Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

Bu konudan sonra sonunda bu mesele benim için inandırıcılığını kaybetti. Geç oldu ama...

Abinin kalbinin yüzde70 ini alıp eve gitseydin keşke, yengen onun da üstüne oturmasın hazır sen yoksun diye yavrum kendine oyalanacak bir hobi bul, çevrene dünyayı dar etme daha fazla

allahım ne cok güldüm şu yoruma alemsin ama bi o kadar da doğru dediklerin arkadasım

Son düzenleme:
bu tip bi sapkin dusuncenin (yengesini kiskandigi icin bayilip hastanelik olup histeri krizi gecirmek) altindan boyle bisey cikarsa sasirir misin yani?

Bayılıp hastanelik olması konu sahibinin pikolojisyle alakalı bir durum sapkınlığyla değil

konu sahibinin bunalımda olduğu yengesini kıskandığı kesin

ama bunun altında böyle birşey çıkarsa evet şaşırırm

sapkinliktan kastim abisine asik olacak kadar takintili olusu zaten yani agir bir psikolojik bozukluk ve bunun altinda da mutlaka bir neden yatiyordur diye dusunuyorum. tabi boyle olmasi sart degil ama acikcasi bu tip bi sey cikarsa ben hic sasirmam

KemaNCI geldi mi amcanlar.....??? Ne yapıyorsunuz şimdi akşam yemeği filan mı yiyorsunuz....
Zavallı yENgen ne yapıyor peki ....Sofra da onun da bir tabak yemek yemesine izin verdin mi....:26:

Son düzenleme:
dünden beri saçmalıklarını okutuyorsun millete sessiz kalayım dedim bugünkü konunu görünce dayanamadım % 70 kesin senin bak yeminle tövbe tövbe...
şakamısın sen la?? canı sıkılan şımarık bir kızın oyalanmaları bunlar ,

Hayal dünyan baya genişmiş canım benim ya dünkülerden sonra baya aştın kendini fazla mı kitap okuyorsun neye borçlusun bunu?

dun actigin konu hep gozumun onune geldi tum gun yorumlar aldin merak edipte bakmadim bir insan yen gesinden ne isteyebilir ki okumaya degmez dedim bugun yine okadar yazilinca dedim bir bakayim canim ya uzuldum sana ben cunku hastasinn gecer insallah kafayi siyirmissin sen nasil bir sevgi seninki en sevdigin deger verdigin varlik abinmisya o yengenle ayrilinca mutsuz olunca sen mutlumu olacaksin abin sana kaldi cunku ezik cirkin vinc yengen ! sen universite ogrencisi ruh hali yerinda paranizla yengenide almissiniz abinin kalbinin yuzde yetmisde senin mis yeminde etirmissin ne guzel mutluluklar sana ve o yuzden sana senin gibi bir gorumce diliyorum allahtannn abine ailene yengenede sabirlar diliyorum :)

seni tanımadığım halde sadece burada yazdıklarınla bile sana tahammül edemiyorum sinirimi bozuyorsun çocuk
birde senin yengen yada herhangi bir akraban olduğumu düşünemiyorum
ALLAH sabır versin ailene..
git tedavimi oluyorsun terapimi alıyorsun ne yaparsan yap ama yap lütfen bir şeyler.
bize de yazık sinir ettin 2 gündür bizleri bile

eeeeeeeeeeeeee KEMANCI anlat bakalım ......:126:
:126:yazdıklarını okuyorum ve okudukça sinir katsayımı yükseltiyorsun......
KEMANCI BAŞIMIN TACI........
bence SEN başa taç olacak bi kemancı sınıfında değilsin......
allah ıslah etsin seni sinir olmuşmuş...yazdıklarımıza dua et yazdıklarımıza ancak okuyabiliyosun inan ki kızım canlı suretini görseler senin bunca insan seni linç ederler buna emin ol......
anlattıklarının hiç birinde masum değilsin.....varya o yengene allah sabır versin....
yoksa sen o kadıncağıza bu dünyada gün göstermezsin seni tanımadım ama aslada senin gibisini tanımak istemezdim....
keşke abin değilde önce sen aşık olsaydın yenge adayına......
bak neyap biliyonmu senin evleneceğin kişinin önce kardeşi beğensin seni yoksa valla sende yengen gibi çok çekersin görümcenden çünkü eden bulur senin bu yaptıkalrın yanına kalmaz....
zavallı yengeni aynı külkedisine benzettim sende külkdesinin üvey annesinin cadı kızları gibisin....
nasıl külkedisinin herşeyini güzelliğini kıskanıyoduya masalda sende öylesin bence......
ayyyyyyy ben kaç yıl oldu evleneli görümcelerim beni el üstünde tutarlar allah kimseye düşmanıma bile vermesin senin gibi görümce.....
hiç olgunca sözler değil bunlar.....
demekki insan önce eşinden önce ailesini seçecek bakacak aile üyeleri kötüyse hiç başlamayacak......

ya kızlar bu kız tam bi yalanci bizimle oyun oynuyo bi konusunda ünersıtede okuyup yurtta kalıyorum diyodu diğer konuda daha ünersıteye hazırlandığını söylüyo konuları ben fakım diye bağırıyo

hastaneye gitmiskken keske 2,3 yatip tedavi olsaydin

sen böyle yapmay devam et cevrende annen,babandan bska kimse kalmaz

abinde bu ruh hastligina isyan edecek birgün

hişşt KEMANCI.......gel gel buraya gel.....
sessiz ol kimsecikler duymasın sakın....
bu durumun psikolojide ki adı neymiş...ne diyorlar doktorlar dün gece gitmişsin ya doktora.....

Bu konu dünkü kadar prim yapmadı
Niye böyle oldu kemancı? he bebişim?
Dün kü performansından ne eksildi he kuzum?
Hadi dopinglerini vitaminlerini al erkenden uyu bu gece.
Yarın bomba gibi başka bi konuyla seni aramızda görmek istiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
zavallı kadın yuvası dağılmasın eşiyle kötü olmasın diye seni alttan alıyo malesef ama bu kadar ahiret inancın varsa bil ki kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz yarın sende yuva kurarsın başına gelir ...ayrıca kesinlikle tedavi olmalısın bu ergenlik gençlik stresi değil kesinlikle ALLAH yengeni senle sınıyo demek onun kaderide bu napsın zavallı !

hayır abisi evlenirken nişan filan yapılırken üniversiteye hazırlanıyodu
şimdi de kazanmış 1. sınıftaymış yurtta kalıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…