Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

ileride evlendiğin zaman sende birilerinin yengesi olcaksın o zaman yüzde yüz o garibim de gelip buraya senden dert yanacak yani ben olsam kesin öyle yapardım

tövbe tövbe duyan görende sanki abisine aşık zannedecek
kızım evladım öyle şeyler yazıyorsun ki abine olan sevgin saplantı durumunda gibi görünüyor
aklını başına al
kabullen yengeni
ne bu ayol,tamam elbette kardeşin ayrı eşin yeri ayrıdır
insan kardeşini de sever kanıdır çünkü
ama karısını da sever ne senden vazgecer ne karısından kıyaslanmaz böyle şeyler

böyle insanların var olduğuna adım gibi eminim, gerçekten var böyle takıntılı insanlar ve sebebide ilgi çekmek, sevgi eksikliği, belki yengesi kadar da güzel değildir.. celal ceren filmindeki şeyde hikaye geldi bana.. çoğu şeyi kafasında kuruyor. bu kızla başa çıkılmaz, kaçın kızlar bu topikten olan bize olucak sonra

Sizinle saniye geçirmektense temizlik yapmayı yeğlemiştir muhtemelen.

abinin sana göre iyi bir kariyeri olabilir, yakışıklı olabilir, zengin olabilir.. ama şu yazını gördükten sonra gözümdeki en fakir insandanda fakir artık abin garibimin akıl yoksunu bir kardeşi var.. bana göre en büyük varlık aile birliğidir ve sen kıskançlıklarınla bozmaya çalışıyorsun..

Böyle haddini bilmez insanlar yüzünden yuvalar yıkılıyor.
Bu ne terbiyesizliktir.
Cariyeymiş pardon ama sen kainat güzelimisin ?
Umarım seninde başına senin gibi bir insan gelir.
Ozaman anlarsın yaptığın hadsizlikleri....

bu arada kemacı başımın tacı valla bir deli bir kuyuya taş
atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı senin konun aldı başını
gidiyor valla tebrikler bütün herkesi topladın

benceeede bencede abısı karısını cok sevıyodurr bol bol hemde

abisi karısına çoookkk aşık bellii..
sinemaya kendi gitmiş eşini götürmemiş kıyamamış aşkına..bunun gibi insanla bir arada kalmasına kıyamamışşş işkenceyi adamcğız kendisi çekmiş

Son düzenleme:
aynen Kadercim uçmuş şizofren falan mı acaba?

Bilmiyorum
Bu ara zaten her saçmalığı yapıp sonra da ben hastayım diye kenara çekilenler mevcut

Benim kuzenim de böyle aynı
Abisi ve yengesinin çocukları oldu onları da kıskanıyor

Huuu kemancı , yengen şu an tek kişi ilerde rakiplerin çoğalacak
Sen ağlayınca koşmayacaklar artık hiç, evde bebek olacak hakikaten ona koşacaklar annen baban bile
Sende dama çıkıp pabucunu arayacaksın

:)))))) ay komedii ya kızlar şuna yorum yazıp durmayın Allahaskına aklı sıra kafa buluyor milletle bi dediği bi dediğini tutmuyor:)

o kadına dua ettikçe abime beddua ediyorsunuz!!!

nolur beddua et çok ihtiyacımız var tövbe estafurullah daha önceki konuna bakılırsa senin gibi pskolojik sorunları olan bi kadın mı çocuk mu demeliyim aşkı bulamaz abin ve yengen çatır çatır gözlerinin önünde aşk yaşamaları mı çıldırtıyor seni yoksa ahh üzüldüm tatlım hahahha

Bence derin bir nefes al ve kendi kendine şunu tekrar et: "Ben Mihrimah Sultan değilim. Abim de Şehzade Mustafa değil. Yengem cariye değil. Babam Sultan Süleyman hiç değil."

Utanmaz kadın hem çirkin hem fakir birde temiz çıktı.Tüüü o kadına

sağol kuzen ya beni buraya davet ettiğin için valla bütün sinirlerim sıkıntım hepsi gitti

deme ablası demee yazık şimdi
ağlar falan emzikte yok kıskanmaktan
yiğenine de bişi yapar valla Allahım sen
koru hepimizi böyle insanlardan Rabbim karşılaştırmasın

Aklı ve vicdanı olan herkes yengenin tarafını tutuyor.
Kıskançlık senin aklını almış vicdanını susturmuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…