- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Boşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür
Hayır çalışmıyor. Ev hanımıHayret bir sey yengeniz calisiyor mu?
Teşekkür ederim. İnşallahcok uzuldum esyalari alamamaniza..Hakkinizda herseyin hayirlisi olsun Allah iyi insanlarla karsilastirsin yeni yerinizde
Aynen öyle.sözünde durmuyomuşsun öyle mi. sorsana o yengeye o olsa verirmiymiş arabayı. şaka gibi ne arsız insanlar var yahu.
kesin bu yenge çalışmıyo tüm gün evde kıçının üstünde oturuyo.
gülsen komik de değil ki.
Söylemiş. Onun arabası istemeye hakkın yok demiş. Bana söyleyemiyor işte yengem. Ahh bana dese çok güzel paylarım kendisini.Yengenize soylemis mi abiniz arabayi vermeyeceginizi ? Ben omru hayatimda ilk defa boyle pişkinini goruyorum.Tepkisi ne oldu size?
Kusura bakmada abinin sana söylemeside garip danışıklı dövüş gibi geldi bana. İstemem yan cebime koy mantığı.Abim söyledi. Yengen gerçek sanmış hergün kavga ediyo arabayı niye vermiyo diye dedi.
Annenede helal olsun çok güzel demişKiraya da vermiycem onlara da vermiycem. Annem gereken cevabı verdi. Kızımın evi ben oturucam sizden önce annesi var onun dedi. Bu arada annemle gidicez tayinim çıkınca. Annem arasıra ben gelip kalıcam kimse heveslenmesin dedi
İşte ben alıştırdım sanırım. İşe başladığımdan beri maddi olarak çok verici davrandım. Bundan önce yeğenime doğum günü hediyesi olarak genç odası takımı istemişti. Bunlar söylenmez bana göre ama artık haddini aştı ve çok sinirleniyorumAkli basinda birinin beklemeyecegi ve asla istemeyeci seyler ya yengende ciddi bi tuhaflik var yada onun da kendine gore gerekcesi vardir
Boşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?