Yengem bana bozulmuş

Ben okuduğumu gayet iyi anlayabiliyorum. Zekam gayet iyidir çok şükür.

Yengenin eşinin arabasını kullanma izni bile yok. Ortak kullanılan bir araç varken boşa çıkan eskiyi kardeşe verme gibi bir durum söz konusu değil. Yenge ile ilgilenmeyen, önemsemeyen, "kıskanmayan" bir eş var ki o eş kardeşine arabayı veremeyeceğini anladığında eşine vermek yerine satacağını söylüyor.

Ve evet çok eminim bir önceki mesajda yazdıklarımdan. 43 yaşındayım. Anneyim, gelinim, görümceyim, eltiyim. Gayet iyi eğitimli + gayet maddi gücü yerinde bir ailedenim ve ailedeyim. Burada olay araba değil, tavır. Arabanın verilmesi değil, eşe bilgi bile vermeden yapılması. Buna tepki vermeyeni de alnından öperim. Net!!

Aynı şey değil. Konu sahibinin abisi ve yengesinin yeni bir arabası var zaten eski arabayı kardeşine vermek istiyor. Burda yengenin kıskançlığı var sadece

Yeni arabayı yenge kullanmıyor ki. Konu sahibinin eşi ona kullandırtmıyormuş. Bu durumda hiç değilse eskisini vermek durumunda. Ayrıca madem maddi güç var, kadının da arabası olsun. Çoluğu, çocuğu rahat okula, hastaneye, gezmeye götürsün.

Bence gayet de aynı şey. Bunu evli bir kadın olarak değil, abisi evli bir kadın olarak söylüyorum. Kıskançlık olduğunu düşünmüyorum. Fikrinize elbette saygı duyuyorum.

Üzüldüm yengenize. Kardeşine arabayı veriyor ama karısına vereceğine arabayı satmayı planlıyor.

Sizde kabul edemem yengeme söylemeden diyeceginize ki bu gizli gizli şikayet etmektir , Ben burada olmayacağım zaten arabayı kabul etmiyorum demeliydiniz madem istemiyorsunuz

Bana kalırsa abinin durumu iyiyse kardeşe böyle bir hediye alabilir . Ama karısını hiçe sayması üzücü.

Valla canım senin hiç bir suçun yok. Fakat ben olsam bende kıskanırdım. Sen sev aşık ol evlen eşin sana almasın yapmasın kız kardeşine yapsın sende kıskanırsın.

Size helal olsun diyorum gidiyorum çok düşünceli ve doğru davranmissin

Abi 10 numara... Kardeşini seven, kollayan, sahip çıkan... Süper. Ama keşke eşine de söyleseymiş.

yengeniz haklı bence bozulmakta ama sizlik bir durum yok sorun olan abi.kendi karısına arabayı vermez kardeşine verirse.hep kardeşimde kardeşim diye gezip eşine kıymet vermezse her kadın huzursuz olur.yengeniz abinize bozulmalı.arabayı istemem demekle iyi olanı yapmışsınız.

Abiniz hep mi böyle?
Yengeniz bu durumdan sikayetci mi genel olarak?
Bana yeni olusan bir durum gibi gelmedi.

Ve kac yasindalar?

herseyden once beni hic yerine koyuyorr yok canim derdine ben katlanayim akrabasi keyfini sursun ..
sakin kabul etmeyin birakin gerekirse kapida kalsin ..en azindan abinin hanimina gostermedigi saygiyi sen yengene goster..

Kabul etmediğim zaten
Yengeme de burada söylenenlerin aksine saygılıyım
Yengem olmasaydı bile kendimden 8 yaş büyüğe saygısızlık yapmam

Benim arabam varsa, durumumuz iyiyse eşim yeni araba alınca kardeşine verebilir çokta mutlu olurum.
Ama benim arabam yokken, bana bile sormadan kardeşine verirse paralarım.
Zaten sizdede böyle olduğu için yengeniz bozuk atıyor.
Haklı bence.
Sizin suçunuz yok sadece.

Arabayı istemem dese iyi..arabayı yengeme ver diyip adamın sinirlerini ziplatmis.
Biriside çıkıp demiyor ki sana verilmiş bir hediye üzerinden neden kari kocanin arasına giriyorsun? Istemiyorum diyip kapatsaydi konuyu kibarca zorla verecek değildi herhalde.
Şimdi yazık karısı kötu oldu bu arkadaş naapsin zeytinyağı gibi sıyrıldı

Ben de ona hak veriyorum ama bu durumdan benim haberim yoktu
Benimle ya da abimle konuşmak yerine halama anlatmış ne alakaysa ona sinirlendim

Abiniz hep mi böyle?
Yengeniz bu durumdan sikayetci mi genel olarak?
Bana yeni olusan bir durum gibi gelmedi.

Ve kac yasindalar?

Hep böyle abim ne yazık ki
Yeni bir durum değil abim beni kıskanıyor yengem bu durumu kıskanıyor tuhaflar :/
Abim 29 yengem 33 yaşında

Benzer konular hatırlıyorum. Ama geçmiş konu araştıramam, çok üşengeçim.abiniz eşini geç vakitte sokakta bırakan, başka zaman da yine kız kardeşini almak için olmadık zamanda eşini oraya buraya gönderen adam mı acaba?

Ben de ona hak veriyorum ama bu durumdan benim haberim yoktu
Benimle ya da abimle konuşmak yerine halama anlatmış ne alakaysa ona sinirlendim

Evet sizlik bi durum yok.
Ama oda bu şekilde olunca size bilenmiş işte kendince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…