- Konu Sahibi delimaviii
-
ben olsam evine b,le gitmezdim eve gelince hoşgeldin demezdim ee bunlara kısasa kıssas yapıcan...yalandan yere huysuzluk yapıyorlar baksana..haketmiyorlar iyi niyeti...illede evine gitmen gerekirse elini kolunu sallayarak gir içeri burası abimin evi der gibi...hiç minnet etme bile abin evdeyken git hep abinle muhabbet et ona hal hatır bile sorma...ezik gösterme kendini....kimse kızmasın ama çok sinirlendim geline bunlara böle arkadaşım...
Konuşmayı denedinmi yengenle sıkıntılarını onunla paylaşmalısın, siz iyi olduğunuz halde neden böyle uzak davrandığını ona sormadan anlayamaz ve birşey yapamazsın.
bencede en doğrusu bu kısas kısas sonuçta orası abimin evi ve ben abim ve yeğenim için gidiyorum bu arada herkeze yorumlar için çok tesşekkürler inananın çok yardımcı oldunuz içim rahatladı.
yengem bize karşı uzak evet ama uzak derken hakkını yemeyim yinede sadece fazla samimi değiliz fazla samimiyete bencede gerek yok ille abla kardeş olacak değiliz ama benim üzüldüğüm tek konu evine gelen bi misafirim sonuçta ben haraketi yanlıştı zaten nedense hep annesinin yanındayken bize karşı soğuk ve ters annesi yokken biz ikimiz yengemle yalnızken gayet iyidi .onu kıracak üzecek bir şey yapmadığımızada adım kadar eminim.Ya şimdi bu yengenin tavırları falan hoş değil tabii ama hikayeyi bi de ondan dinlemek gerek zira hiçbir şey tek taraflı olmuyor benim nazarımda. Şimdi burda bi çok geline eşinin ailesiyle arana mesafe koy, çok yakın olma aman uzak ol daha iyi diye yüzlerce tavsiye veriliyor. Belki de yengenizin yapmaya çalıştığı bu, bilemeyiz ki. Şimdi yenge burada konu açsa belki de bi çok konuda ona da hak vereceğiz, karışık işler bunlar. Çok uzattım ama demem şu, aileniz tarafından yengenizi kıracak, üzecek onu mutsuz edecek bir şey yapılmadığına emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?