Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Yani bak sen cidden kafanda çok şey kuruyorsun. insan kardeşiyle sinemaya da gidebilir, yemeğe de. Eşi gelmeyedebilir. Ne var bunda. Sen de evlenince evini temizleyeceksin (gerçi hergün kadın alırsın sen ama ) Neyi ispatlamaya çalışıyorsun gerçekten anlamıyorum!!! Bundan ne gibi anlamlar çıkardın. Akıl tutulması yaşıyorum sayende.

yazdıklarını şaşkınlıkla okuyorum yengeni zaten abinle evlenerek aileye girmiş siz bizim paramız bizim eşyamız diğerek kızı ayırıyorsunuz böyle yaparak bir evliliği zedelediğinin farkındamısın çok ayıp

herkes buraya toplanmis
ben Aptamili ne zaman birakirim normal süte gecerim dedim kimse selam bile yazmadi valla

konu sahibi bilmem benim yorumumu okudun mu
benzer yengeden bendede var
bosver yaa
kötü sen oluyorsun
ugrasma kendi isine bak sen

yengen ne kadar olgun ben olsam senin gibi bi cadıyla eşimi bi yere yollamam, temizlik yapacak tabiki evli bi kadın arada temizlikte yapar senin evini b.k götürcek galiba

karısı nerdeydi biliyormusunuzdan sonra dünyayı sarsacak bişey yazdın sandım..ama gene olmadı be ufaklık :)))

ee o zaman kemancıyla sınemaya gıttıgınde yengesı temızlık yapıyorsa
kemancı aksam evınde cay ıcerkene yengesı ne yapıyor?

bilemedimki

amacın dikkat çekmekse tebrik ederim çekmişsin 53 kişi okuyor konunu..Yaşının olgunluğunda değilsin senin bu ettiğin cümleleri 5 yaşındaki yeğenim etmez inan.. acıdım yengene sen gibi edepsiz bir görümceyle ömürmü geçer...BENCİL EGOİST İNSAN MÜSVETTESİ..

bu konu kesinlik sahtee daha önceki konularından yurtdışına gitmeyi ailesine de yanında götürüp götüremiyeceğini sormuş ben onnlara çalışır bakarım demiş o kadar zenginliğinle hava atan senn ailene bakmana ihtyacın yoktur herhalde .....

bak aynısını geçen bende yaptım eşime al
kardeşini vakit geçir belki kızın senle yalnız
konuşmaya ihtiyacı vardır dedim onlar
gitti bende temizlik yaptım neden mi evde
kimse yokken daha rahat oluyor ondan ama
sen ne fesatsın ki iyiliği bile anlamıyorsun

yengeme acımakta çok haklısınız kendisi acınacak biridir
abimin gözbebeği hala benim
bir erkek sevdiği kadını terkedebilir ama kızkardeşini asla
bunu bilmeyenler öğrenecek!

yaptığım onca şeye rağmen abim hiçbir şey demedi
gayet de iyi aramız
aramıza asla bir kadın giremez
bunu o kadın da biliyor !

kızlar gelin elele verelim napıp edip abisinin telefonunu bulup bişekilde bunları okutalım yok yani normal degil bu yaw ...

ya su kardeş degerlidir eş sornadır lafını cokk duyan biri olarak bu neyin tesellisi onuda anlayamadımmm halbuki kocam benim yanımda kuzu kuzuuuu...kızım bak sende duy sen baska zannediyor olabilirsin halbuki karısını nasıl seviyor biliyomusun ahh ahhh çok seviyo çokkk .....

daha abim bile sahip çıkmıyor ona
siz çıksanız ne fayda...

Abin niye sahip çıksın yavrucum
Sorunlu olan sensin, o da seni sinemayla filan oyalıyor işte.. Sen bunu sahip çıkma sanıyorsun..

O kadın başlı başına güzel, alımlı, evli, mutlu belki de yakında çocuklu

Allah sen şimdi yeğenini de kıskanırsın

Kız her şeyi başka bir yerden algılıyor ve biz laf anlatıyoruz.Ne büyük ironi

abin seninle sinemaya gitmiş olabilir, acaba yengenle neler yapıyor sen yokken tövbe ya hala inanmıyorum bu konunun gerçek olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…