Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

yengem tam bi imalat hatasi demissinde bence hatali olan sensin be gulum yazim seni idare etmeye calisiyorlar

uydurma yetenegın guzel tatlım ama gecıslerı guzel yapamıyorsun eksık olan yerler var bıraz daha calıs hadı cnm hadeeeeeeeeeeeeee senın gbılerı cok gorduk ahıretı ıyı bılıyorsan yengene ınsan gbı davrancaksın bı kere ıkıncısı hıcbır doktor bu zamana kdr gelıp te kızım senın neyın var senı kım aglattı demeZ sen cok turk fılmı ızlemıssın kanımca DD

kemancı evladm bak ben yayınevinde editörlüğe basladm sen gel biz bu senaryoyu romana cevirelim bak acayip satar kitap inan o ışığı gördüm

abi de yazik ne yapsin hastanede kardesini pispisliyor sonra evde yengeyi pispisliyor sabaha kadar

ooooh kemancicim sen yokken neler neler yapiyolardir hihoho

sana demis ya kalbimin %70i senin diye... gece yengene neler neler diyodur sen dusun

Bece de senin bir derdin var, ama yenge degil. Histeri, ilgi cekme, bos islerle ugrasma, milleti kandirdigini sanma bu kadar mi acinasi hayatin var?

Emel Sayın'ın içinde 'Kemancı, başımın tacı' cümlesinin geçtigi çok sevdigim şarkısından bir anda sogudum sanki.

Allah ailene sabır, sana da akıl fikir versin.

Abin yemin etmiş madem 2 gün sana bi gün de yengene gitsin.

Medem %70 senin hakkındır, yanlış yapmışsın.

Pazarlık öyle değil böyle yapılır.

Kusura bakma,ben kimsenin cehaletini yaşına veremiyorum, aslan gibi 5 yaşında seni 10 kere cebinden çıkaran çocukların olduğu bir dünyada şımarıklığı mazur göremiyorum,saygı da duyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…