- 28 Ekim 2019
- 54
- 47
- 3
- 39
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Ay siz görümce misiniz gerçekten keşke benim olsanarabayi kabul etmemelisiniz
abiniz artik evli vereceksede esinin rizasi olmaliydi
abim bekarken aldigi arabayi doguya giderken burda birakti zaman zaman isim oldukca ben kullaniyordum evlenince 1 sene daha doguda kaldilar araba yine bizim kapidaydi ama ben her seferinde esini arayip izin aldim abla arabanizi kullanabilirmiyim isim var diye
artik onlar ayri bir ev ve hayatlari birlikte müsterek abiniz size bir jest yapmak istemis ama yengeniz hakli maalesef
Siz bunu bilinçli mi yaptınız. Yani yengeniz size laf söylemiş gibi onu öne attınız. Abinizin durumu ne kadar iyi olursa olsun karısına almıyor araba ama size veriyor. Tabiki verebilir arabayı ama sizden önce eşini düşünmesi lazım. Sizde yok almadı eskisini verdi diyorsunuz çok basit birşey gibi. Ayrıca öğretmen maaşıyla gayet de kendi arabanızı alabilirsiniz. Siz yengenizi çok kötü bir duruma düşürmüşsünüz direk onu suçlu göstererekMerhaba kızlar şu sıralar çok konu açıyorum ama buradan gerçekten mantıklı fikirler alıyorum.
Abimin durumu çok iyi (ALLAH daha çok versin)
Ben ise öğretmenim daha yeni atandım
Dün abim bana yeni arabasının resmini attı
Kendine yeni araba almış hayırlı olsun dedim ben de
Eski arabasının anahtarının resmini atıp artık bu da senin demiş
Yok abi teşekkür ederim bu büyük bir hediye kabul edemem dedim
Olmaz dedi.Bu sene atanıp öğretmen oldun bu senin ödülün
Peki dedim ama yaşadığım yere getiremem memlekete döndüğümde kullanırım dedim
Tamam dedi bütün anahtarları sana vereceğim arabanın artık senin o tamamen dedi
Sabah beni halam aradı yengem bu duruma çok bozulmuş
Bir bilezik bile almadı bana kardeşine araba aldı diye sitem etmiş
Halbuki araba almadı eski arabayı bana verdi
Bu durumdan yengemin haberi var sanıyordum
Bu olay dışında abim beni çok kıskanır çok boğar ve bu durum beni çok rahatsız ediyor
Başka bir şehire atandığım için mutluyum bu yüzden
Yengem bu durumu da sorun etmişti beni hiç kıskanmıyor merak etmiyor kardeşini kıskanıyor diye arkamdan konuşmuştu
Sizce normal mi bunlar?
Ne yapmalıyım nasıl tepki vermeliyim?
Kızlar abimle konuştum
Yengemin haberi olmadan arabayı bana vermenin yanlış olduğunu söyledim
Ona arabayı ver ben nasılsa geldiğimde babamın arabasını kullanıyorum
Yengeme ver arabayı dedim
Çok sinirlendi ne dedi sana kabul etmiyorsun arabayı
Niye sana her aldığıma laf ediyor bu kadın
Sen bir genç kızsın gece dolmuşa binme diye arabayı vermek istedim(İşte abimin kıskançlıkları!!)
