- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
bu cocugu dogur 6aylikken bebegin 5 haftalik hamileyim de o da hamile kalsin amAa degilmisim bos keseymis de mal olsunBi daha ki olur mu bilmiyorum ikinci hamileliğin ilk hamileliğimde bi kanama olmuştu ama o hamilelikle alakalı sanıyordum ölümden dönmüştüm şimdi yine tekrarlayacagini öğrendim o ayrı bi dert bi daha ya yapamam yada doğumda olurum rahmini falan alırlarmış en kötü ama ben doğumdan sağ salim kurtulursam bi kaç ay sonra hamileyim dicem ki o da hemen yapsin bakalım ne yapacak.
Borçları var çıkamıyor zaten sürekli kanam oluyo oğlum çok fazla hareketli hiç durmuyo uyumuyo ye miyo zayıflamışım sürekli kusuyorum çok zor geciyo zaten bÇıksın işten o zaman. Şimdiden annene söyle hamileliğim çok kötü geçiyor gel sana ihtiyacım var de. Annen tabiki kendi kızına gelecektir. Sen çağır yeterli olur bence.
Düşündük bunu annemler söyledi yap dedi yapicam kesin zatenbu cocugu dogur 6aylikken bebegin 5 haftalik hamileyim de o da hamile kalsin amAa degilmisim bos keseymis de mal olsun
Değilim de öyle şeyi yok fazla ama beni kandırıp ogrendiKeşke duyurmasaydınız.
Bundan sonra ne alıyorsanız kendinize bebginize saklayın söylemeyin söylemek zorunda değilsiniz.
Bunu ilkinde düşündü yaptı zaten çok ta sevinmiştim beraberler abim askerde izne geldi hamile kaldı benimle 40 gün arası var şuan oğlu yurumuyo benim kaza oldu şimdi neden peki hemen arkamdan yaptı annemlerdir herkeste böyle dusunuyo babam bile demişkötü yorumlamak değil , yengeni tanımıyorum evet ama beni kıskandı hamile kaldı olayı saçma. hamile kalmak kıskanılacak bir durum değil bir kere. ha şöyle olmuş olabilir sizin hamilelik haberini alınca eşiyle gündemine girmiştir "yapsak mı bir tane daha" ölçüp biçip karar vermiş ve senin hamileliğin vesilesi ile onlar da bu duruma hazır olduklarını konuşmuşlardır.
sanmıyorum ki "gncshn hamile kaldı , dur eksik kalmayalım bizim de hemen çocuk yapmamız lazım" gibi düşüncelere düşsünler. birlikte büyür kuzenler ne güzel işte.. biraz olumlu tarafından bakmaya çalışabilirsiniz.
Valla ya benim gibi düşünen de varmış. Bence de bu bağlantıyı nasıl kuruyorsunuz? Canınız bişey çekince eşiniz ona da mı alıyor?aynı evde yaşamıyosan dediklerin çok saçma.
canın bişey çekince onun da çekiyomuş. bu nasıl oluyo. arayıp herkese canım x çekti mi diyosun? demiyosan onun nasıl haberi oluyo.
kusura bakma ama bi garipsin.
Siz iyi anlayamamışsınız kusura bakmayın.Valla ya benim gibi düşünen de varmış. Bence de bu bağlantıyı nasıl kuruyorsunuz? Canınız bişey çekince eşiniz ona da mı alıyor?
Sanırım sülalede aynı anda tek ben hamile olayım istiyorsunuz. Benim anladığım bu kusura bakmayın
Çok kötü bi durumBu baya senle yarışa girmis ne kadar kiskanc sen takma bundan sonrada berseyini anlatma ben gebe kalamiyrum diye eltim her sene bana uyuzluk olsun diye gebe kaliyor oda yetmiyor tlf aciyor bana sunu yap bunh yap aşeriyorumm cok iyi anliyrum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?