Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

yengeme acımakta çok haklısınız kendisi acınacak biridir
abimin gözbebeği hala benim
bir erkek sevdiği kadını terkedebilir ama kızkardeşini asla
bunu bilmeyenler öğrenecek!

peki ne yapayım onu söyleyin
o kadının benim ve annem hakkında konuşmasına izin mi vereyim ?

sen suanda ne yapiyorsan o da onu yapiyordur...

insani deli edecek tipler var ya bildin mi iste sen öylesin konusmasa siser kadincagiz

son yazdigina gercekten tedavi ol,üzüldüm senin adina

Son düzenleme:
gelininiz çok sakin bi kadınmış, koca moca kayınvalide dinlemem salon kadını çizgimden çıkarım onun yerinde olsam...

kendine dikkat et bak, öyle defoluymuş geri alın falan dersen canım, ağzının ortasına sümsüğü yersin, benden söylemesi...

abin evet ama seni hiiç ilgilendirmez yedikleri paralar, altınları. ben ailemin yanında yengemin ailesine öle bişe desem babam bakışıyla beni döver yahuu :// ki haddime düşmez aileme ve bana hakaret etmediği sürecee saygısızlık etmek.
ki düşündüğün şeyler yok defolu yok cariye için kötülük dolu seninn. abini paylaşmak istemiyosun belki ama cümllerin çok yanlış. o cümleler hafif cümleler diil çnkü. şakası bile olmas. ve bu cümleleri abin duyarsa bırak o benim abim demeyi tamamen kaybedersin onu ..

abin eminim kıskançlığının farkında. bişeyi öğrenmesi gereken biri varsa oda sensin biras saygıyı öğrensen ii olur bencee..

Hepsini okuyamadim
sen o evin aksesuarisin cumlesinde koptum

ne demek aksesuar !!!

Sen once haddini bil
kimi kimin evinden kovmaya calistiginin farkinda misin?

Kadin hakli senin gibi gorumceyi evine almasa yeridir

Senin gibiler dusman basina!!!

Şunu o kalın kafana sok bence.
Ne kadar kardeş olursa olsun,onun gözbebeği evlendikten sonra karısı ve çocukları olur.
Herkes yerini bilmeli.

eğer ki gerçeksen , gerçekten de yengenin söylediği gibi çok şımartılmışsın ....

Hergün bu konuyu okuyup senin gibi görümcem olmadığı için şükür edeceğim.

10 tane cahil dostum olacağına 1 tane akıllı düşmanım olsun lafı sanki senin gibiler için söylemiş atalarımız.

Senden dost bile olunmaz ya hemen ters bir olayda baş düşmanı sen olursun insanın.

Allah o kızcağıza yardım etsin.

Had bilmezliğin bile bir sınırı olduğunu zannederdim...
Ama yokmuş
Allah çok büyük merak etme, gün gelir senin de yaptıkların çıkar bir yerlerden...
Kıskançlık yaptığını bu derece belli etmesen keşke.

peki ne yapayım onu söyleyin
o kadının benim ve annem hakkında konuşmasına izin mi vereyim ?

tabıkı sessız kalmıcaksın.annenın ısıne karısma en basta o bılıyodur neler soyledıgını gelınının susuyosada bır bıldıgı vardır.senın hakkında soyledıklerınıde sakın bır sekılde sor neden boyle dusunuyosun konusuyosun dıye.benım abımın esı ne kadar kotu olsada bende kredısı bıtmez cunku abımı coook severım mutlu olacaksa gıtmem evıne onemlı olan benım abım en basta.bu durumlarda yapı olmak sart yıkıcı degıl.ınsanlar konusa konusa anlasır

konu fake kızlar..ama epey sinirlendim sana güzel laflar hazırlamıştım..
okadar vakit ayırıp okudum yav..60 saniyemi geri ver :))))))

Aha ha :)

bir de hala yengeyle sidik yaristirip abimin gozbebegi benim demis

Koptum :))

Unutma sen de evlendiginde esinin gozbebegi asla olamayacaksin :)

bu konu kesin fake, aklı başında insan işi değil şu laflar, eğer böyle biri gerçekse o gelin bu cadıyı öldürse vatan sağolsun der geçerim çok net

O ev abinin evi değil. Abinin ve yengenin evi.
Aksesuar ve cariye diye tanımladığın insan senin abinin eşi.
Sana ne onların altınlarından.
Evet bence de seni fazla şımartmışlar.
Ne demek ailesinin yanında ''düğünü biz yaptık size bir şey kalmadı''
Abinle evlendi diye, fakir olduğu için bir şey yapamadı diye bu küstahlığı kendinde nasıl hak bulursun sen.
Haddini bil biraz.
Arayıp söylemek istediklerin de tam felaket. Hadi ara da kur bakalım o cümleleri. Bak bakalım ne olacak sonra.
Senin gibi değil görümce, kardeşim dahi olmasın.
Rabbim düşman başına bile vermesin senin gibi zihniyetteki insanları.
Ayaklarını duvara daya da beynine kan gitsin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…