Ben de yok abi dedim ben babamın arabasına alıştım zaten senin arabanı süremem dedim
O zaman arabayı satıyorum kimseye vermem dedi
Ben de sen bilirsin dedim
Bunda özel bir durum yok bence abi yengeme biraz daha ilgili olmalısın ona da bize davrandığı gibi davran neden böylesin vs diye sorabilirsin akıl yaşta değil baştadır belki öğüt olur bir ders alırAbim de aynı böyle
Ama ben ondan bir şey istemiyorum ki çok şükür kendi paramı kazanıyorum
O ise her zaman hediyelere boğar beni
Yengeme neden almıyorsun diye nasıl sorayım
Bu onların özeli
hem gorumce hem gelinim bana yapilmasini istemedigim seyleri abimin eşine yapamam açikcasi.Ay siz görümce misiniz gerçekten keşke benim olsanşaka bir yana keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa
Ben gayet iyi anladım.Ben okudugumdan oyle anlamadim belirtmis zaten herkes karisini kicasini tanir kocanin yaptigida yanlis kadinin halayla kinusmasida yanlis
Evet kesinlikle çok haklısınız kimse empati yapmıyor kendine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına çatır çatır yapıyor .. Allah herkesin kalbine merhamet versin ..hem gorumce hem gelinim bana yapilmasini istemedigim seyleri abimin eşine yapamam açikcasi.
karsidakide bir insan sonucta oda calisip cabaliyor onada onun cocugunada bir gelecek lazim bekarken alinmis evliyken alinmiş beni baglamaz bekarken aldiysada parasini ben cebimden vermedim sonucta.
burda yorumu begenmeyenler olmus
eş adayi secerken kisilik kadar maddi durumuda onemsiyor hemen hemen her insan evlenirken arabasi var evi var isi var gucu var diyor herkes sonra alsin adam o arabayi bana (kiz kardesine) versin oldu.
esi ayni seyi yapsa ortaligi yikacak insanlar abim bana araba vermis nolmus ne varmis diyor el insaf yani
aminEvet kesinlikle çok haklısınız kimse empati yapmıyor kendine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına çatır çatır yapıyor .. Allah herkesin kalbine merhamet versin ..
bu bekarlık zamanında alındıysa karışamaz muhabbetini anlamıyorum ya. herşeyi kanuna uygun yaptık da bumu kaldı.ki öyle de değil.bekarlık zamanında da almış olsa tabiki karışır bostan korkuluğumu bu kadın ? valla abi çatur çutur , zevkle şevkle boşamalık bi adam.işte boşanma zamanı yapılır evlilik birliği içinde edinilmiş mal muhabbetiKızlar bazılarımız yanlış anlamış olabiliriz bütün yorumları okudum. Konu sahibi zaten arabayı reddetmiş ısrar edilmesine rağmen abisinin hödüklüğü eşine sormadan arabayı kardeşine verme isteği ancak empatiyi yengeyle yaparken bu kuzlada yapalım . Abimiz araba hediye etti biz de kabul etmedik ki yengeme ver demiş bence kız arada kalmış bir de abinin bekarlıktan kalma aracıymış zaten evlilik içinde alınan değil ki eşin halayla konuşması pek hoş olmamış kulağına gitsin diye olduğunu düşünüyorum. Eğer abinin arabası bekarlık zamanı alındığına göre aılesını yardımıyla aldıysa zaten kardeşine vermesi o kadar da yanlış mı bilemedim valla yaAma eşine ilgisiz ise kadıncağızın kardeşine olan ilgisini kuskanıyorsa da normal olur gibi offf çok karışık
Haklısınız bu yüzden karışık bir durum herkesin düşğncesi farklı ben de yengeden tarafımda bu koz da arada kalmış gibi bu yüzden biraz sıkıntılı bir durum. Karışamazda demedim bu ara yanlış anlaşılmasın ben şöyle düşündüm benim bekarlıkta aılemın aldığı bir araca kocamın karışmasını istemezdim babamın misal borcu oldu geri verdim borcu kapatması için eşimin bunda söz hakkı olsun istemem ama burda kadın baya geri planda evlilikte sadece olay araba değil karşısında ki adamın davranışları anormal insan eşine bi bilezik almayıp kardeşine araba vermesi okkalı bir dayaklıkbu bekarlık zamanında alındıysa karışamaz muhabbetini anlamıyorum ya. herşeyi kanuna uygun yaptık da bumu kaldı.ki öyle de değil.bekarlık zamanında da almış olsa tabiki karışır bostan korkuluğumu bu kadın ? valla abi çatur çutur , zevkle şevkle boşamalık bi adam.işte boşanma zamanı yapılır evlilik birliği içinde edinilmiş mal muhabbeti
