- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
evde olan altınları da almamış ,bu durumda derdi altın değiilmiş sanki.. abimin günlük bıraktığı paraları biriktirdiği bir çekmecesi varmış sadece oradaki paraları almış
kadin altinlari birakarak derdinin altin degil geri plana atilmak ya da yasadigi sorun her neyse onu anlatmak istemis.. yani daha önceki konunda ne altinmis yahu dmeistin ya, o zaman da sana bu cümlenin ynalis oldugunu söylemistik, insallah simdi anlamissindir derdinin altin olmadigini... bu olay patlak verdiginde, karsina alip derdini anlatsaydin yengene, bunlarin hic biri olmazdi emin ol.. bi kadin ve yasiti olarak onun dilinden en iyi sen anlardin... yazik insallah yuvalari yikilmaz..
haklisin cnaim, daha önceki konusunu da biliyoruz, orda yansitilan sadece altin ve arabayi kiskanmaydi... ama evli olanlar bilir, hic bi kadin böyle seylerden yikmaz yuvasini, hele de cocugu varsa
hastalık yüzünden olabilir, bana bir kez hastalıktan sonra cinsel anlamda sorun yaşadıklarından bahsetti, bu da hastalığın etkilerinden biri..belki bu problem olmuş olabilir aralarında. yengem 23, abim 30 yaşında
aynı apartmanda oturmak da başlı başına sorun burada okuyoruz üzerine bir de altın ve araba mevzusu eklenince patlamıştır o da bir anne baba evladı neticede belki bi süre gerçekten sevildiği bi ortamda olmaya kafasını dinlemeye ihtiyacı vardır ....herkes önceki konumda yengemi küçük gördüğümü söyledi ama bakın bizim aile de ben hariç herkes lise mezunu..abim de lise mezunu..yengem önlisans muhasebe bitirdi, açıköğretim son sınıfta, yani eğitimsiz biri değil,kimse onu bu yönde aşağılayamaz..dilerse çalışabilirdi ben bunu söyledim
evet bir sorun var ama kimse bilmiyor, yada görmezden geliyor
yengenin kendi ailesiyle arası nasıl....
şu an düşünüyorum allah korusun eşim böyle bir rahatsızlık geçirse, ömrümü adar, yanından bir saniye ayrılmam. cinsellik evlilik için çok önemli bu bir gerçek ama sırf bu yüzden de çocuğu alıp gitmek çok anlamsız geliyor bana. sevmiyorsa o başka tabi.
daha önce de yazmışsın, ailenin seni çok şımarttığını. olayın merkezine kendini koymuş olmandan da bu belli oluyor zaten. ama bazı şeyleri anlaman mümkün değil sanırım. her iki olayda da devamlı yengeni kötü gösteriyorsun. nedense bu beni rahatsız ediyor.
benden küçük iki görümcem var, böyle bir durumda benim hakkımda yorum yapmalarından aşırı derecede rahatsız olurdum. benim kocamla olan meselem hakkında ne biliyorlar ki ne konuşsunlar? aile, evlilik başka oluyormuş ben de yeni öğrendim bunu.
bana ailem hep 'sen karışma,senlik bir durum yok, sonra sen kötü olursun' dedi .ben de olaylar o kadar sıcakken o gün telefon etmedim.. pişman mısın diye soruyorsanız evet pişmanım
abisi evde olan en küçük şeyi bile anlatıyorsa ailelerde doğal olarak önce kendi evladını savunacağı için olaylarda büyümüş olabilir. sorun zaten kız kardeşin bu kadar çok evde olan herşeyi bilmesi. ev içinde herkesin tartışması olur yeri gelir ama bunu en son raddede yansıtmaktır doğru olan. en ufak gönül kırgınlında bile çocuk gibi aileye dert yanılması taraftarı değilim ben. sonra eşler iyi oluyor aileler kötü oluyor
ailesiyle arası iyi, bir erkek kardeşi var.. annesi, babası da kötü insanlar değil..bizim memlekette üniversite okurken tanışmışlar abimle, ertesi sene de evlendiler zaten.memleketler uzak olduğu için ailesini çok iyi tanımıyoruz
Bence yengen haklı hem altınlarını alın hemde sana araba alınsın oldu canım ben olsam aynı şekilde kıyameti koparırdım kim olsa yengen gbi davranır. Şımarık birine benziyorsun araba aldırmlar filan yengen dış kapının dış mandalı gibi maşallah.!
hayir canim benim bak bu is sen karisma isi degildir, o zaman sen gerekli olgunlugu gösterdin ama kusura bakma ailen hata yapti.. kendilerince gelini kontrol altinda tutmaya calistilar... sen evli olmadigin icin anlamiyorsun muhtemelen, kaynana kayinbaba bunu yapmayi ister hep.. bizim gelirimiz ortak olmadigi halde ben neler cekiyorum, ama sorsan dünyanin en iyi insanlari... benim de esimin kardesine cok ama cok kirildigim konular oldu, hep bekledim bi kere alsin beni karsisina, ki biz de yasitiz, bu da böyle bak benlik bisey degil desin tamam dedim hep... esim beni birakti kardesine alisveris yapti mesela bunlar hep birikti icimde daha neler neler ve birikiyor da, biz sana bunu anlatmaya calistik, muhtemelen de onun da icinde birikmistir bir seyler.. ki kendi arabalari da varmis, ehliyetini alip onu da kullanabilir isterse.. insallah dedigin gibi kafa dinlemeye gitmistir sadece..
milyon kez söyledim yine söylüyorum, ben kimseden araba istemedim. he isteyebilirdim de..siz babanızdan evli değilken hiçbir şey istemediniz mi? imkan yoksa ihtiyacınızı istersiniz, maddi imkan varsa daha lüks şeyler istersiniz.. babamdan istemeyip kimden isteyecektim
araba kullanmayı 16 yaşında öğrendim, her zaman çok hevesim vardı , babam da bunu bildiği için aldı
ve evet çok şımarığım.
elbette isteyebilirsin,hatta evliyken de isteyebilirsin.bir babanın evladına hediye alması ne zamandan beri suç sayılıyor
kızım olsa eminim çok şımartırdım
milyon kez söyledim yine söylüyorum, ben kimseden araba istemedim. he isteyebilirdim de..siz babanızdan evli değilken hiçbir şey istemediniz mi? imkan yoksa ihtiyacınızı istersiniz, maddi imkan varsa daha lüks şeyler istersiniz.. babamdan istemeyip kimden isteyecektim
araba kullanmayı 16 yaşında öğrendim, her zaman çok hevesim vardı , babam da bunu bildiği için aldı
ve evet çok şımarığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?