• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yengem:((lütfen akıl verin

bence hiç muhattap bile olmayın sizin iyi niyetinizi suistimal ediyor anlaşılan abisinize söyleyin biz bebeği özlüyoruz bazı akşamlar gelin diyin ve bi bahane uydurup evine gidip gelmeyin sık sık özellikle tek

aman cnm ya salla gıtsın ..

insanlara ne kadar cok deger verırsen o kadar cok tepene cıkıyorlar
evıne gelene '' hosgeldın '' dememek nedır ya ? ne terbıyesızlıktır ..

ben kısasa kısas yap dıyemıyorum yengenın dustugu hataya bence sen dusme ..
onun da uygun oldugu sıcak oldugunu hıssettıgın bır an yumusak bır dılle onu kırıp kırmadıgınızı yada neden boyle davrandıgını sor .. dene bak ..

bellkı karsısındakı ınsanları bukadar kırdıgının farkında bıle deıldır ..

boşver hiç muhatap olma görüp göreceği sende olsun terbiyesizin. sen ne yaptın ki öyle davranıyor değilmi. benimde yengem buna benzer şeyler yapmıştı hatta beni kendi evimizde istemedi düşün arıtk. bende resti çekmiştim öçünkü çalışıp o haneye para getiriyordum hiçbirisine muhtaç değildim. benim görümcemde düğünümü felan bozmak için elinden geleni yaptı ama ben hala güler yüz gösteriyorum. anlasalarda anlamasalarda güleryüzü eksik etme kul bilmezse allah bilir sanada iyilik olarak geri döner

el oğlu insana herşeyi yapar vicdanlılar hariç tabi.sana yemek teklifi yapmamalarına çok üzüldüm.bakarsın günün birinde senin bir ekmeğine bir bardak suyuna muhtaç olurlar.allah çok büyük.adın gibi emin ol ki rabbim karşılıksız bırakmaz bu yaptıklarını.hepimiz aynıyız.çok nadir mutlu insan var gelin görümcelikte.sen takma kafana.

onlar evinde mutluysa hiiiç bi şeye karışmayın,ne işiniz var ki istenmediğiniz yerde?yeğenizi size getirsin orda seversiniz.

konuş yngenle diycem ama yazıklarına göre seni sallamıcak banane dicek gibi duruyo yani bence hiç konuşma bile arada bi gidr bakar hal hatr sorarsın gelirse görürsün bırak ne hali vrsa görsün

bu tarz kişiliğe sahip insanları yumuşatacak bir metod yok sanırım..varsa da ben de bilmiyorum:82:
özellikle eşinin tarafına ön yargılı oluyorlar ve geniiş bir mesafe koymak istiyorlar...nedenli olan anlaşılır elbette...ama nedensiz olanı tuhaf geliyor insan..
tek metod; şu üç günlük dünyada onu ve tavırlarını takıp üzülmektense, karşı tarafın da istediği gibi mesafeli durmak...samimiyet kurmaya çalışmamak..çünkü iyi niyetine karşılık soğuk tavırlar görünce üzülen taraf sen olursun...hiiç önemseme..üzülmeye değecek kişiler değiller bence aşırı soğuk ve mesafeli insanlar, yolları açık olsun :74:

canım annemin bir sözü vardır oğlun varsa gelinin var der. yani abinde eşinin bu yaptıklarına göz yumuyor demekki.

Son düzenleme:

tekrardan yazıyorum ama yanlış anlamanı istemediğim için abin ve yengenle yakın olmak istiyorsan konuşman taraftarıyım. tabi karşındakini en iyi sen tanıyorsun konuştuklarını anlayacak birimi? ayrıca sen kendi üzüntünü dile getirmelisin aileni katmadan şikayet etmeden bunu demek istedim.

missy çok iyi niyhetlisin.tatlılıkla çözülsün istiyorsun ama anlıyacak kişi bu şekilde davranamazdı.4 yıldır yapmadı kalmamış.kız eve gelecek diye abisini göndermiş kendide evden gitmiş.bunu akıl ediyorda kızla kocasının ailesinin kırılacağını mı akıl edemiyor.

Back
X