Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Lütfen hakaret etmeyinz bazı şeyleri abarttığımın farkındayım
ama o kadın beni abimin evinde istemedi ya
benim abim o ya =(

İstemez istemez, misafir gitmek baska yatılı olmak baska. Senin abin olabilir ama yerini bil biraz.

hadi çoçuğum başka kapıya. burası oyun oynama yeri değil!

ne demek dünürü arayıp kızınız defolu çıktı demek! pardon ama sen nereden buluyorsun bu hadsizliği? ben abimi verdim diyorsun da, abinide zorla kimse vermedi yani..

kız alıyorsan durumun müsayitse evinide alacaksın tabiki,sen geline almadın o evi abıne aldın ki o yengen de biblo degil abının eşi senın yengen! terbiyeni bil!

evli degilim bekarım benımde yengem var yegenım var hatta abim eşiyle ayrılıyor ama hala abime bir laf ettirmem yengem hakkınnda ki annemde ettirmez bunca yıllık karındı şimdi mi kötü oldu deriz abime...

sen güzel bi sopayı hakediyorsun bence..alınmış kırılmış olabilirsin ama bunun sonucu bukadar terbiyesizlik degil... sen iyi ol da yengende senden iyi bahsetsin k. bakma.

En çok korktuğum şeydir ya.Allah korusun senin gibi görümce kimsenin başına vermesin inşallah.
O kadın ne yaparsa yapsın haksız bile olsa sen bu üslupla haklıyken bile haksız duruma düşersin.
Ben 17 18 yaşımda yengemle küstüm o gün bugündür çok aram yok ama annem bile olsa laf söyletmiyorum.
Neler okuyacağız göreceğiz daha bilmiyorum.
Ben 18 yaşındayken ne kadar aklı başındaymışım bunu gördüm.

Son düzenleme:
ben 18 yaşındayım
abim benm gözyaşıma dayanamaz bi ağlasaydım yeterdi
ama o kadının ailemin parasını sömürmesine dayanamıyorum!

sana bişey söyliyim mi?
Abin senin bu saçma tavırlarını sallamıyor bile.
Yengen kaile bile almıyor, üzgünüm.

yaşın kaç bilmiyorum ama çok fevri davranmışsın bence canım,haklıyken haksız duruma düşmek gibi bişey olmuş bu durum(senin açından)
o ev benim senin değil!sen o evin bir aksesuarısın o kadar!
bu sözün bana göre hiç hoş değil...
her ne olursa olsun abin seçmiş,abin beğenmiş ve hepsinden önemlisi abin sevmiş!
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama huzur istiyorsan saygı duymak zorundasın.
yarın öbür gün sende ele karışacaksın,belki sende istenmeyeceksin?
sürekli birilerinin sana laf soktuğunu,incittiğini düşünsene ne kadar kötü bi histir kimbilir?
herşeyi geçtim,sen ne kadar sevmiyorsan sevme o bayan sizin soy adınızı taşıyor,ona saygısızlık ailene saygısızlık bence...

benim abim o ya =(

istemek zorunda mi? abinin evi degil ortak evleri,git yurta kal ama sanmiyorum yurtta dahi kalsan sen kimseyle anlasamazsin

insan kirilabilir ama bu nasil hastalikli düsünce ki bunu bir intikama cevrmissin..

üstelik orayi kazanacagin bile mechul..

gercekten kötülük böyle birsey bunun icin intikam senaryoari yazmak senin gibi birini Allah cikarmasin karsima

icindeki kötükten arinmani diliyorum

benim abim o ya =(

tamam kızmadan konuşucam

orası sadece abinin değil abin ve yengenin evi kimse düzenini bozmak istemez, bende kayınım görümcem gelip bende kalıcak olsa bende istemem, kimseyi bu yüzden suçlayamazsın

2. yengen abini elinden almadı abin seni hala çok seviyor o karısı sen kardeşisin ikinizin yeri ayrı , gereksiz kıskançlıklarla ne kendini doldur nede abinin huzurunu boz derim çünkü bil ki yengenin huzuru kaçtığında abinin de kaçıcak , ve bir an önce kendine gel silkelen

sen şakamısın yaa
dediğin laflara bi bak, benimde eşimin kardeşi okul boyu bende kalacak olsa bende kabul etmem bana ne, benim ailem zenginde üstelik, zengin olunca söz sahibi olunuyo heralde ailesi fakir demişsinya, erkek tarafısınız tabiki ev düzeceksiniz, hem sanane yaptılarsa annen baban oğullarına yaptı, o benim gözümde cariye ne demek ben olsam o ağzını çoktan yırtmıştım senin!

