Yengem bana bozulmuş

Bu sen değil misin?

Bu konu sahibi o konu sahibi eminim. O konu sahibinin de yengesi abisinden büyüktü. Hatta konu yazım şekilleri bile aynı.
Yaşasın ve görsün, ilahi adalet şaşmaz. Umarım yengeye çok hayırlı güzel kapılar açılır da kurtulur.

5 saatlik uzaklıktaki bir şehirde yaşıyorum onları görmüyorum bile telefonda ne yapabilirim??
Ben abimi reddetsem hayatımdan tamamen çıkarsam ne olacak yengem daha mı değer görecek??
Onların bu ilişkisinin sorumlusu ben değilim ama herkes üzerime geliyor

Abiniz çok tuhaf biriymiş gerçekten, yengenizin yerinde olsam bende bozulurdum, bu kadar kıskançlığı da anlamış değilim illa birini kiskanmak gerekiyorsa gitsin karısını kiskansin

Yaşasın ve görsün, ilahi adalet şaşmaz. Umarım yengeye çok hayırlı güzel kapılar açılır da kurtulur.
Ben onlara 5 saatlik mesafeden ne yapabilirim diyen insan, beni üzeni abim üzer diyor. Ah be yalan dünya.
Kendi karısına cehennem hayatı yaşatan abi, başkası kardeşini üzünce hangi akla mantık üzeni üzer tartışılır...

gelen parayi ne yapacaksin?

neden herkes size suc buluyor biliyormusunuz. yeaaahhhh ben napiiiimmmmmmm abim diooooooo yollicakmiss parayiiiiii napimmmmmmmmm ki beeeen tavriniz.

Ne yapacak çatır çatır yiyecek nasilsa o hiç bişey yapmadi hiç fişneklemedi..
Ama yediği para boğazına takılınca yeni bir konu açar. Acaba yengemin ahını mı aldım diye

gün boyu hic tanimadigim kadini düsündüm
.ne kadar göz yasi dökmüstür yüregi nasil sizlamistir. karisini aylik 500 lirayi cok gören adam bacisina araba verecek parasini yollicak, kadin belki bu sene yeni mont almadi yeni cizme almadi ama adamin bacisi catiiiiir catiiiiir yiyecek. helal olur mu ki?

Helal olmaz tabiki.
Ayrıca şuanda küçük hanim sayesinde evinde huzurda yoktur yengenin. Bunların hepsi için hala daha ne suçum var diyor ya gerçekten çok değişik bir insan.
Sen takma kafana canım hamileymissin.Allah yengenin yardımcısi olsun.

Bak arkadasim senin abin karisini degil seni kiskaniyor siz oz kardessiniz degil mi arada sapkinlik dusunduruyor yazdiklarin..? Yoksa insan namusu karisi dururken bacisini neden kiskansin ya aranizda bozuk bi abi kardes iliskisi var ( ki bence boyle bisey yoktur) ya da sen aslinda yengeni agir fena kiskaniyorsun hedef sasirtiyorsun. Icindeki nefreti burda kusuyorsun.gelinine tuvalet onunu layik gormek ne demek ! Sen basbayagi yengeyle kafayi bozmussun.. su yazdiklarindan anladigim derdin yenge olmussa kac konudur, cekemeyen de sensindir..!! Konulari da yasandigi gibi degil , kendi kafana gore anlatiyorsun. Sana biri karissa abim gereken cevabi verir diyorsun..valla o isler oyle olmuyor evlendiginde kocan ve sensin milletin karismasiyla seni korumasiyladegil senin kendini saydirmanla kocana kendini sevdirir saydirirsin..iki de bi abim de abimm deme yaa abin evli adam birak abinin yakasini.!! Kafani degistir biraz.

Bende çok demoralize oldum, bir yakınım gibi üzüldüm yengeye

Senin anlattıkların hayal ürünü değilse bende kendimi 10.kattan atarım. Sen yengesini ağır kıskanan bir gorumcesin kıskançlığın o kadar ağır ki burada yalan konular açıp kısa süreliğine de olsa hayalindeki gibi hissedip rahatliyorsun abinin karısına çöp vermeyip sana araba vermesi(abim için arabası çok kıymetlidir = abimin en kıymetlisi benim), abinin kıskançlığının sadece sana karşı olması (ayol adam koynuna aldığı seviştiği kadını kıskanır kardesini değil) vs vs bunlar seni ele verdi psiko görümce eminim ki abin ve yengen arasındaki ilişki senin anlattiginin tam tersi... yazik sana acil destek al.

Üzülmeyin boşuna yengeye bu kız ağır yalancı bence, asıl deli gibi abisini yengesini kıskanan kendisi gelip buraya konular açıp kendini kandırıyor.

Hanımefendi abim parayı yolladığında hesabımın resmini size atarım daha da yazmayın göz ardı ediyorum

Yengemin telefon numarasını vereyim onunla konuşun yalan mı diye
Birine yalancı diye iftira atmak çok büyük bir terbiyesizliktir eminim aileniz sizin gibi kızı olduğu için gurur duyuyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…