- 18 Aralık 2019
- 142
- 17
- 13
- 31
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Abi 10 numara... Kardeşini seven, kollayan, sahip çıkan... Süper. Ama keşke eşine de söyleseymiş.
Adamın bekarken aldığı araba ise ve kardeşine vermek istiyorsa kim ne diyebilir ki. Bazı kadınlar kocalarını niye malı gibi görüyor anlamıyorum. Adam kardeşini düşünüp bir iyilik bile mi yapamasın.
Abimin bana verdiği niye kabul etmicek mişim o karısıyla kendi arasında sorun olsaydı zaten veremezdi evlenince abilikten düşmüyor ya kocasına diyemediğini oraya buraya soyleyip ortalığı karıştıran bir kadım demek ki en sevmediğim tiplerden
Bence yengenin bu arabaya maddi olarak bit katkısı olmadıysa, laf etmesi yanlış. Ki eminim yengeler kendi kardeslerine gelince hicbirsey goze batmaz. abinin kardesine hediye vermesine neden bozulur ki bi insan?
Anlamıyorum hiç kıskanç biri değilimdir bana çok uzak duygular
Ama abim bana her hediye aldığında yüzü düşer gözleri dolar tuhaf :/
Gece dolmuşla dönmenizi istemiyor diye sizi kıskanmış mı oluyor? Yok artık.
Yengeniz çok haklı zaten. Ne demek eşler konuşmadan böyle bir karar alınıyor?
Sizi kıskanmıyor bir kere bunu anlayın bence. Kendisine yapılmadığı için üzülüyor. başkalarına yapabiliyorsa banada yapabilir diye düşünüyordur.
Hep böyle abim ne yazık ki
Yeni bir durum değil abim beni kıskanıyor yengem bu durumu kıskanıyor tuhaflar :/
Abim 29 yengem 33 yaşında
Yengeniz bozulmakta o kadar haklı ki. Kız kardeşi dolmuşa otobüse binmesin ama eşi binebilir!!!Yengemin arabası yok abim kendi arabasını bile vermez
Belki bu yeni arabasını değiştirirse verir
Arabası abim için çok değerli
Ben daha yasli tahmin etmistim, hatta biraz eski kafali biri gibi.
Arabayi kabul etmemek en iyisi.
Ondan öte bir „göreviniz“ yok aslinda.
Araniz iyi ise, tabiki yengenize davranislari hakkinda uyarabilirsiniz abinizi. Ama bu tamamen aranizdaki iliskiye bagli bir de abinizin kisiligine.
Nasihat dinleyecek birisi degil gibi. Veya kendini sorgulayacak.
Yengeniz bozulmakta o kadar haklı ki. Kız kardeşi dolmuşa otobüse binmesin ama eşi binebilir!!!
bence abinizle konuşabilirsiniz.bu konunun özelinde söylemiyorum bu arada. abiniz sizi seviyor fikirlerinize değer veriyorsa eşine tavırlarının farkına varmasını sağlayabilirsiniz.ben bu durumun aile içine karışna olduğunu düşünmüyorum .abiniz eşine çok kötü davranıyor bence konu siz ta da araba değilPeki bu durumda ben ne yapabilirim
Abimin ona almadıklarını ben mi alayım?
Bana niye sinirleniyor
bence abinizle konuşabilirsiniz.bu konunun özelinde söylemiyorum bu arada. abiniz sizi seviyor fikirlerinize değer veriyorsa eşine tavırlarının farkına varmasını sağlayabilirsiniz.ben bu durumun aile içine karışna olduğunu düşünmüyorum .abiniz eşine çok kötü davranıyor bence konu siz ta da araba değil
Abiniz size verdiği değeri her seferinde gözüne soktuğu için kadın istemsiz bir şekilde size karşı dolmuş muhtemelen. Eşim beni mağdur edip kardeşine bir şey yapamaz. Benim ihtiyacım varken kardeşine verirse arabayı bende arıza çıkarırım.Evet haklı ama bozulması gereken kişi ben değil abim
Ben arabamı alır yoluma bakarım diyorsun.Evet haklı ama bozulması gereken kişi ben değil abim
Ben arabamı alır yoluma bakarım diyorsun.
ısrarla yengeni suçluyorsun ama bu duruma hiç müdahale etmeye yanaşmıyorsun. Dikkat et abin gibi bir eş rastlarsa devran dönmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?