- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Ne yazmış ki?Daha once ki uyeliginde ki yazdiklarini okusan cildirirsin
Bütün yengeler buraya toplanmis linç edicekler kiziallahim yarabbim
Daha once de bu meseleyi konustuk forumda diger kadinlarla, ellesmetin kiza agir sayko bi tip he deyip gecin.O zaten. Hayır nasıl bir şeyse cevapta veremiyor. Ne evet, ben o üyeyim diyor ne de değilim
Valla konuyu okuduktan sonra eşime ayrı görümceme ayrı sarılasım geldiBütün yengeler buraya toplanmis linç edicekler kiziallahim yarabbim
Minevra adli arkadas yazdi az once bi onceki sayfada yazili okuNe yazmış ki?
en cok catan bendımGörümcesiyle sorun yaşayanlar bana çatıyor anlamıyorum ki
Yazdıklarınız sizce normal miydi bu soruya bu kadar şok oldunuz? Gerçekten çok kolay sordum (eğer ki yalan yanlış şeyler değilse yazdıklarınız) normal değil çünkü.Bu dediğiniz şeyin ekran görüntüsünü aldım
Bu kadar kolay sorabildiğinize göre size sormalı?
Yazdıklarınız sizce normal miydi bu soruya bu kadar şok oldunuz? Gerçekten çok kolay sordum (eğer ki yalan yanlış şeyler değilse yazdıklarınız) normal değil çünkü.
Şimdi baktım, okuduklarım da yazdıklarımı destekliyor zatenMinevra adli arkadas yazdi az once bi onceki sayfada yazili oku
Ya kusura bakma, abilikmiş kardeşlikmiş boş şu anlattıklarınla. Abim beni deli gibi sıkacak, bunaltacak, hayatıma karışacak, yolda bir adamla yürüdüm diye neredeyse namusuma kadar dil uzatacak ben de abim bana çok düşkün, beni çok kıskanır diyeceğim. Direk ruh hastası der -ki kendi abim için diyorum ve mümkün öertebe az görüyorum. Bana uzak allaha yakın- uzak dururum. Kan bağı falan tırıs gelir, tırıs gider. Bırak araba vermesi falan, bayramda şeker verse almam.Cevap verdim hanımefendi
Peki yengemin bu durumdan kurtulabilmesi ve benim iyi bir görümce olabilmem için ne yapmam gerekiyor söyleyin lütfen
Ya kusura bakma, abilikmiş kardeşlikmiş boş şu anlattıklarınla. Abim beni deli gibi sıkacak, bunaltacak, hayatıma karışacak, yolda bir adamla yürüdüm diye neredeyse namusuma kadar dil uzatacak ben de abim bana çok düşkün, beni çok kıskanır diyeceğim. Direk ruh hastası der -ki kendi abim için diyorum ve mümkün öertebe az görüyorum. Bana uzak allaha yakın- uzak dururum. Kan bağı falan tırıs gelir, tırıs gider. Bırak araba vermesi falan, bayramda şeker verse almam.
Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Yüzüne bile bakmadım evde yemek yok dedim
Hemen şimdi nasıl yapayım bir dur dedi
Farkındaysan abim istediği için burdasın ben seni istememiştim dedim
Eğer yapmazsan abimi arıyorum hemen dedim
Yengeme acıyanlar lütfen son konumu okusun
Bir erkek arkadaşımla yürümemi sanki ayıp bir şeymiş gibi tüm aileme anlatan evde kaos yaratan birine nasıl davranabilirim
Bunu da mı abimin zoruyla yaptı
O üyeliğimi kapattım zaten iki üyelik kullanmıyorum ki
Değişen hiçbir şey yok ne yazık ki
Bende yokValla konuyu okuduktan sonra eşime ayrı görümceme ayrı sarılasım geldi
Abisi oyle bi beddua almis ki konu sahibinin daha once ki actigi konuyu oku :)) tutmuş beddualarYazdıklarınız sizce normal miydi bu soruya bu kadar şok oldunuz? Gerçekten çok kolay sordum (eğer ki yalan yanlış şeyler değilse yazdıklarınız) normal değil çünkü.
E neden ozaman o ben değilim be alakası car yazıyorsunuz?
ilk konunuz olsa inanırdım ama maalesef eğer gerçekten abiniz bunları yapıyorsa sizde gayet bu durumdan memnunsunuz.
aklı başında bir insan olsanız abinize geteken aklı ve cevabı verirdiniz.
Öğretmen olmadığını düşünmek istiyorumO zaman şöyle anlatayım abim bekarlığında çok çapkın serseri bir tipti
Kızları hep kullanırdı biliyorum
Aynı şeylerin bana yapılmasından korktuğu için bana karşı böyle korumacı
Diğer erkekleri kendi gibi sanıyor
Benim görümcem yok ama yengem var. Abime karşı öyle böyle değil deli yengemin arkasında dururum.Bütün yengeler buraya toplanmis linç edicekler kiziallahim yarabbim
Banada oyle geldiGörümcesiyle sorun yaşayanlar bana çatıyor anlamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?