Ben annemle yaşamak istiyorum. Yalnız kalmak istemiyorum. O evi annem abime diye alındı. Kalkıpta hadi kira verin yada çıkın diyecek halimiz yok. Yengem hadsizlik etsede ben yapmam öyle bişey.
bence gayet uyanıklar konu sahibinin eşi ve de abisi.Beyne oksijen gitmemesinin sonucu bunlar az oksijen gitse oda anlayacak beklentisinin ne kadar saçma olduğunu
Hayat boylelerine güzel zaten millet ev-araba sahibi olmak için kendini paralasın bunlar da hazıra konsun ne ala memleketbence gayet uyanıklar konu sahibinin eşi ve de abisi.
:))
kestirmeden mal sahibi oluverelim demişler.::))
pes doğrusu.
bence de abisinin de gönlü var evde de arabada da.
ne biçim açgözlü çıkarcı insanlar var
aynen valla.Hayat boylelerine güzel zaten millet ev-araba sahibi olmak için kendini paralasın bunlar da hazıra konsun ne ala memleket
Boşandım ya çoluk çocuğum da yok. Birdaha evlilik düşünmediğimi de biliyolar. Parayı napıcaksın ki mantığındalar. Birde örnek gösteriyolar bilmem kim kardeşine para veriyomuş yardım ediyomuşta iki tane ev almış bu şekilde. Midem bulanıyo aklıma geldikçe sinirim bozuluyo tayinim çıksada uzaklara gitsem şurdan. O kadar bunaldım kiinsan böyle bir teklifin ancak şaka olduğunu düşünür çünkü
bu nasıl iş ya bazı insanların aç gözlülüğü başkasının malında ki gözleri beni öldürecek
evlendiklerinden beri beleş evde oturuyorlarmış
birazcık bir taraflarından kısıp alsalarmış araba
2 tane ev var. Konu sahibinin kendi evi birde annesinin evi. Abisi ve yengesi zaten annesinin evinde oturuyor. Abisi ve yengesi konu sahibi gidince kendi oturdukları eve göre diğer ev daha geniş diye oraya yerleşmek istiyormuş birde üstüne yengesi arabasını istemiş. Arabayı da şu şekilde istemiş. Konu sahibi her şeyi geride bırakıp gidesim var buralardan demiş yengesi de arabayı da bana bırak o zaman demiş(arabaya konmak için fırsat kolluyormuş bana kalırsa). Konu sahibi de o ara bozulmuş aslında yengesinin söylediğine ama şaka yapıyor heralde diye tamam bırakırım demiş o an. Yenge de bunu ciddiye almış ve yüzsüzlüğün dibine vurup illa da arabayı bana versin niye vermiyor diye kocasıyla kavga ediyormuş.Hadi ev abiye niyetlenip alınmış (anladığım kadarıyla), ailenin mülküyse siz çıkınca geçmek isterlerse bir şey diyemezsiniz tabi, anneniz karar verir ona. Ha siz ha abiniz oturmuş aile evinde, fark etmez de sanırım anneniz için, ama sizin neden arabanızı orada bırakacağınızı düşünmüş onu anlayamadımAraba bu yahu, taşınmaz mal mı ki arabanızın da geride kalacağını düşünüyor? Ne tuhaf! Hadi götüremeyecekseniz satarsınız, nasıl göz koyuyor sizin malınıza, anlamış değilim! Daha neler duyacağız şu KK da kimbilir
Yengen şizofren sanırım yani hadi evde biz oturalım sen gideceksin dese bir mantık da araba ne ya!! Arabasız sen ne yapacakmışsın ? Allah abini kurtarsınBoşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür
siz de onlara boşanmış kardeşlerine yardım yapan abileri kardeşleri örnek gösterseydiniz acayip sinirlendim ben bile buradanBoşandım ya çoluk çocuğum da yok. Birdaha evlilik düşünmediğimi de biliyolar. Parayı napıcaksın ki mantığındalar. Birde örnek gösteriyolar bilmem kim kardeşine para veriyomuş yardım ediyomuşta iki tane ev almış bu şekilde. Midem bulanıyo aklıma geldikçe sinirim bozuluyo tayinim çıksada uzaklara gitsem şurdan. O kadar bunaldım ki
ay afedersiniz konu başlığınıza da konunuza da çok güldüm tövbe tövbe ,bence abinize böyle yiyici ve asalak bir karısı olduğu için utanmasını boşanmasını daha verici ve üretici bir kadınla birliktelik kurmasını söyleyip ayrılın o salak yengenizin yanındanBoşandım ya çoluk çocuğum da yok. Birdaha evlilik düşünmediğimi de biliyolar. Parayı napıcaksın ki mantığındalar. Birde örnek gösteriyolar bilmem kim kardeşine para veriyomuş yardım ediyomuşta iki tane ev almış bu şekilde. Midem bulanıyo aklıma geldikçe sinirim bozuluyo tayinim çıksada uzaklara gitsem şurdan. O kadar bunaldım ki
Boşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür
bu da çok güzelmiş evi arabayı değil sizi geride bırakmak istiyorumBen başlığı okuyarak günü birlik istiyor sandimda okumamistim konuyu.k eske hiç okumasaydim.sinir oldum.bence abin senin eve oturup kendi evinizde kiraya verip parasını da yiyecek.arabada istemem yan cebime.sen yengene açıklama yap herşeyi geride bırakıcam derken evi arabayı degil sizi kastettim diye.
Boşandım ya çoluk çocuğum da yok. Birdaha evlilik düşünmediğimi de biliyolar. Parayı napıcaksın ki mantığındalar. Birde örnek gösteriyolar bilmem kim kardeşine para veriyomuş yardım ediyomuşta iki tane ev almış bu şekilde. Midem bulanıyo aklıma geldikçe sinirim bozuluyo tayinim çıksada uzaklara gitsem şurdan. O kadar bunaldım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?