Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

Senin doktora değilde bir temiz dayağa ihtiyacın var küçük hanım .
Evdekilere söyleyemediğini burda bize yazıyorsun ben seni yakınen tanımıyorum tanısam evire çevire döverim o derece hırslandım sana amacın ne anlamış değilim .
Etme bulma dünyası işte birgün daha beterini bulacaksın.
Yazık ediyorsun. .
Senin yaşındakiler evde böyle komplo teorileri kurmak yerine arkadaşlarıyla gezip tozuyor eğleniyor.
Dünden beri beni çıldırttın bu yazdığının tamamını okumaya tahammül edemedim bile.
Aklını başına alırsın umarım en kısa zamanda .

ben anlamadim sen niye bayildin :)) hadi oldu bayildin niye ayiliyorsun millet biraz rahat nefes alsaydi kizim yaa
yarin yengen de bayilir in$allah ama hamile oldugu için:))))))
sende alirsin uçun biriniii

haklısın bende dicektim bunu..fake tamamen..çatlağın biri işi gücü yok yazmışda yazmış..ama senaryo süper..iyi yazıyo..gerçek olsa böle bi insanın şuan burda değil hastanede tedavi görüyo olması gerek..Rabbim akıl fikir versin

su an ziyaretçi olarak aşağıdan bizi izliyorsm dimiiii senii seniiii

bencede bu KEMANCI bunca milleti taktı peşine şimdide ziyaretçi olarak bizi izliyo az değilmişsin hani sende KEMANCI.....heeeeeeeeee.....
kıskançlık sende....gizli gizli takip ederek ajanlık yapmak sende....eeee KEMAN çalmakta sende....
patlat bir tane uzun hava be KEMANCI.....

artık böyle konuları yemiyoruz canım.....offffff sıkıldım ya yengeni de al git bence.......hoş o kadın seninle geleceğine ölmeyi tercih eder sanırım

Lütfen kızlar çocuğun üstüne bu kadar gitmeyelim.
Muhtemelen yengesi vicdan azabından abisini boşamaya karar vermiştir, kızımız da onunla ilgileniyordur.
Yarın bütün giriş, gelişme ve sonuçlarıyla bize hikayesini sunacaktır.

Sen abine aşıksın şaka demi şaka
Allahım şerrinden koru böylelerinin , kızım senin abinin karısı o Ka-rı-sı lan

Ne kıskançlıgı annem baban olmasa anlarım tek abisi var ki o bile abartı gelir

Ya sana alllah yardım etsin dicem , onun daha önemli işleri var bi doktora git......................

Son düzenleme:
Bi ara bi hanım abla vardı ' sedef ' diye birine nemi takmıştı baya konusu vardı bununla ilgili

artık bununda yengesini duyarız

Ben senden korkmaya başladım valla. Baska erkek kardeşin varsa bekar inşallah bize denk gelmez. Bayildiginda götürdükleri doktor özel olmalı sanırım. Yoksa hic bir doktor her gun gelen bir Suru ergen sınır krizi arasında sana "yavrucum ne oldu anlat " demez. Bunun icin psikologlar vardır. Onları önerir.

eğer böyle bi yenge varsa fake konu değilse o yengenin özür dileyecek aklınada şaşarım doğrusu yol saçını başını gitsin iyi bi dayak at şuna da aklı yerine gelsin öğretmende zor olursun sen o akılla başka şeylere çalışıyo senin aklın

Şu kızı bulup hepimiz hıncımızı alalım :)

konu gerçekse bu kızın çok acil sevgiliye ihtiyacı varrr
bu ne yaw abisinin boş odasını görünce bayılmış bu ne duygu yoğunluğu böyle

kemancıııı konularını sık kullanılanlara eklıcem
sinirim bozuldugunda okuyup okuyup gülücem ahahah.. nasıl guluyorum yaaa okudukca....
kahkaha atıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…