa ne o çocuğu hakedıyor nede abını yaptıklarının bedelinide ödemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…