Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

merak etmeyin trabzonda okumuyorum
farkındaysan yazın sınav sonucunu beklerken diye yazmışım
doğru dürüst okumadan cevap vermeyin!!

O zaman seni çarşambayıııı sel aldıııııııı bir abimm vardı el aldııııı türküsü eşliğinde trabzona alalım

ya konuyu tekrar okudum...ABİM HAYATIMI MAHVETTİ ne yaaaa ..gerçekten gülmekten gebermek üzereyim..

konu sahıbı

; anneyle karısının yerı ayrıdır erkekte

+ anne onu 9 ay tasır dogurur bakar buyutur okutur bı cok fedakarlık eder babaya gore

+ karısıda onunla evlenır bakımını evının temızlıgını bı takım ozel anları paylasır(bu senı cıldırtırmı bılmem :) ) hayatını gerı kalanını bu bayanla gecırmeye soz vermıs abınız..

yanı annenız onun koynuna gıremez karılık yapamaz , yengenızde onu doguramaz ...

pekı ya siz ...

benım esım , gorumcem olsaydı bana aılemın yanında o tarz bısey soyleseydınız
sızle kavga ederdı fılan demıyorum evire cevire döverdi sizi. ki ben ne kadar kavgadan uzak bır ınsanım bırrebır kımseye vurmuslugum yoktur , saclarin elimde kalırdı kimsede seni elimden alamazdı..

gerçek hayatta anne baba dışında seni çeken iki çift laf eden birileri var mı, sevgilin falan var mı mesela, var mı öyle yüce bi erkek

merak etmeyin trabzonda okumuyorum
farkındaysan yazın sınav sonucunu beklerken diye yazmışım
doğru dürüst okumadan cevap vermeyin!!

Şişt kemancı
Yengen bu şarkıyı sana yolladı

Kemancıııı
Unutulmaz bu acı
Dertli dertli çal kemancı
Her aşkta hüsran oldu gönül
Bilmem bu kaçıncı
Haline bak dertli çal
Kemancı başımın belası
Senin halin çok acı

Sen yengene hakaret et çirkin fakir cariye o biçim
Biri sana bişey dedi mi ünlemlerini sırala lütfen hakaret etmeyin de
Yok öyle bi dünya..

Yani dönüp kendine en ufacık bir özeleştiri yapmadan, senin konunu okuyup yorum yazmaya çalışan insanlara da laf sokmaya çalışıyorsun. niye hakaret etmeden duramayalım, zevk mi alıyoruz seninle uğraşmaktan. Seni tanımayız etmeyiz. Sadece şu yazdıkların kadarıyla biliyoruz seni. Artık daha fazla ayıp etme. Evet abin sizin ailenize o arkadaşı layık görmüş ve karısı yapmış. yapacak bir şey yok artık. Sevmeyebilirsin ama saygı duymalısın. Bizim bir uğraşımız yok, bu konuyu açarken olumlu ve olumsuz eleştiri alacağını düşünmüşsündür, zaten amacın akıl danışmak. İşte danıştın ve herkes haksız olduğun konusunda hemfikir. Biraz sakinleş ve birsüre onlardan uzak kalmaya çalış. Duygularını, hırsını, kibirini biraz törpüle. Kişisel gelişim kitapları falan oku, ne bileyim hobi falan edin. Zararın sadece kendine değil çünkü...

şaka mısın sen ya
eminim şu an şok bi şekilde okuyosundur yazılanları

kimse seni üzemezmiş miş miş miş yani
onca laf edildi insan bi dönüp kendine bakar ya
ben gerçekten yanlış mı davranıyorum diye düşünür
ama senin gibi birinden böyle bi birşey beklemek saçma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…