- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
gelen parayi ne yapacaksin?
İsabelllacığım geçen sene neden süresiz üzgüne düşmüş profilin, merak ettim. İşine gelenlere nasıl da cevap veriyorsun ama işine gelmeyenler... sen var ya sen.Yengemi üzen ben değilim abim
Konu sahibi kendini çok kurnaz sanıyorsun
Yengem gelip benle ya da abimle konuşsaydı halayı niye karıştırıyor diyorsun. Kadın kocasıyla baş edemiyor ki adam(!)la konuşmamış. E senle gelip konuşsa yenge benle ne alakası var abimle konuş diceksin
Yengemin telefon numarasını vereyim onunla konuşun yalan mı diye
Birine yalancı diye iftira atmak çok büyük bir terbiyesizliktir eminim aileniz sizin gibi kızı olduğu için gurur duyuyorlardır
gün boyu hic tanimadigim kadini düsündüm
.ne kadar göz yasi dökmüstür yüregi nasil sizlamistir. karisini aylik 500 lirayi cok gören adam bacisina araba verecek parasini yollicak, kadin belki bu sene yeni mont almadi yeni cizme almadi ama adamin bacisi catiiiiir catiiiiir yiyecek. helal olur mu ki?
Bence arayı bulmak değil yengeyi boşanmaya ikna etmek herkes için daha hayırlı olurÜst mesajlarda birisi yazmış evlenince ikiniz oluyorsunuz kimse karışamıyor kendi saygınlığını kendin kazanıyorsun diye
Peki bu konuda neden benim karışmam arayı bulmam isteniyor
Uzak dursun benden yemin ederim başka bir şey istemiyorum
Abin kendi istegiyle sana veriyosa senlik bi durum yok arayada hic girme yengen bu durumdam sikayetciyse kocasiyla konusmasi gerekiyo seninle deil sen yalvarip istememissin sonuçta
Bence arayı bulmak değil yengeyi boşanmaya ikna etmek herkes için daha hayırlı olur
Yengemin telefon numarasını vereyim onunla konuşun yalan mı diye
Birine yalancı diye iftira atmak çok büyük bir terbiyesizliktir eminim aileniz sizin gibi kızı olduğu için gurur duyuyorlardır
Calisan kadinin kendine guveni olur,demeye getirmissiniz konuyu. Ama calistigi halde,maas karti esinde oldugundan, evliliginde kivranan kadinlari da goruyoruz. Bu caresizligi kabul edip etmemeye dayaniyor. Yanlis anlasilmasin, kadinlarimiz calissin ve calismali. Ama bu konu,calisma, basli basina yeterli bir parametre degil. Konudaki yenge hanimi tanimiyoruz. Ama bu evlilikte kapana kisildigini gorebiliyoruz. Zalim esi olan bir kadina gercekci ve yapabilecegi adimlari yazmaliyiz. Aksi halde yaptigimiz forumun amaci disinda bir hareket olur. Konuyu acan uye, yenge hanima zarar verdigini goremezken bizlerin bu olumsuz faktoru yok sayarak o kisiyi sadece bir kosul (calisma) ile degerlendirmemiz de carpik bir bakis acisi olur.Benim derdim evlilikle değil. Anlatmak istediğim şey ilerde eşiniz öküz çıkarsa böyle halanın görümcenin insafına kalmayın,hadi ordan diyecek gücünüz olsun.
Yalan çıktı piyasaya sonra da "konumu kapatın "
Cekil aradan ozamam bidahada konuyu acma canim olan sana olur.. Bende arabami kiz kardesime vericem dedim esime hic sesini cikarmadi basta satip yenisi aliriz diyodu bende satmam. Kardesime vericem dedigimde sesini cikarmadi durumumuz var olmasa zaten oyle bisi yapmam ama bu karari ben veriyosam suclu kardesim deildir meselaKabul etmedim yine suçlu oldum
Her ne olursa olsun abinin parası karısının parasıdır çok düşünüyorsa abin seni yeni atanmışsın paranı yeni almaya başlamışsın deyip sana yol gösterip paranı idareli kullan biraz da ben yardım edeyim gel araba alalım sana demeliydi öyle bir durum yok kim kime araba verir ya. Ayrıca sapkınlık düşündüren bi abi kardeş ilişkiniz var ensest misiniz? Bir gün evlendiğinde kocanın da sana abinin karısına olduğu gibi davrandığını hayal et hoşuna gider miydi?
Birincisi haksız yere değil ,kimse olayı 2 taraftan dinlemedi..ikincisi hoşuna giden yengenin seni ve abını kıskanıyor düşüncesi ve gerçekmiş gibi anlatmak seni mutlu ediyor.Hanımefendi niye yalan söyleyeyim hoşuma mı gidiyor haksız yere insanların beni burada kötülemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?