- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
ıyıde yenge arabayı neden verdın veremezsın dememıs kı
bana hıcbırsey almazken benı ınsan yerıne bıle koymadan kardesıne arac alıyor demıs
yengenın derdı araba degıl zaten adam yengeye asla arabasını vermezmıs arabası cok degerlıymıs kardesıne verebılırmıs bırtek
kadının derdı adam tum hedıyelerı sadece kardesıne alıyor, kadına hedıye almıyormus yengenın mevzusu bu
bırde konu sahıbı ılk abım zaten yengeme hedıye almaz onların sorunu ben ona zorla hedıye al dıyemem kı banane dedı yanı aracı kabul ettı
bız burda kadını ezıp gecme yengeyı ortaya atıp abini fısteklemeden usulunce konus dedık
ondan sonra konusunu guncelledı en son yazdıkları sonrakı gelısme
[/
ıyıde yenge arabayı neden verdın veremezsın dememıs kı
bana hıcbırsey almazken benı ınsan yerıne bıle koymadan kardesıne arac alıyor demıs
yengenın derdı araba degıl zaten adam yengeye asla arabasını vermezmıs arabası cok degerlıymıs kardesıne verebılırmıs bırtek
kadının derdı adam tum hedıyelerı sadece kardesıne alıyor, kadına hedıye almıyormus yengenın mevzusu bu
bırde konu sahıbı ılk abım zaten yengeme hedıye almaz onların sorunu ben ona zorla hedıye al dıyemem kı banane dedı yanı aracı kabul ettı
bız burda kadını ezıp gecme yengeyı ortaya atıp abini fısteklemeden usulunce konus dedık
ondan sonra konusunu guncelledı en son yazdıkları sonrakı gelısme
ZAren sorun sadece burda adamın davranışları bakın kardeşini düşünmesi gerçekten güzel keşke abim olsaydı helede böylesi bi abi ama adam eşini adamdan saymıyor ki arkadaşın dediği gibi bostan korkuluğu olarak görüyor evde hizmet etsın araç onun neyıne hediye onun neyine ilgi onun neyıne resmenevet kesınlıkle ne sapık adamlar var orda burda kardesının basına ıs gelmesın kesınlıkle katılıyorum bunu dusunmesıne helal olsun
ama kardesıne bekcı gıbı karısını yollayıp sokakta karısını bırakan bır adamdan bahsedıyoruz bırı kardesse dıgerı es hepımızın sesı buyuzden cıktı nıye sadece kardese :)
kardesıne de yapsın esıne de ıkısınınde hakkı
isterse çocukluğunda alsınlar arabayı karısı karışır nokta.bekarlık zamanı evlilik birliği içi vs vs çok peşine düşülüyosa olası boşanma durumunda mal mı kaçırılıyor hayırdır? biz olamayan insanlar evlenmesin bi zahmet.ne demek karışamaz?Bu konuyla farklı olsada şöyle bir durum var yanlış anlamayın evet bostan korkuluğu değil evlilik içinde ama eğer abinize aileniz bir araç aldı ilerde abiniz bu aracı size vermesi yanlış olmazdı zira sizin anneniz babanızın parasıyla alınmış sizin almanız gerekir bu seferde sizin aileniz yengenize araba almış oluyor çünkü . Ama burda ki olay ailesinin degıl kendi birikimiyle aldıysa tabi ki eşi karışabilir gayet de hakkı ben olsam abi yengemin hakkı nasıl böyle bir şey dersın derdım . Ama şimdi acaba abisi farklı şehirde yaşıyor kuz başına bir şey gelir başına diye de düşünmüşte olabilir ne sapık adamlar haberlerı ızlıyoruz ben araç aldım barı kardeşim kullansın orda burda başına bi iş gelmesin diyede düşünmüş olabilir çünkü burda insanları tanımadan yorum yapıyoruz detayları kimse bilmiyor ama siz de haklısınız tabi
Al guzelce harca catir cutur yeKızlar bu konu ile ilgili son yazışım
Dün gece abim arkadaşının yardımıyla arabaya alıcı bulmuş
Sabah işe giderken beni aradı arabayı satıyorum diye
Sattıktan sonra parasını sana yollayacağım iban numaranı babamdan aldım
Hayır abi böyle bir şey yapma deyince sinirlendi
Ne zamandan beri abimin sözünü dinlemez oldun ben yollayacağım dedim mi yollayacağım kimse artık bana karışmasın ne yapacağımı size mi soracağım senin o aklını karıştıranların da aklını alacağım dedi
Bir şey demedim yengemle kavga etmiş inat olsun diye yollayacak parayı daha karışmak istemiyorum ne halleri varsa görsünler
