bazi hemcinslerimin cevaplarina gercekten anlam veremedim ... yengem melek oldu resmen... cok tuaf
Konu sahibi mesajlari buraya yaz yorumlayalim diyenleri neden gormuyor acaba
Nasil söylicegimi bilmiyorum ... soka girdim resmen.
Yengemler bizimle birlikte oturuyolar . Bi kac aydir cok tuaf davraniyordu, mesela bilgisayarda oldugunda, odaya girdigimde hemen sayfayi kapatiyordu.
ilk basta aklima kötü bisey gelmedi ... cünkü ondan böyle bisey beklemezdim. ama bugün facebookunu acik birakti bende süpelendigim icin mesajlarina baktim ve soooook oldum.
Hic tanimadigi erkeklere yazisiyor... cok tatlisin gibi seyler yaziyodu .... bu ne demek oluyo
suan cooook sinirliyim ne yapacagimi bilemiyorum. ya evli bi kadin nasil yapar bunu bide benim abimeee yaaaa . yapilir mi bu
Ayipppppppp yaaaaa bana akil verin ne yapim ben simdi abime mi söylim yada anneme yada kendisiyle konusim mi gercekten ne yapcagimi bilmiyorum yardim edin
bazi hemcinslerimin cevaplarina gercekten anlam veremedim ... yengem melek oldu resmen... cok tuaf
baştan düzgünce yazsadın milleti yanılmamış olurdun
ben mi eksik okudum yoksa sen mi eksik yazdın
yengem başka erkeklerle yazışıyor demişsin sex içerikli konuşuyor dememişsin
arkadaslar abimle konusacagim simdi...
Valla bunları sen değil yengen düşünmeliydi... o yediği haltın sonuçlarını düşünmüyorsa sen neden düşünüyorsun.. Abini aptal yerine koymasına izin verme.. Öfkeyle de yaklaşma.. Sakince göster.
Bazı yorumlara "pess" diyorum erkek aldatır bütün hakaretleri hak eder(ki gerçekten hak eder) kadın aldatır hata yapmıştır depresyondadır!! İnsaf diyorum!
yengemin avukati oldun sen galiba .... neden savunuyosun ögrene bilirmiyim gercekten cok merak ettim
konuş canım sakın korkma abin o senin sana güvenmicekde kime güvenicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?