Yengem bana bozulmuş

Abi 10 numara... Kardeşini seven, kollayan, sahip çıkan... Süper. Ama keşke eşine de söyleseymiş.

Keşke söyleseymiş beni de bu duruma düşürmeseymiş
Abim o saydığınız özellikleri fazlaca abartan biri bu yüzden çok bunalıyorum

Evet bekarken aldığı araba
Yengeme de hak veriyorum abim hiç ona arabasını vermedi ki
Gerçi bana da vermedi şimdi yeni araba alınca gözden çıkardığı için bana hediye etti

Araba sorun değil ama abime bir şey diyemeyip bana laf edince sinirleniyorum tabi

Bence yengenin bu arabaya maddi olarak bit katkısı olmadıysa, laf etmesi yanlış. Ki eminim yengeler kendi kardeslerine gelince hicbirsey goze batmaz. abinin kardesine hediye vermesine neden bozulur ki bi insan?

Anlamıyorum hiç kıskanç biri değilimdir bana çok uzak duygular
Ama abim bana her hediye aldığında yüzü düşer gözleri dolar tuhaf :/

Gece dolmuşla dönmenizi istemiyor diye sizi kıskanmış mı oluyor? Yok artık.
Yengeniz çok haklı zaten. Ne demek eşler konuşmadan böyle bir karar alınıyor?

Anlamıyorum hiç kıskanç biri değilimdir bana çok uzak duygular
Ama abim bana her hediye aldığında yüzü düşer gözleri dolar tuhaf :/

Sizi kıskanmıyor bir kere bunu anlayın bence. Kendisine yapılmadığı için üzülüyor. başkalarına yapabiliyorsa banada yapabilir diye düşünüyordur.

Gece dolmuşla dönmenizi istemiyor diye sizi kıskanmış mı oluyor? Yok artık.
Yengeniz çok haklı zaten. Ne demek eşler konuşmadan böyle bir karar alınıyor?

İşte bu konuyu abimle konuşacaktı beni karıştırmayacaktı
Her hediye aldığında abim böyle yapıyor
Abim de inadına daha çok alıyor arada ben kalıyorum

Sizi kıskanmıyor bir kere bunu anlayın bence. Kendisine yapılmadığı için üzülüyor. başkalarına yapabiliyorsa banada yapabilir diye düşünüyordur.

Peki bu durumda ben ne yapabilirim
Abimin ona almadıklarını ben mi alayım?
Bana niye sinirleniyor

Hep böyle abim ne yazık ki
Yeni bir durum değil abim beni kıskanıyor yengem bu durumu kıskanıyor tuhaflar :/
Abim 29 yengem 33 yaşında

Ben daha yasli tahmin etmistim, hatta biraz eski kafali biri gibi.

Arabayi kabul etmemek en iyisi.
Ondan öte bir „göreviniz“ yok aslinda.
Araniz iyi ise, tabiki yengenize davranislari hakkinda uyarabilirsiniz abinizi. Ama bu tamamen aranizdaki iliskiye bagli bir de abinizin kisiligine.
Nasihat dinleyecek birisi degil gibi. Veya kendini sorgulayacak.

Haklısınız zaten artık farklı şehirlerdeyiz tatillerde görüşebiliriz sadece

Peki bu durumda ben ne yapabilirim
Abimin ona almadıklarını ben mi alayım?
Bana niye sinirleniyor
bence abinizle konuşabilirsiniz.bu konunun özelinde söylemiyorum bu arada. abiniz sizi seviyor fikirlerinize değer veriyorsa eşine tavırlarının farkına varmasını sağlayabilirsiniz.ben bu durumun aile içine karışna olduğunu düşünmüyorum .abiniz eşine çok kötü davranıyor bence konu siz ta da araba değil

Abim beni çok sever doğru ama dediklerimi dinlemez ki
Konuşmaya çalıştım kaç kere
Beni hala küçük bir kız gibi görüyor

Evet haklı ama bozulması gereken kişi ben değil abim
Abiniz size verdiği değeri her seferinde gözüne soktuğu için kadın istemsiz bir şekilde size karşı dolmuş muhtemelen. Eşim beni mağdur edip kardeşine bir şey yapamaz. Benim ihtiyacım varken kardeşine verirse arabayı bende arıza çıkarırım.

SOnucta o evde eşide var tabıkı omum rızası alınmalıydı ıyı yapmıssınız kabul etmemekle rızasız olmazdı zaten o da kırılmış olmalıkı bu sekılde sitem etmiş haklıda yanu sizi arayıo nıye kabul ettın vs dememiş ama sizinde duyacagınız sekılde söylemıs karısıma bi bilezık bile alamayan kardesıne arabayı verdi demısse yemgenize cimri davrammıs olmalı

Belliki iyi niyetli bir kizsin,sen kendince haklisin yengende sana bozulmasi disinda sonuna kadar hakli,esimin benden iki kurusunu esirgeyip ailesine ikramda bulunuyorsa kiyametin kazigini kopariririm ben,bu konuda tek haksiz abin,iyi bir abi ama kotu bir es.Yerinde olsam eger o hediyeye elime surmem,kadin bozulmakta hakli,isterse abin cope atsin ama sen o arabaya bence el surme.Birde eger abin esine haksizlik yapiyorsa bence susma bu aralarina girmek olmaz ,sadece adaletli bir insan yapar seni.Abine tatli tatli konusmlarinda soyle esini ihmal etmesin,es insanin diger yarisidir varmi otesi? inanci geregi de ihtiyaclarini karsilamakla yukumludur.Umarim calisiyordur yengende fazla minnet etmiyordur sozde esine...

Ben arabamı alır yoluma bakarım diyorsun.
ısrarla yengeni suçluyorsun ama bu duruma hiç müdahale etmeye yanaşmıyorsun. Dikkat et abin gibi bir eş rastlarsa devran dönmesin.

Ben nerede bunu söylemişim gösterir misiniz bana lütfen
Abimle yengemin ilişkisine karışsam kötü görümce ben olurum
Zaten abim yengemi dinlemiyorsa beni mi dinleyecek
Arabayı yengeme verirsen daha mutlu olur dedi hayır arabayı satacağım dedi ne yapabilirim başka
Abim kötü bir eş ama onu değiştirecek olan ben değil yengem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…