- 18 Aralık 2019
- 142
- 17
- 13
- 31
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Cekil aradan ozamam bidahada konuyu acma canim olan sana olur.. Bende arabami kiz kardesime vericem dedim esime hic sesini cikarmadi basta satip yenisi aliriz diyodu bende satmam. Kardesime vericem dedigimde sesini cikarmadi durumumuz var olmasa zaten oyle bisi yapmam ama bu karari ben veriyosam suclu kardesim deildir mesela
Ee yani?? Yukarda yengemin numarasını vereyim yazmışsın halaya anlattı diye yakınıyordun şu platformda kadınla ilgili konuşmuş olmaktan da utanmayacaksın hem seni tanıyan biri de burda senin numaranı insanlara versin nasıl olurdu?Abim ailede en çok babama düşkün peki bu nedir??
Babam hastaneye yattığında yengemi annesinin evine yolladı ben babamla kalacağım diye
Düşünün
Kabul etmemissin bosver gitsin zaten istememissinde...Ben arabayı zorla istemedim gerçekten
Burada zaten süremem
Zamanı gelince kendime alırım abim bana vermeyince satacakmış arabayı ne yapayım ben
Birincisi haksız yere değil ,kimse olayı 2 taraftan dinlemedi..ikincisi hoşuna giden yengenin seni ve anını kıskanıyor düşüncesi ve gerçekmiş gibi anlatmak seni mutlu ediyor.
Yengenin telefonunu
Ee yani?? Yukarda yengemin numarasını vereyim yazmışsın halaya anlattı diye yakınıyordun şu platformda kadınla ilgili konuşmuş olmaktan da utanmayacak, seni tanıyan biri de burda senin numaranı insanlara versin nasıl olurdu?
[/QUOTE]Konuyu bulamadım üyeyide bulamadım. Etiketleyebilirmisiniz
QUOTE="M I N E R V A, post: 62389897, member: 849345"]
Bu konu sahibi o konu sahibi eminim. O konu sahibinin de yengesi abisinden büyüktü. Hatta konu yazım şekilleri bile aynı.
Sen geç bunları zerre inanmıyorum.Konunun en başında abimin bu kıskançlıklarından bunaldığımı bu yüzden farkli bir şehire atanmaktan mutlu olduğumu yazmıştım keşke siz de tam anlayabilseydiniz
Abinle ensest ilişkiniz mi var? Öyle bir yatkınlığı mı var?Konunun en başında abimin bu kıskançlıklarından bunaldığımı bu yüzden farkli bir şehire atanmaktan mutlu olduğumu yazmıştım keşke siz de tam anlayabilseydiniz
Sen geç bunları zerre inanmıyorum.
Iyi akşamlar,destek al lütfen.Siz bilirsiniz göz ardı ediyorum iyi akşamlar
Abinle ensest ilişkiniz mi var? Öyle bir yatkınlığı mı var?
Kardes sarma bu kiza manyak olursun yeminle... ben bi ara yazdigi tum senaryolara cevap attim bakti ugrasamiyor koseye sıkıştı hemem küstü bana ..Birincisi haksız yere değil ,kimse olayı 2 taraftan dinlemedi..ikincisi hoşuna giden yengenin seni ve abını kıskanıyor düşüncesi ve gerçekmiş gibi anlatmak seni mutlu ediyor.
@ısebellla imiş, o konu sahibi. Bu da afrodita...
Buldum
Evet bu üye o eski üye herşey bukadar aynı olamaz. Öğretmenlik kıskançlık mevzular vs
Buyursun küssün hanımefendi, o kadar belli hayal ürünü olduğu .Kardes sarma bu kiza manyak olursun yeminle... ben bi ara yazdigi tum senaryolara cevap attim bakti ugrasamiyor koseye sıkıştı hemem küstü bana ..
O zaten. Hayır nasıl bir şeyse cevapta veremiyor. Ne evet, ben o üyeyim diyor ne de değilimBuldum
Evet bu üye o eski üye herşey bukadar aynı olamaz. Öğretmenlik kıskançlık mevzular vs
Daha once ki uyeliginde ki yazdiklarini okusan cildirirsinBuyursun küssün hanımefendi, o kadar belli hayal ürünü olduğu .
O zaten. Hayır nasıl bir şeyse cevapta veremiyor. Ne evet, ben o üyeyim diyor ne de değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?