Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

senin gerçekten psikolojik yardıma ihtiyacın var, hakaret etmek için söylüyorum sanma. dün de dedim bugün de diyorum çok ciddiyim eğer düzelmek istiyorsan lütfen bir psikologla görüşmeye başla. zaten ailene söylediğin an kabul ederler, çünkü anlattıklarına göre onlarda herşeyin farkında alttan alıp senin gönlünü yapmaya çalışıyorlar.. 18 yaşından küçük gibisin ama 18 yaşında isen durum daha da vahim. çok geç kalmadan yardım iste bir uzmandan..

ilk defa birinden öldğresiye nefret ettim.
seninde dediğin gibi bunun ahiretide var.sen de görürsün o zaman

ailen için çok üzüldüm napsın onlarda seni mutlu etmek için azıcık normale dönmen için uğraşıp duruyorlar. Bende çok severim abimi ama uzaktan ne o öyle kalbimin yüzde 70i falan abin kalbini mi bölmüş. Birde biz normal insanlar birinin odasına girerken izin alırız ailem kapımı çalmadan açmaz bile kapımı. Yazık yengende vicdan azabı çekmiştir benim yüzümden diye Allahım insanlara sabır ver ve senden isteyim bir psikoloğa gitmen

kızım delirmişsin sen, allah ailene sabır versin paranız çok diye kadını hakir görüyorsun yazıklar olsun senin gibiler elinde sonunda o hakir gördüğü kişiden daha beter durumlara geliyor, bunu da aklının bir köşesine yaz!

histerikli, şımarık ve zavallı birisin sen başka bir şey değilsin. ayrıca fazla melodram türkfilmi izlemişsin doktor sana o soruyu sorduktan sonra ağzından kan gelerek öksürseydin öhö öhö diye narince senaryo tam olurdu

bu arada abin seni iyi pışpışlamış 70% diye, napsın zavallı histerikli saplantılı bi kızı anca böyle diyerek susturcak. başbaşa kaldıklarında da kalbinin 100%üyle yengeni pışpışlıodur

Neler olmuş yahu
2-3 gün ders çalışalım dedik tüm şamatayı kaçırmışız
Kemancı yarın erkenden gelicem kız ne olur bi konu daha aç
böyle arkandan yazmak hiç zevk vermiyor bana

oyyy koptum ben bu yoruma yaaaa

kızlar çoluk cocukla ugrasmayın cevap vermeyin şu zavallıya ya.... ne söyleseniz anlamaz bu anca yasaması lazım.... etme bulma dünyasının ne demek oldugunu bile bilmiyo... benim teyzemin kızı yengesine bunun gibi etmedigini bırakmadı.. sonra evlenirken bana diyoki; ben şengüle çok yaptım acaba bana ah etmişmidir diyo bende dedim ah etmese bile yukarda ALLAH var demiştim... ve noldu ettigini buldu hemde evli olan iki görümcesinden, son pişmanlık fayda etmez.. ALLAH YENGESİNE YARDIMCI OLSUN.. bunada akılfikir versin...

birşey yazmaya gerek yok kendimi hiç yoramam şimdilik gülücük sembolü yeter sana canım yazacaklarımı bir daha ki konuna saklıyorum ...

kızım git kendine sevgili yap belki kafan açılır bilmem belki ona sararsın abine sarmaktan daha mantıklı
şaka bi yana kıskançlık hastalığı mı ne bu :)

Son düzenleme:
Sadece konunu okudum diğer konunuda okumuştum ben pskoloji eğitimi almış 7 sene öğretmenlik yapmış bir insan olarak diyorumki sen abini bilinçaltında farklı adletmişsin hiç doğal bir pskolojin yok , kesinlikle tedavi olman gerek senin yorumlarından senin çok şımarık , kaprisli , kıskanç birisi olduğunu hissediyorum
yazık yengene ben burada okudukça sinirleniyorum senle yaşamakmı aman ALLAH korusun
ALLAH yardımcın olsun

ayy dayanamıcam sen fazla film mi izliyorsun abinin kalbinin %70 sana mı aitmiş iyi güldürdün bizi senin gibi görümceyi allah düşman başına vermesin ama sana böyle bi görümce lazım bak ancak seni o adam eder

ne yazacağını sasırıyor insan sana

bu kadar agır nefret içeren sözler
çok fazla değil mi
okudukca insanın sinirini bozuyorsun

derler ya Allah kötülerle karsılastırmasın diye

işte bu cümledeki kötü senin gibilere deniyor

Allah cemi cümlemizi senin gibi ruhu kalbi kararmıslardan korusun

Son düzenleme:
bu arada yengeni abin neden seviyor biliyormusun

yengen tam bir melek tam bir sabır taşı

şu kk daki bayanlara sor istersen kaçı yengenin sabrını gösterir sana ve ailene karsı
şahsen ben göstermem

işte yengene abin bundan deliler gibi aşık
melek kalpli bir insan da yengen ondan
yapmacıklıkla olacak iş değil
yapmacık olan adam dayanamaz
abin mumla arasa bulamaz bir daha yengen gibisini

abine söyle sakın ayrılmasınlar
yengen bıraksa kimse abinin yüzüne bakmaz
abinin de senden farkı olduğunu sanmıyorum
armut dibine düşermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…