Yengem arabımı istiyor

Beyne oksijen gitmemesinin sonucu bunlar az oksijen gitse oda anlayacak beklentisinin ne kadar saçma olduğunu

Ben annemle yaşamak istiyorum. Yalnız kalmak istemiyorum. O evi annem abime diye alındı. Kalkıpta hadi kira verin yada çıkın diyecek halimiz yok. Yengem hadsizlik etsede ben yapmam öyle bişey.

Anneniz de hatali.

Size yardim edilmemis, ev alinmamis, agabeyinize nicin aliniyor?

Benim bir cocugum kendisine aldigim evden cikip kardesinin hakkiyla aldigi eve gecmek istese o evi ondan alirim.

Bu yuzsuzlukleri baska turlu gecmez zaten.

Beyne oksijen gitmemesinin sonucu bunlar az oksijen gitse oda anlayacak beklentisinin ne kadar saçma olduğunu
bence gayet uyanıklar konu sahibinin eşi ve de abisi.
:))
kestirmeden mal sahibi oluverelim demişler.::))
pes doğrusu.
bence de abisinin de gönlü var evde de arabada da.
ne biçim açgözlü çıkarcı insanlar var

bence gayet uyanıklar konu sahibinin eşi ve de abisi.
:))
kestirmeden mal sahibi oluverelim demişler.::))
pes doğrusu.
bence de abisinin de gönlü var evde de arabada da.
ne biçim açgözlü çıkarcı insanlar var
Hayat boylelerine güzel zaten millet ev-araba sahibi olmak için kendini paralasın bunlar da hazıra konsun ne ala memleket

Hayat boylelerine güzel zaten millet ev-araba sahibi olmak için kendini paralasın bunlar da hazıra konsun ne ala memleket
aynen valla.
konu sahibi maddi desteğe çok alıştırmış.
bir söz var ya çuk oturur.
alışmış kudurmuştan beterdir diye.
o alışkanlıkla vara var aeve arabaya kadar varmışlar.
hayret doğrusu.

Boşandım ya çoluk çocuğum da yok. Birdaha evlilik düşünmediğimi de biliyolar. Parayı napıcaksın ki mantığındalar. Birde örnek gösteriyolar bilmem kim kardeşine para veriyomuş yardım ediyomuşta iki tane ev almış bu şekilde. Midem bulanıyo aklıma geldikçe sinirim bozuluyo tayinim çıksada uzaklara gitsem şurdan. O kadar bunaldım ki

2 tane ev var. Konu sahibinin kendi evi birde annesinin evi. Abisi ve yengesi zaten annesinin evinde oturuyor. Abisi ve yengesi konu sahibi gidince kendi oturdukları eve göre diğer ev daha geniş diye oraya yerleşmek istiyormuş birde üstüne yengesi arabasını istemiş. Arabayı da şu şekilde istemiş. Konu sahibi her şeyi geride bırakıp gidesim var buralardan demiş yengesi de arabayı da bana bırak o zaman demiş(arabaya konmak için fırsat kolluyormuş bana kalırsa). Konu sahibi de o ara bozulmuş aslında yengesinin söylediğine ama şaka yapıyor heralde diye tamam bırakırım demiş o an. Yenge de bunu ciddiye almış ve yüzsüzlüğün dibine vurup illa da arabayı bana versin niye vermiyor diye kocasıyla kavga ediyormuş.
Benim bildiğim kadın boşanmak isteyince aile destek olur elinden tutar. Bunlar desteği geçtim akbaba gibi gitse de bi mallarına üşüşsek diye bakıyor.
Bence konu sahibi zırnık koklatmasın bundan sonra. Ne abisine ne yengesine. Abi de bi tuhaf madem karın öyle bi yüzsüzlük etmiş evde tartışmışsın ağzının payını verir oturtursun ne diye rumeysa3 e anlatıyor. O da içten içe versin istiyor da direk dile getiremiyor heralde. Yaptıkları resmen psikolojik baskı bak senin yüzünden bizim evlilik de çatırdıyor en iyisi arabayı ver de öyle git diyor sanırım dolaylı olarak.

Yengen şizofren sanırım yani hadi evde biz oturalım sen gideceksin dese bir mantık da araba ne ya!! Arabasız sen ne yapacakmışsın ? Allah abini kurtarsın

siz de onlara boşanmış kardeşlerine yardım yapan abileri kardeşleri örnek gösterseydiniz acayip sinirlendim ben bile buradan
ayrıca aşktan evlilikten umudunuzu kesmeyin belki çok güzel bir ikinci evliliğiniz olacak

Ben başlığı okuyarak günü birlik istiyor sandimda okumamistim konuyu.k eske hiç okumasaydim.sinir oldum.bence abin senin eve oturup kendi evinizde kiraya verip parasını da yiyecek.arabada istemem yan cebime.sen yengene açıklama yap herşeyi geride bırakıcam derken evi arabayı degil sizi kastettim diye.

ay afedersiniz konu başlığınıza da konunuza da çok güldüm tövbe tövbe ,bence abinize böyle yiyici ve asalak bir karısı olduğu için utanmasını boşanmasını daha verici ve üretici bir kadınla birliktelik kurmasını söyleyip ayrılın o salak yengenizin yanından
millet zekayı toprağa gömdü heralde başkasının çalışıp didindiğini hangi akılla isteyebiliyor ki ayyy valla salak billaha salak bu kadın

Töbeler olsun arabayı hibe mi istiyor, bir de üzerine evi

bu da çok güzelmiş evi arabayı değil sizi geride bırakmak istiyorum

ilk kez böyle birşey duydum. Boşanmakla ne alaka evi, arabayı bana ver?

Bu insanlar ne yiyip ne içiyor da bu kafaya ulaşıyor, anlamadım?

Kadın sanki elbise, ayakkabı istiyor ey Allahım, yüzsüzlüğün dibini yaşıyor kadın...

Niye herseyi geride bırakacam dediysem evsiz arabasiz kalicam demedim ya. Bu gençliğin yasliligida var. Evim varken niye rezil olayım ki de geç. Çok ev araba istiyosaniz az yiyin biriktirin öyle emek olmadan yemek olmaz canım

Evlenmesen bile onlara mı çalışıyormuşsun? Bunları kim alıştırdı böyle?

sakin sakin gerekirse agizlarina s. ama 5 kurusunu verme yaziklar olsun boylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…