aynenbu bekarlık zamanında alındıysa karışamaz muhabbetini anlamıyorum ya. herşeyi kanuna uygun yaptık da bumu kaldı.ki öyle de değil.bekarlık zamanında da almış olsa tabiki karışır bostan korkuluğumu bu kadın ? valla abi çatur çutur , zevkle şevkle boşamalık bi adam.işte boşanma zamanı yapılır evlilik birliği içinde edinilmiş mal muhabbeti
ıyıde yenge arabayı neden verdın veremezsın dememıs kıHaklısınız bu yüzden karışık bir durum herkesin düşğncesi farklı ben de yengeden tarafımda bu koz da arada kalmış gibi bu yüzden biraz sıkıntılı bir durum. Karışamazda demedim bu ara yanlış anlaşılmasın ben şöyle düşündüm benim bekarlıkta aılemın aldığı bir araca kocamın karışmasını istemezdim babamın misal borcu oldu geri verdim borcu kapatması için eşimin bunda söz hakkı olsun istemem ama burda kadın baya geri planda evlilikte sadece olay araba değil karşısında ki adamın davranışları anormal insan eşine bi bilezik almayıp kardeşine araba vermesi okkalı bir dayaklık
Bu konuyla farklı olsada şöyle bir durum var yanlış anlamayın evet bostan korkuluğu değil evlilik içinde ama eğer abinize aileniz bir araç aldı ilerde abiniz bu aracı size vermesi yanlış olmazdı zira sizin anneniz babanızın parasıyla alınmış sizin almanız gerekir bu seferde sizin aileniz yengenize araba almış oluyor çünkü . Ama burda ki olay ailesinin degıl kendi birikimiyle aldıysa tabi ki eşi karışabilir gayet de hakkı ben olsam abi yengemin hakkı nasıl böyle bir şey dersın derdım . Ama şimdi acaba abisi farklı şehirde yaşıyor kuz başına bir şey gelir başına diye de düşünmüşte olabilir ne sapık adamlar haberlerı ızlıyoruz ben araç aldım barı kardeşim kullansın orda burda başına bi iş gelmesin diyede düşünmüş olabilir çünkü burda insanları tanımadan yorum yapıyoruz detayları kimse bilmiyor ama siz de haklısınız tabibu bekarlık zamanında alındıysa karışamaz muhabbetini anlamıyorum ya. herşeyi kanuna uygun yaptık da bumu kaldı.ki öyle de değil.bekarlık zamanında da almış olsa tabiki karışır bostan korkuluğumu bu kadın ? valla abi çatur çutur , zevkle şevkle boşamalık bi adam.işte boşanma zamanı yapılır evlilik birliği içinde edinilmiş mal muhabbeti
evet kesınlıkle ne sapık adamlar var orda burda kardesının basına ıs gelmesın kesınlıkle katılıyorum bunu dusunmesıne helal olsunBu konuyla farklı olsada şöyle bir durum var yanlış anlamayın evet bostan korkuluğu değil evlilik içinde ama eğer abinize aileniz bir araç aldı ilerde abiniz bu aracı size vermesi yanlış olmazdı zira sizin anneniz babanızın parasıyla alınmış sizin almanız gerekir bu seferde sizin aileniz yengenize araba almış oluyor çünkü . Ama burda ki olay ailesinin degıl kendi birikimiyle aldıysa tabi ki eşi karışabilir gayet de hakkı ben olsam abi yengemin hakkı nasıl böyle bir şey dersın derdım . Ama şimdi acaba abisi farklı şehirde yaşıyor kuz başına bir şey gelir başına diye de düşünmüşte olabilir ne sapık adamlar haberlerı ızlıyoruz ben araç aldım barı kardeşim kullansın orda burda başına bi iş gelmesin diyede düşünmüş olabilir çünkü burda insanları tanımadan yorum yapıyoruz detayları kimse bilmiyor ama siz de haklısınız tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?