aaa resmen şok oldum ! yengen hakkinda ne bicim dusuncelere sahipsin oyle. pardon ama o esyalari calisip sen kendi cebinden mi aldinda yok esyalar benim ev benim diyorsun? kizin ailesinin durumu yok diye bu sekilde kin gütmen ne kadar ayip her insanin basina gelebilcek birsey ki yarin senin basina gelmicegi ne malum ? yada yengenden daha beter hale gelmicegin ? garantin var mi birak yarini iki dakikan sonra icin ? yengeni sevmeyebilir yada abini kiskanabilirsin ama yengen hakkinda boyle konusmaya hic hakkin yok bence ki senin konustuklarin aslinda senin nasil biri oldugunu cok net acikliyor !!

sende birgun birilerinin gelini, eşi, yengesi olcaksın sakın unutama...

eger sen benm gorumcen olsaydın ınan katıl olmustum
alılen dururken olaylara mudahale etmek sana mı dustu yasına bakmadan
asıl sorun ne bılıyomuusn sen o kadanı fena hade kıskanıyosun
ama o artık abıın gozz bebeği
yanında bundan sonra hepppppp o olcak
istediğin kadar parala kendini

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin gibi görümce düşman başına, çok kalmaz abinin yuvasını yıkarsın... Abin senin bir sözüne bakarmış ya...

Buraya da bunun onayını almaya gelmişsin. Ama olmadı kendine yandaş bulamadın...

Yarın öbür gün sende evleneceksin, evleneceğin adamın kız kardeşi istemeye geldiklerinde senin imalat hatası olduğunu düşünürse o zaman anlarsın...

Ayrıca şunu kafana sok orası sadece abinin evi değil, yengenin de evi...

Bu yüzden abimin evi diye kendi başına kararlar alamazsın...

Kardeşin olman abinin hayatına müdahale hakkını vermez sana...

Kendine gel...

Allah yengenede anne babasinada sabir versin. Nasil bir aileye kiz vermisler. Yengenden mal cariye hizmetci diye bahsediyosun sen evlendiginde sana ayni muameleyi yaparlarsa anlarsin yengeni belki. Insallah ayni muameleyi sende gorursun.
Senin gibi gorumcem olsa ne yapardim bilemiyorum sacini eline verirdim heralde

Son düzenleme:
evin parasını senmi verdin. babanlar vermiş. sanane? sen karışamasssın tamammı abin sevmiş evlenmiş. ne biçim kelimeler cariye mariye. hey allahım ya nebiçim şeysin sen öyle. şaka olduğuna inanmak istiyorum...

abının esını basta sevmemıssın ne yapsa para etmez.hep kusurlarını gorur ısan sevmedıgı bırının.karsılıklı hatalar mevcut.ama trabzonda yurt varda ne demekmıs ne ayıp bır cumle sakası bıle kotu.hıc sevmem bu tarz kısılerı.bır erkekle evlenıyorsan aılesıylede ıyı gecınmen sart.yada saygılı ol yeter.sıze gelınce karsı taraf ne yapsa usluplu cevap verın cunku abınızın askı o karısı hayat arkadası vs vs.sınırlerınıze hakım olun.abınızın hatırına ıdare edın lutfen.bu yazdıklarınızı sınırle soyledıgınızı yazıp rahatladıgınızı ama abınızın esının suratına soylemıcenızı tahmın edıyorum ben.madem yurt lafına kızdınız abınıze deseydınız bıdaha sıze gelemem kalbım kırıldı yurtta kalırım ben falan dıye bakalım ne dıcektı.orası sızınde evınız ama malesef abınız ve esının evı en basta.

Sen cuma şakasısın değil mi Bu ne terbiyesizlik, kendini bilmezlik. Temiz bir sopayı haketmişsin.

Ayrıca merak ettim başkasına imalat hatası demişsin ama acaba sen imalat harikası mısın

ben söylemek istediklerimi içimde tutuyorum çünkü konunun gerçekliğinden şüphem var,
buraya yazdığına birazdan pişman olacaksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…