yengem evi terk etti

evde olan altınları da almamış ,bu durumda derdi altın değiilmiş sanki.. abimin günlük bıraktığı paraları biriktirdiği bir çekmecesi varmış sadece oradaki paraları almış

tarafsız yazayım diye eski konunuzuda okudum resmen yengenizi kendinizce eziyorsunuz.abimin arabasını bile merak edip sürmedi diyorsunuz ya herkes mekanik şeylere meraklı olmak zorunda mı benim teyzemde hiç hoşlanmaz arabadan bu onu ayyyy iğrennç bir duruma mı sokar. altınları bile almadı yazmışsınız demek ki kadın çileden çıkmış derdi para falan değil.aile iş yerini kendiniz geleceğiniz için kurmuşsunuzdur ama o 3 yıllık bir gelin diye hakkı yok bütçeye karışmaya cümleleride neyin nesi o zaman sizde onun aile hayatına karışıp ikide bir annemin yanına gel çocuğunu göster sevmeye getir demeyin. çocuk abinle onun çocuğu torunluk daha geri planda o zaman. detaylı anlatılmayan şeyler var gibi geliyor

bana ailem hep 'sen karışma,senlik bir durum yok, sonra sen kötü olursun' dedi .ben de olaylar o kadar sıcakken o gün telefon etmedim.. pişman mısın diye soruyorsanız evet pişmanım

şu an düşünüyorum allah korusun eşim böyle bir rahatsızlık geçirse, ömrümü adar, yanından bir saniye ayrılmam. cinsellik evlilik için çok önemli bu bir gerçek ama sırf bu yüzden de çocuğu alıp gitmek çok anlamsız geliyor bana. sevmiyorsa o başka tabi.
daha önce de yazmışsın, ailenin seni çok şımarttığını. olayın merkezine kendini koymuş olmandan da bu belli oluyor zaten. ama bazı şeyleri anlaman mümkün değil sanırım. her iki olayda da devamlı yengeni kötü gösteriyorsun. nedense bu beni rahatsız ediyor.
benden küçük iki görümcem var, böyle bir durumda benim hakkımda yorum yapmalarından aşırı derecede rahatsız olurdum. benim kocamla olan meselem hakkında ne biliyorlar ki ne konuşsunlar? aile, evlilik başka oluyormuş ben de yeni öğrendim bunu.

yengenin kendi ailesiyle arası nasıl....

olayı sadece arabaya bağlamak hata olur yengen baya dolmuş artık nasıl sınırını çıkaracağını bılememişki en ufak şeyleri buyutup tartışma çıkarmış neyse yengen gıtmiş artık ıkı tarafta rahat eder

aynı apartmanda oturmak da başlı başına sorun burada okuyoruz üzerine bir de altın ve araba mevzusu eklenince patlamıştır o da bir anne baba evladı neticede belki bi süre gerçekten sevildiği bi ortamda olmaya kafasını dinlemeye ihtiyacı vardır ....

neden kendini suçlu hissediyosun ki bence hiç üzerine alınma bir babanın kızına aldığı arabaya kimse karışamaz sen evin kızı değil gelini olsaydın ortada bir adalet yok derim aldın mı iki gelinede al mantığı bizim evdede vardır ayrıca abin babanın yanında çalışıyor işin ortağı değil

bence belki birçok kişi beni eleştirck ama yengen biraz göz korkutmak için gitmiş gibi gelio bana ya dediğim olur yada ben giderim diye abinin burnunu sürtüp geri geldiğinde kendi borusunu öttürücektir kadınlar çok olduğu bir evde yaşıyorum bu tarz stratejiler çok trend canım

yengenin kendi ailesiyle arası nasıl....

ailesiyle arası iyi, bir erkek kardeşi var.. annesi, babası da kötü insanlar değil..bizim memlekette üniversite okurken tanışmışlar abimle, ertesi sene de evlendiler zaten.memleketler uzak olduğu için ailesini çok iyi tanımıyoruz

abisi evde olan en küçük şeyi bile anlatıyorsa ailelerde doğal olarak önce kendi evladını savunacağı için olaylarda büyümüş olabilir. sorun zaten kız kardeşin bu kadar çok evde olan herşeyi bilmesi. ev içinde herkesin tartışması olur yeri gelir ama bunu en son raddede yansıtmaktır doğru olan. en ufak gönül kırgınlında bile çocuk gibi aileye dert yanılması taraftarı değilim ben. sonra eşler iyi oluyor aileler kötü oluyor

