Yengem arabımı istiyor

Bence yengeye önce hesap sor.. ne biçim bi insansın sen ya.. şaka yapıyorsun zannettim bozmadım seni o anda.. arabayı götürmek istemezsem satacak aklım var şükür ama belli ki sende gr akıl yok diyin. Birde abime kavga çıkarmışsın. Bu ne arsızlık.. sanki söz arabam senindir mi dedim sana..yüz verdik diye astarınıda istedin. bir daha da görüşme. . Sana ne maddi ne manevi desteği olmayan hayatınıza çöreklenen insanlarla..

Akli basinda birinin beklemeyecegi ve asla istemeyeci seyler ya yengende ciddi bi tuhaflik var yada onun da kendine gore gerekcesi vardir

Yesılcam fılmlerındekı kadınlar gıbı ayyy bana bısıylet oluyor dıye bayılasım geldı knuyu okuyunca

hanım hanııııım ben calıstım cabaladım alın terımle KENDIM ıcın aldım. kcama almadım kı ondam ayrılınca elalleme dagıtayım de . bayır danası gıbı yatacagına kalk calıs da sende KENDINE al de ınsamda azıcıl edep olur utanma olur bu ne terbıyesızlık akbaba kılıklı de !!! Ay ashablarım bzuldu ıyı degılım ben

Bi yasima daha girdim.kendi helal paranla almadigin ustelik bosanmis gorumcenin arabasi mi istenirmis.destek olacagina kostek olmus sna yenge hanim
Abin agzinin payini wermemis mi yengene.kardesimin mali sanane bizene diye.gitmeden yengene soyle guzelce laf sokta omru billah unatamasin

cok uzuldum esyalari alamamaniza..Hakkinizda herseyin hayirlisi olsun Allah iyi insanlarla karsilastirsin yeni yerinizde
Teşekkür ederim. İnşallah
İşte o abimler arkamda olsaydı yardım etselerdi çok da rahat alırdım eşyalarımı. Ancak istemeyi biliyolar

Yengenize soylemis mi abiniz arabayi vermeyeceginizi ? Ben omru hayatimda ilk defa boyle pişkinini goruyorum.Tepkisi ne oldu size?

Aynen öyle.

Reactions: KV_
Tam mezarcı zihniyeti tam! Ölü soyucu gibiler mübarek!
Diyecektin, yenge hanım benim evliliğim bitmiş, düzenim bozulmuş, mutsuz olmuşum sen de fırsat bilip benim güle güle oturamadığım evimde güle güle oturacak mıydın?
Yazıklar olsun ya, bu ne fırsatçılıktır arkadaş! Bazı insanlar böyle, ölsek ertesi gün gardrobuma kadar paylaşacaklar yani.

Sanırım ben senin yerinde olsam fırsat bu fırsat der telefonu açar bir güzel giydiririm.. bir daha dua ile yaklaşır yanıma :)

Abim söyledi. Yengen gerçek sanmış hergün kavga ediyo arabayı niye vermiyo diye dedi.
Kusura bakmada abinin sana söylemeside garip danışıklı dövüş gibi geldi bana. İstemem yan cebime koy mantığı.
Yengen sana söyleyene kadar hiç umursama kudursun birbirlerini yesinler. Sana kendi söylerse ağzının payını verirsin
Annenede helal olsun çok güzel demiş

Akli basinda birinin beklemeyecegi ve asla istemeyeci seyler ya yengende ciddi bi tuhaflik var yada onun da kendine gore gerekcesi vardir
İşte ben alıştırdım sanırım. İşe başladığımdan beri maddi olarak çok verici davrandım. Bundan önce yeğenime doğum günü hediyesi olarak genç odası takımı istemişti. Bunlar söylenmez bana göre ama artık haddini aştı ve çok sinirleniyorum

Arsız kadın. İstemeye utanmamış mı? keşke bi kere daha sorsa da "yoo yenge sana neden veriyim alnımda enayi mi yazıyo" deseydin.
Ben olsam dayanamaz mesaj atardım ama siz yapmayın. Umursamayın gelir de yüzünüze söylerse terslersiniz çalıştım da kazandım saçamam kusura bakma dersin.

Zaten anlamadım arabayı peşinizde götürmeyecek misiniz?

Inan, guleyimmi ağlayayim mi dedittirecek bir konu.
Yengenin unuttugu birsey var ALLAH korusun sen ölmüyorsun, baska yere tasiniyorsun. Orada ev araba lazim olmayacak mi?
Araba senin, evdemi senin?
Yengenler sendemi kaliyor?
Neden evin ve arabasini verecekmissinki.?
Emrahin odam kirec tutmuyor turkusu geldi aklima. " vaba ben devrismiyem hirkami giymismiyem. Ben sevdim eller aldi neden ben ölmüşmuyem"
Tevbe estagfurullah. Nekadar sinir bozu.
Abin ne diyor merak ettim...

Sende deki şakayi kakaya cevirecegin aklima gelmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…