- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
Eski konuna baktım da gitmesi iyi olmuş,abin kurtulmuş işte daha ne istiyorsun. Davasını açar kızını da istediği gibi görür... O kadın abinin ömrünü yemiş
bütün derdi (gerçekten öyleyse) para olan o insanla yaşanır mı
merhaba arkadaşlar.. 'yengem çok mu abartıyor' adında kapatılan bir konum vardı anımsayanlar olur..
Yengem çok abartmıyormuş sanırım, dün eşyalarını toplayıp yeğenimle birlikte istanbul'a ailesinin yanına gitmiş. Herkes işte olduğu için de bizimkiler evde olmadığını ancak akşam saatlerinde fark etmişler. Ailemin telefonlarına çıkmıyor, abime de 'altınları istemeden seni rahat bırakıyorum, bundan sonra ailenle birlikte huzura kavuşursun' diye mesaj atmış. Abim perişan, kızını son kez öpemedi bile..Ben de çok üzgünüm, hepsi benim yüzümden oldu.. Babama arabayı satmasını ve altınları alıp yengemi almaya gitmelerini söyledim ama benim bu işe karışmamamı olayın benlik bir durum olmadığını söylediler. Ardından ben de yengemi aradım ama açmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum, o arabayı kullanmayı da düşünüyorum , bana hep bu kötü günleri hatırlatacak..
evde olan altınları da almamış ,bu durumda derdi altın değiilmiş sanki.. abimin günlük bıraktığı paraları biriktirdiği bir çekmecesi varmış sadece oradaki paraları almış
muhtemelen dayanamayacağı şeyler olmuştur. aile içinde olmadığın için neler yaşandığını bilmiyorsundur. tarafsız bir gözle bakmak lazım. araba ile ilgili değildir. olayı o kadar basit görme bence. kimse bir araba için kocasını, evini bırakıp gitmez.
kadınlar için altınları çok değerlidir.ağabeyin madem babanlarla ortak önce o gelin hanımın altınları alınmalıydı.ama şimdi ne olacak .abin altınları alıp eşini almaya gitmeli.acaba abinin hasta olmasıda sebeplerden biri olabilirmi?ms hastalığı çok zor bir hastalık herhalde.allah yardımcınız olsun.
konuyu okumuştum aynı hislere bende katılmıştım sebep kesinlikle bu hatta çalışmıyor hiç bi şeye hakkı yok karışamaz tarzında yorumlar vardıben eski konunda da bu konuda da rahatsızlık duydum nedense, bilmiyorum sadece his, yengen daha ziyade adam yerine konmadığını hissediyo bence, bi bütünün içinde yama gibi, boşluğu kapatmış ama aslında oraya ait değil, sen ve ailen bilinçaltı ya da bilinçli olarak bi kıyaslama halindesiniz "bence",yazılarında hep bunu hissediyorum aynı yaştasınız ama o okumamış bi şekilde,sen dokor adayısın, ailen seni şımartmış uzaktasın o belki ailenle dip dibe olmaktan birlikte iş yapmaktan hoşnut değil
sadece his akıl karı değil bi kadının böyle gitmesi, bilmediğin ya da anlatmadığın şeyler var
ben eski konunda da bu konuda da rahatsızlık duydum nedense, bilmiyorum sadece his, yengen daha ziyade adam yerine konmadığını hissediyo bence, bi bütünün içinde yama gibi, boşluğu kapatmış ama aslında oraya ait değil, sen ve ailen bilinçaltı ya da bilinçli olarak bi kıyaslama halindesiniz "bence",yazılarında hep bunu hissediyorum aynı yaştasınız ama o okumamış bi şekilde,sen dokor adayısın, ailen seni şımartmış uzaktasın o belki ailenle dip dibe olmaktan birlikte iş yapmaktan hoşnut değil
sadece his akıl karı değil bi kadının böyle gitmesi, bilmediğin ya da anlatmadığın şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?