Yengem bunu neden yapıyor.

Garip olan sizsiniz anlamadan kendinizi haklı bularak yorum yapıyorsunuz
Her şeyi tam ve eksiksiz anladıysanız hakliliginizdan şüpheniz yoksa neden fikir alma gereği hissettiniz o zaman?
Kendini üzmeye devam et
Evet yengen sırf sen hamileliğini doya doya yaşayama kimseye naz yapama hamileliginin keyfini cikarma ve her caninin cektigi seye onun da cani ceksin sen yediginden bir sey anlama diye aynı zamana denk getirip hamile kalmış.

Genelde bu eltiler arasında olur bizim burda öyle ardarda doğururlar nedense hemende hamile kalırlar bu kadar küçük beyinliler işte çocuğun yarışımı olur ....konu sahibi olurda üçüncü ye hamile kalırsanız soylemeyin karniniz büyüdüğünde bile kabizim gaz deyin

Kesinlikle öyle ama bilip bilmeden yorum yapılıyor o rahatsız edici ben saldırmıyorum sadece tarafsız yorum değilde insanın üzerine gidenler yorum var gibi düşünmeden yazılan anlamadan ben evet onu da sevmiyorum kasıtlı aynı anda yapıldığını herkes biliyor ama saçma bu gerçekten naz falan bahanesi keşke bana beraber yapalim büyürler falan deseydi arkamdan iş cevirecegine

Bence boş vermelisin. çok fazla düşünme.

Sadeci içimi dökmek istedim tüm kadinlar okuyacağı için bunaldim çünkü artik bu yazdiklariniz değil sorun kasıtlı aynı ana kandırarak iş çevirerek yapmak beni sinirlendiriyo naz evet ilk hamilelikte herkes ailesinden ilgi bekler bunun nesi saçma anlamıyorum sizinde evde sürekli yaptığınızı taklit eden birisi olsa sabir değil iki değil hepsinde sizinde canımız sikilirdi

Bunu denicem zaten annemler dedi yap öyle diye ölmezsem bu doğumda inşallah

sırf siz hamilesiniz ve yengenizde hamile diye bunu bi polemige cevirmek şımarıklık değilde nedir yahu..
Küçük bi kız çocugu gibi[/QUOTE]

sırf siz hamilesiniz ve yengenizde hamile diye bunu bi polemige cevirmek şımarıklık değilde nedir yahu..
Küçük bi kız çocugu gibi
[/QUOTE]
Şımarıklık kelimesini kesinlik kabil etmiyorum bilip bilmeden konuşmayın lütfen konu bambaşka siz bambaşka elestirmissiniz

tamam da kadının niyetini allah bilir bence siz çok kuruntu yapmayın. kafaya takılacak şey değil.

Takmıyorum canim benim niyetini tabiki Allah bilir ama herkes böyle söyleyince bide bana öyle tuzak falan kurunca insanın aklına geliyo yani alakasız

ama bak sen şunu anlamıyorsun, tuzak dediğin şey ne kadar tuzak? aynı anda hamile kalmak istemesindeki sorun ne? art niyetle yaptığını nasıl kanıtlayabilirsin, hem kanıtlasan ne olacak, herkesin hamileliği kendine, aynı anda hamile kalmanın bebeklere ve annelere ne zararı var, senin bebeğinin gelişimini mi etkileyecek onunkini mi? yani konuyu nerden ele alırsan al sana hak veremiyorum, benim ailem onun yüzünden benimle ilgilenemiyor diye de düşünme ilgilenirler her türlü, kayınvalidenden de gerektiğinde destek iste, istemem mi gerekiyor deme, gerekiyorsa iste, bu ayıp değil onur kırıcı bir şey değil utanılacak ya da gurur yapılacak bir şey değil.
yengen için olan düşüncelerinden sıyrıl, yersiz takıntılar sadece, bakamayacağı çocuğu yapmasın kimse diye bir eleştri getirsen bir nebze, ama ona bile sen karışamazsın, isteyen herkes dilediği kadar çocuk yapar, dilediği zamanda. zamanlamasında ama bir başkasına özenir ama sürpriz olur kime ne? bazı ailelere çok çocuk iyi gelir ev bereketlenir bazılarında geri gider, hayatta her şeyi kontrol altına alamazsın ve kişilerin çocuk yapma kararı ve zamanı gibi tercihlerini hiç kontrol altına alamazsın, karışamazsın da, sadece kendi kontrolünde olan şeylerle ilgilen bırak naparsa yapsın. allah sana da ona da hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin gerçekten boşuna kuruntu yapıyorsun.

Beni kandirdi, bana tuzak kurdu nedir yaw eski hamileliginin testini size atinca siz cat diye soylemissiniz, kafaniza silah mi dayadi soyleyin diye.. kaldi ki hemen soylemeniz sizi kiskanc yapar onu degil. Anneniz de sizin yerinize gelini tercih ediyorsa sorunu kendinizde arayin biraz yahu.. kaldi ki kadin cocuguma bakacaksin diye annenizin de kafasina silah dayamiyor.. anneniz sizi daha cok onemsiyorsa bu sefer de kizima gidecegim desin.. ilginc birisiniz velhasil..

Uff gerçekten yoruldum anlatmıyorum artik birşey herkes istediği her şeyi düşünsün yeter artik

Madem huyunu biliyorsunuz neden söylüyorsunuz ki hemen? En az 4 5 aylık olana kadar söylemeseniz anlamazdı. Her şeyinizi söylemezseniz bilmez ve yapmaz..

Ayrıca ilki daha küçükken ikinciyi yapan sizsiniz. Anne ve kardeş gelse kaç gün kalabilir? Anneniz neden gelemesin ayrıca? Bence oğlunun çocuğuna bakmayı daha çok istiyor.
2 küçük bebekle uğraşacak yine sizsiniz zaten. Göze almışsındır. Güle güle büyütün..

Uff gerçekten yoruldum anlatmıyorum artik birşey herkes istediği her şeyi düşünsün yeter artik
Ya canim sen anlamak istemiyorsun sanirim.
Herkesin sana demek istedigi şu aslinda:
Tamam yengen seni kiskanmis olsun durmadan sana denk getirip hamile kalsin. Bosver!!
Olan olmus kafaya takmaya degmez.
Vallahi bana komik geliyor senin yengen.

Yengendeki azme hayran kalmamak elde mi ard arda cocuk yapmayi göze aliyor
Kiskancsa hirsliysa kendine zarar sen kendine bak.
Bu konuyu kendine bu kadar dert etmen zaten soru isareti yaratiyor insanlarin kafasinda.
Ondan sebep sana bu konuda tepkili yaklasim normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…