- 18 Aralık 2019
- 142
- 17
- 13
- 31
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Belliki iyi niyetli bir kizsin,sen kendince haklisin yengende sana bozulmasi disinda sonuna kadar hakli,esimin benden iki kurusunu esirgeyip ailesine ikramda bulunuyorsa kiyametin kazigini kopariririm ben,bu konuda tek haksiz abin,iyi bir abi ama kotu bir es.Yerinde olsam eger o hediyeye elime surmem,kadin bozulmakta hakli,isterse abin cope atsin ama sen o arabaya bence el surme.Birde eger abin esine haksizlik yapiyorsa bence susma bu aralarina girmek olmaz ,sadece adaletli bir insan yapar seni.Abine tatli tatli konusmlarinda soyle esini ihmal etmesin,es insanin diger yarisidir varmi otesi? inanci geregi de ihtiyaclarini karsilamakla yukumludur.Umarim calisiyordur yengende fazla minnet etmiyordur sozde esine...
SOnucta o evde eşide var tabıkı omum rızası alınmalıydı ıyı yapmıssınız kabul etmemekle rızasız olmazdı zaten o da kırılmış olmalıkı bu sekılde sitem etmiş haklıda yanu sizi arayıo nıye kabul ettın vs dememiş ama sizinde duyacagınız sekılde söylemıs karısıma bi bilezık bile alamayan kardesıne arabayı verdi demısse yemgenize cimri davrammıs olmalı
Bu durumdan rahatsız değil gibi mesajların, tek derdin yengem bana bozulmasın abime bozulsun.Ben nerede bunu söylemişim gösterir misiniz bana lütfen
Abimle yengemin ilişkisine karışsam kötü görümce ben olurum
Zaten abim yengemi dinlemiyorsa beni mi dinleyecek
Arabayı yengeme verirsen daha mutlu olur dedi hayır arabayı satacağım dedi ne yapabilirim başka
Abim kötü bir eş ama onu değiştirecek olan ben değil yengem
Bu durumdan rahatsız değil gibi mesajların, tek derdin yengem bana bozulmasın abime bozulsun.
Hadı danıssa haklı dıyecegım de danısmadan al anahtarları demesıne bende bozulurdum.
Ama senın gıbı gorumcem olmasını da cok ısterdım hatta ben ısrar ederdım ona verelım mı dıye
Cunku burda bazen yengelere tüü kaka abımle aramıza gırdı, dur su ay ayagımı yorganıma göre uzatmayayım da kıt kanaat gecınen abımden bıraz para koparayım kafasını yasayan cok ınsan var. Sırf bu yuzden yengesı ve abısı bosansın, abımı yedı bıtırdı yengem falan yazıyorlar. Boyle görgülü ve tok gözlü bir görümcem olsa al kardesım bu da bızden sana hedıye dıyesım gelırdı ne yalan soyleyeyım
Valla buram buram görümcesin burdan net belli oluyorAbim ona o kadar şey yapınca ona bozulmasın bana bozulsun haklısınız tabi
Onun için koca önemli
böyle adamlar evlenmesin bence.tamam kardeş çok özel sevilir tabi araba bile verilir durum varsa ama karısından esirgemek ne demek?insan bir danışır bostan korkuluğu değil sonuçta kadın.Arabayı istemem dese iyi..arabayı yengeme ver diyip adamın sinirlerini ziplatmis.
Biriside çıkıp demiyor ki sana verilmiş bir hediye üzerinden neden kari kocanin arasına giriyorsun? Istemiyorum diyip kapatsaydi konuyu kibarca zorla verecek değildi herhalde.
Şimdi yazık karısı kötu oldu bu arkadaş naapsin zeytinyağı gibi sıyrıldı
Valla buram buram görümcesin burdan net belli oluyor
Ne alaka ya bu abınle yengenın problemı senın degıl kı sonucta sen yuzsuzluk edıp, yengenı cıgneyıp abııı eskı araba benım deyıp anahtarlara saldırmamıssın.Teşekkür ederim
Bana da burada abinle niye konuşmadın aralarını niye yapmıyorsun diye kızıyorlar
Ne alaka ya bu abınle yengenın problemı senın degıl kı sonucta sen yuzsuzluk edıp, yengenı cıgneyıp abııı eskı araba benım deyıp anahtarlara saldırmamıssın.
Ama abin de karısına bır bılezıgı esırgeyıp kardesıne araba vermesı de hıc hos olmamıs tabı. Karısına da deger verdıgını gostermedıgı ıcın belkı de yenge hıddetlendı bu da olabılır canım.Yengemle abimin problemi ama ikisi değil halamla ben uğraşıyoruz buna sinirleniyorum
Evet ilgili bir abi ama keşke kendi ailesi içinde geçerli olsa bu durum.böyle adamlar evlenmesin bence.tamam kardeş çok özel sevilir tabi araba bile verilir durum varsa ama karısından esirgemek ne demek?insan bir danışır bostan korkuluğu değil sonuçta kadın.
Sen zaten mümkünse yazma oku sadece.Öyle olduğumu düşünüyorsanız saygı duyarım daha yazmayacağım size
Yengeniz bu değer üçgeninin neresinde, en altında mı?Yengemin arabası yok abim kendi arabasını bile vermez
Belki bu yeni arabasını değiştirirse verir
Arabası abim için çok değerli
Yahu adam arabasini esine vermiyormus , es arabayi suremiyor , eski arabayi da esine haber vermeden kardesine hediye ediyor , boyle sacma sey olur mu?Bu konuda insan yerine koymama durumu yok. Eki arabayı kardeşine vermek istiyor yeni araba abi ve yengenin. Okuduğunuzu anlama probleminiz var sanırım. Yengenin kıskançlığı bariz ortada. Ayrıca burda ki herkesi birebir tanıyorsunuz galina böyle bi durumda ne yapacağımızı adınız gibi bildiğinizi idda ettiğinize göre
Bu üçgenin ancak dış açısında olabilir.yazik geline ya..Eş insani rezilde eder vezir deYengeniz bu değer üçgeninin neresinde, en altında mı?
Istemiyor tamam ama istemedigini söylerken yengeyle abisinin arasini açacak şekilde söylüyor.Konu sahibi niye suclanmis anlamadim ozaten istememis kadin kocasina sitem etmeliydi onun dusuncesizligi
Ben okudugumdan oyle anlamadim belirtmis zaten herkes karisini kicasini tanir kocanin yaptigida yanlis kadinin halayla kinusmasida yanlisIstemiyor tamam ama istemedigini söylerken yengeyle abisinin arasini açacak şekilde söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?