Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

yengenin senin gibi birisini istememesi çok normal bende olsam asla bırak evime almayı muhattap bile olmam yok altınlar nerdeymiş yok evde aksesuar mış ne kadar kötü niyetlisin bide çok güzel bi iş yapmışsın gibi anlatmışsın yaptıklarını yazık sana yazık

yaptığım onca şeye rağmen abim hiçbir şey demedi
gayet de iyi aramız
aramıza asla bir kadın giremez
bunu o kadın da biliyor !

Imalat hatasımı!
Evı tabıkı sız dızceksınız!erkek tarafısınız. Kıza cırkın dıosun senın kotulugun yuzune vurmustur suratına bakılmıyodur.. Tabıkı yurtta kalcaksın! Evlı cıftın evnde ne ısın var uc sene dort sene . Km olsa kbl etmez, aılen ıns bıraz terbıye verır sana, senn gbı bı gorumcesı var yazık ona, bk kızım dıkkat et, bugun ona yaparsın yarın burnundan getırır ..
Arkadaslar topumuz ceza yıyomusuz bızı galeyana getırdı dıye kendısı sıtede kalıyomus

yaptığım onca şeye rağmen abim hiçbir şey demedi
gayet de iyi aramız
aramıza asla bir kadın giremez
bunu o kadın da biliyor !

Yaptığın tuhaf hareketlerden bir süre sonra gözbebeğinden dış kapının mandallığına terfi ettiğinde ne hissedeceğini çok merak ediyorum.
Umarım yengen KK ya üyedir. Ve umarım seni tanır. Samsunlu Kemancı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar saygısız birisin sen
küçüklüğünü bil abini kıskanman doğal ki bence paylaşamamaktan dolayı yapıyosun bütün bunları

öncelikle ailen ve abin evet seni çok şımartmış sende dünyanın hakimi sanıyosun kendini
bana bak küçük dağları da sen yaratmadın hee tövbe tövbe ihihi :)

yaşın daha küçük ilerledikçe inşAllah o beş karış yukarıda olan aklın beyninin içine girer

Üniversiteyi kazanınca ne işin var ki abinin evinde kara kedi gibi ne işin var aralarında
Seviyesiz, kültürsüz, görgüsüzün tekisin

yengeme acımakta çok haklısınız kendisi acınacak biridir
abimin gözbebeği hala benim
bir erkek sevdiği kadını terkedebilir ama kızkardeşini asla
bunu bilmeyenler öğrenecek!

he he tabi öyle. Devam et canım. Doğru yoldasın
senin gibi düşünen bir görümce, yengesini dünyayı dar etmeye çalışıp abisini boşatmaya çalışırken, şimdi uzaktan el bile sallayamıyor tek gözbebeği olduğunu zannettiği abisine

Allah başta gelininize, sonrasında annene, babana ve abine sabırlar versin. atsalar atılmazsın ömür boyu seni çekecekler işte

insan nasıl olurda abısının eşiyle kendını kıyaslar anlamadım yazık vallahı bır gun sende evlenınce şimdi konuştuklarını bır kenara yaz ozaman çok lazım olur hem yazıyorum hemde düşünüyorum gerçekmi bu konu dıye ama gerçekse edene edici bulunur dıyorum yakında bulursun ve yengen gözüne melek görunmeye başlar

hakaret etmeyiniz!
ben kötü biri değilim
konu sevdiklerim olunca biraz korumacı oluyorum o kadar!

bak canım eğer bunca kişi sana burda sitem edip senin beğenmediğin yorumları yazıyorsa bizde değil sende arıza vardır. burdaki hangi bayan seni desteklemiş sorarım sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…