Bence yengen haklı hem altınlarını alın hemde sana araba alınsın oldu canım ben olsam aynı şekilde kıyameti koparırdım kim olsa yengen gbi davranır. Şımarık birine benziyorsun araba aldırmlar filan yengen dış kapının dış mandalı gibi maşallah.!

bana ailem hep 'sen karışma,senlik bir durum yok, sonra sen kötü olursun' dedi .ben de olaylar o kadar sıcakken o gün telefon etmedim.. pişman mısın diye soruyorsanız evet pişmanım

hayir canim benim bak bu is sen karisma isi degildir, o zaman sen gerekli olgunlugu gösterdin ama kusura bakma ailen hata yapti.. kendilerince gelini kontrol altinda tutmaya calistilar... sen evli olmadigin icin anlamiyorsun muhtemelen, kaynana kayinbaba bunu yapmayi ister hep.. bizim gelirimiz ortak olmadigi halde ben neler cekiyorum, ama sorsan dünyanin en iyi insanlari... benim de esimin kardesine cok ama cok kirildigim konular oldu, hep bekledim bi kere alsin beni karsisina, ki biz de yasitiz, bu da böyle bak benlik bisey degil desin tamam dedim hep... esim beni birakti kardesine alisveris yapti mesela bunlar hep birikti icimde daha neler neler ve birikiyor da, biz sana bunu anlatmaya calistik, muhtemelen de onun da icinde birikmistir bir seyler.. ki kendi arabalari da varmis, ehliyetini alip onu da kullanabilir isterse.. insallah dedigin gibi kafa dinlemeye gitmistir sadece..

evde tartıştıkları her zaman kıyamet kopuyor birkaç kez bende şahit oldum sesler yukarı kadar geliyordu, sonra abim sinirle evden çıkıyor, döndüğünde de eve almıyordu. abim birkaç kez bu kavgalardan sonra içki içmiş, karısı da eve almayınca bizde kalmış. annem 'sorununuz ne oğlum' dediğinde de alkollü haliyle fazla dertleşti sanırım..bu kadar ayrıntıyı bilmem de annem sayesinde, yoksa abimin gelip bana birşey anlattığı yok

bence seninle ilgili değil bu durum.abinin hastalığı sinirlerini bozmuş olabilir.
ailen ailesiyle görüşse belki ne olduğunu anlayabilirler

milyon kez söyledim yine söylüyorum, ben kimseden araba istemedim. he isteyebilirdim de..siz babanızdan evli değilken hiçbir şey istemediniz mi? imkan yoksa ihtiyacınızı istersiniz, maddi imkan varsa daha lüks şeyler istersiniz.. babamdan istemeyip kimden isteyecektim

araba kullanmayı 16 yaşında öğrendim, her zaman çok hevesim vardı , babam da bunu bildiği için aldı

ve evet çok şımarığım.

konuyla alaksı yok ama siz kaç yaşındasınız, merakımdan soruyorum, sizinle de yaşıt mıyız? evli olmadığım için sanırım ,ben hiç böyle bakamıyorum olaya

elbette isteyebilirsin,hatta evliyken de isteyebilirsin.bir babanın evladına hediye alması ne zamandan beri suç sayılıyor

kızım olsa eminim çok şımartırdım

Son düzenleme:
elbette isteyebilirsin,hatta evliyken de isteyebilirsin.bir babanın evladına hediye alması ne zamandan beri suç sayılıyor

kızım olsa eminim çok şımartırdım

artık suç olduğunu düşünmeye başladım. sanırım buradaki herkes sadece eşinden birşeyler istemiş, genç kızlık dönemini unutmuş

tek tavsiyem müdahil olmayın şu andan sonra abiniz azıcık boynu eğilse canınız acır ama bırakın yetişkin insan onlar kendi arasında halletsinler ortada birde çocuk var mazallah olay büyür kötü raddelere gelir. yapıcı olmaya çalışsın büyüklerde.hepimizin anne babası evinde kavga etti zamanında onlarıda öyle görün karı kıca onlar iki sarılır barışırlar arada kötü olursunuz.yorumda bulunmayın olaylar hakkında yoksa daha çok büyüyor böyle durumlarda

herhalde en az senin kadar şımarık olmamdan kaynaklı evli oldugum halde bugün hala babamdan bir sürü şey isterim.. bunun için müstakbel yengem kendisinden izin almamı bekleyecekse "dış kapı mandalı" olma tercihi o saatten sonra kendisine kalmıştır.. Abilerle veya kardeşlerle evlenen insanlar sülaleye maliyeden sorumlu insan olarak atanmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…