Abin iyi bi abi olsa da çok tehlikeli biriKızlar bu konu ile ilgili son yazışım
Ne zamandan beri abimin sözünü dinlemez oldun ben yollayacağım dedim mi yollayacağım kimse artık bana karışmasın ne yapacağımı size mi soracağım senin o aklını karıştıranların da aklını alacağım dedi
Bir şey demedim yengemle kavga etmiş inat olsun diye yollayacak parayı daha karışmak istemiyorum ne halleri varsa görsünler
Senin abinle konuşman lazım bu yaptığın hiç hoş değil abi yarın birgün kocam aynı şeyleri kendi ailesine yapsa üzülsem bi abi olarak ne düşünürsğn diye. Hem sen artık atanmışsın bekarsın kolayca para biriktirip arabada alabilirsin.Yengemin arabası yok abim kendi arabasını bile vermez
Belki bu yeni arabasını değiştirirse verir
Arabası abim için çok değerli
Kızlar bu konu ile ilgili son yazışım
Bakın ben sizinle kibar konuşuyorum kusura bakmayında benım bekarlığımda olan param mülküm ne eşimi ne başkasını enterese eder kimseyı enterese etmez ıstedıgımı yaparım nokta. Ha söylerım şunu yapıcam dıye ama sırmam eşime valla şurda bır kadın bekarlığından parası arabası olsa kardesıne aılesıne verse kımse gıkını çıkaröazdı kocası karıştıgı ıcın lınclerdık adamı bakın adam haksız zaten ama sızın söylediğiniz şeylerde gerçek hayatta mantıksız tabı kı evlılık bırlıgıne belli kurallarla kanunlarla evlenıp hakkımız korunuyorsa bunlarda da pek ala hukuki bakarız . Eşiniz o zaman bı zahmet gelsın sızın mulklerınızde hak sahıbı olsunisterse çocukluğunda alsınlar arabayı karısı karışır nokta.bekarlık zamanı evlilik birliği içi vs vs çok peşine düşülüyosa olası boşanma durumunda mal mı kaçırılıyor hayırdır? biz olamayan insanlar evlenmesin bi zahmet.ne demek karışamaz?
Aslında haklısınız 10 numara abi, 0 numara kocaAbi 10 numara... Kardeşini seven, kollayan, sahip çıkan... Süper. Ama keşke eşine de söyleseymiş.
10 numara abim olacağına 10 numara eşim olsun.Aslında haklısınız 10 numara abi, 0 numara koca
Bu konu sahibi hani öğretmen bir kız vardı. Abisi, karısını konu sahibinin peşinden yollamıştı da konu sahibi gecenin bir vakti yengeye durakta bırakıp eve gitmişti. Gelin de öyle kalmıştı. Bir de yenge konu sahibiyle mi, abiyle mi ne kavga etmişti de konu sahibi herkes ona sırtını döndü köpek gibi tuvaletin önünde yattı sabaha kadar demişti. Hani abisiyle kaçarak evlenmişti yenge, ailesi sahip çıkmıyordu bunlar da ele düşmüş kadını top gibi ailecek bir oyana bir bu yana savuruyorlardı. Hatta konu sahibi yengesini sürekli aşağılıyor; abim onu istemiyor falan diyordu. Abisine ağzını açamıyordu da sürekli yengesine patlıyordu. O konu sahibi de öğretmendi, bu konu sahibi o konu sahibi mi?evet kesınlıkle ne sapık adamlar var orda burda kardesının basına ıs gelmesın kesınlıkle katılıyorum bunu dusunmesıne helal olsun
ama kardesıne bekcı gıbı karısını yollayıp sokakta karısını bırakan bır adamdan bahsedıyoruz bırı kardesse dıgerı es hepımızın sesı buyuzden cıktı nıye sadece kardese :)
kardesıne de yapsın esıne de ıkısınınde hakkı
ben o bu dıye bılıyorum :)Bu konu sahibi hani öğretmen bir kız vardı. Abisi, karısını konu sahibinin peşinden yollamıştı da konu sahibi gecenin bir vakti yengeye durakta bırakıp eve gitmişti. Gelin de öyle kalmıştı. Bir de yenge konu sahibiyle mi, abiyle mi ne kavga etmişti de konu sahibi herkes ona sırtını döndü köpek gibi tuvaletin önünde yattı sabaha kadar demişti. Hani abisiyle kaçarak evlenmişti yenge, ailesi sahip çıkmıyordu bunlar da ele düşmüş kadını top gibi ailecek bir oyana bir bu yana savuruyorlardı. Hatta konu sahibi yengesini sürekli aşağılıyor; abim onu istemiyor falan diyordu. Abisine ağzını açamıyordu da sürekli yengesine patlıyordu. O konu sahibi de öğretmendi, bu konu sahibi o konu sahibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?