Yengem bunu neden yapıyor.

iyide hayat onun hayati cocuk onun cocugu bundan sana ne ki istedigi vakit yapar cocugunu bence asil siz kiskaniyorsunuz tek hamile ozel insan olmak istiyorsunuz bunun adi bencillik su anneden kv den yardim isteyen sanki bakmak zorundalarmis gibi izlenim veren kadinlara da ayrica kil oluyorum bakamayacaksaniz dogurmayin efendim yil olmus 2017 hala cocuk dogurmayi marifet sanan kadinlarla ayni havayi soluyoruz cok ilginc dogurmayi sadece uremek saniyorlar oysaki biz insaniz antilop degiliz bakabileceksek yapilmali bebek hem madden hem manen bebek illa olmasi gereken bisey de degil bence

kötü yorumlamak değil , yengeni tanımıyorum evet ama beni kıskandı hamile kaldı olayı saçma. hamile kalmak kıskanılacak bir durum değil bir kere. ha şöyle olmuş olabilir sizin hamilelik haberini alınca eşiyle gündemine girmiştir "yapsak mı bir tane daha" ölçüp biçip karar vermiş ve senin hamileliğin vesilesi ile onlar da bu duruma hazır olduklarını konuşmuşlardır.

sanmıyorum ki "gncshn hamile kaldı , dur eksik kalmayalım bizim de hemen çocuk yapmamız lazım" gibi düşüncelere düşsünler. birlikte büyür kuzenler ne güzel işte.. biraz olumlu tarafından bakmaya çalışabilirsiniz.

Annesi geçen yıl vefat etti . Annemle altlı üstlü oturuyorlar ise girdi annem bakıyo mecbur hep o baktı hiç ilgilenmez.
Çıksın işten o zaman. Şimdiden annene söyle hamileliğim çok kötü geçiyor gel sana ihtiyacım var de. Annen tabiki kendi kızına gelecektir. Sen çağır yeterli olur bence.

Cehalet çok güzel bir şey. Antiloplar kendi yavrularına yardım almadan kendileri bakabilirler zaten. Ama ne gariptir ki insanlar ve yakın akrabalarımız goriller bobobolar vs aile kuruyorlar ve bebekler aile içinde yardımlaşma ile buyutuluyorlar. Yoksa niye aile kuralım, ana baba kardeş kuzen kayın valide kayın peder tanıyalım. Hepsi şu bebeklere rahatça bakalım büyütelim diye. Kadın antilop olsaydı doğurduğu yavruya destek almadan bakardı zaten.

Sen eve yardımcı bir kadın al. Yapacak bir şey yok. Maddi olarak hergün gelmesini karsilayamasan bile 2-3 gün gelsin evini temizlesin yemeğini yapsın, sen banyodayken veya bir işin varken çocuğa göz kulak olsun.

Bence sen bu hamilelikte pek görüşmemeye çalış. Hatta kavga çıkar küs hayırlı bile olur.

"Nasil beceriyor bilmiyorum ama hemen hanile kaliyor." kismina epey güldüm
Aslinda olabilir var boyle hamilelik cocuk yarisina girenler
Ama madem siz gelininizin bu performansindan haberdarsiniz hamileliginizi ozellikle ondan gizlemenuz gerekirdi.
Onun yerine bir de hamilelik belirsizken bile olabilme ihtimalini kendisine soylemissiniz.
Bu ne yaman celiski demezler mi?
Hem kalirsa kalsin size zarari ne ki ilgi bölünüyormus da nedir?
Sanki atomu parcalamissiniz da insanlar sizi basarinizdan dolayi 9 ay boyunca el ustunde tutup pohpohlayacak.
Hamilelik ne zamandan beri sülalecek yasaniyor ki nazinizi esinize yapin yapacaksaniz.
Burdan cikan sonuc zaten sizin kiskancliginiz.
Size gelecek ilgiyi sevgiyi böldü diye öfkeniz yine tavan yapmis.
O kiskanip hamile kalmis olabilir ama sizin bunu bu kadar umursayip kriz olarak algilamaniz da normal degil.

Bazı arkadaşlar haklılar ancak konu sahibine bu kadar da yüklenmeyelim bence.Sonuçta çocuk doğurmak büyütmek zor bir olay insan annesini yanında istiyo ki bu yenge diğer çocuğu da konu sahibiyle aynı zamana denk getirmiş.Hadi o tesadüftü diyelim peki kıza hamileyim diye yem atıp test yaptırmasına ne diyeceksiniz o halde.Arkadaşım sen de hiç kimseden bir şey beklemeden çocuklarına bakmayı kafana yerleştir.Çok fena bi yengen varmış Allah yardımcın olsun.Üstte bir arkadaşın dediği gibi temizliğe yardımcı al en azından kafan daha sakin olur.

yengem ben hamile olunca hemen kendiside hamile oluyo kalmaya çalışıyo ve nasıl beceriyo bilmiyorum ama hemen kaliyo

Ne alaka... Hem anne tarafimdan hem bana tarafimdan benimle ay farki olan kuzenlerim var diger kardeslerimle de ayni yasta kuzenlerim var. Daha ne annemden ne yengelerimden boyle bir sey duymadim. Ben sizin bilerek olumsuz dusundugunuze inaniyorum.

Peki yengesi hamile olduğu için hamileliğin tadını çıkaramamak nedir :)) yengesi hamile olduğu için de naz yapamadım demek :))
herkesin hamileliği kendine :))

Aynisini bnm yengemde yapiyo 1 ay sprel midir nedir onu takti sora hemen cikardi cocuk icin p.s kiskanc nolcak sora duydumki abim simdi istemiyomus .ve ustelik yengemin iki cocigu var ikiside kucuk en kucugi daha 1 yasinda bile degil.hepte dover cocuklari biz araya girip ona yapma diyince bnm cocugum siz nne karisiyonuz der.ve bu iki cocugu cekemiyo zorlaniyo annemlerde kardeslermde baktigi halde 3 cocugu getirecektide abim akilli cikti

Çelişki var mesajınızda bakamayacaksa doğurmamalı gerekn o doğurup doğurup bakmıyo anlatamıyor muyum ben ayrıca ben zaten kimseden yardım istemiyorum hep tek baktım balayında yapılana söylüyorum sadece iki hamileliktete inat olsun diye yapması saçma daha oğlu yurumuyo ne gerek var ben hamileyim diye yapmasina

Peki yengesi hamile olduğu için hamileliğin tadını çıkaramamak nedir :)) yengesi hamile olduğu için de naz yapamadım demek :))
herkesin hamileliği kendine :))
Onları çok saçma konulara saptığı için söyledim ama yanında olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız maddi manevi

Uzuldum abiniz neyseki akıllıymış bizimki o kadar değil maalesef

Sonunda birileri beni anlıyo beklemiyorum zaten Allaha şükür herşeyimi tek yapiorim yaparım da anlatmak istediğim hadi birinci denk geldi ki gelmedi abim askerdeydi zorla izne çağırdı hamile kaldı ama neyse hadi tamam ama ikinci nasıl beni tuzağa düşürüp öğrenip yapio benin dediğin bu

Sorun yengen değil annen
Yengen senden 40 gün sonra doğurdu diye annenler senin doğumuna neden gelmedi?

Sen eve yardımcı bir kadın al. Yapacak bir şey yok. Maddi olarak hergün gelmesini karsilayamasan bile 2-3 gün gelsin evini temizlesin yemeğini yapsın, sen banyodayken veya bir işin varken çocuğa göz kulak olsun.
Bunu düşündüm evet ev ike ilgilenecek doğumdan sonra inşallah bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…