Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Görümcemim olmamasına şükrettiğim anlardayım umarım kafan degismistir bu nasil bir kin öfke Allah boyle insanlari uzak etsin etrafimizdan

Sanada cariye diyen bir görmcen olursa hıç şaşırma tamam ablacım. Srnin gibi görümcem olacak o dilini kopartırdım. Abartmıyorum abin bile senden nefret eder bu kafayla gidersen terbiyesiz.

Başını okudum sade gerisine zamanımı harcamak ayıp olurdu Allah yengene sabır versin valla ayy korkulur sennden valla umarım fake falandır içinde hafif bir sosyopat bile çıkabilir bunun ayrıca sen de biriyle evlendiğinde cariye Olcaksın o zaman senin kafa yapına göre konusyorum dangozluğun kaçıncı seviyesi bu.

saka misin sen

Kız hala burlarda mısın
Ne okudum ben galiba alay amaçlı açtınız.

Biliyorum konuyu
Bdv nin mastır görümcesi
Bir konu daha vardı
Kadın gebe kalsın diye şifacı kadına götürülüyor kaynanası tarafından
Şifacı kadında ayaklarından baş aşağı asıyor bizim konu sahibesi safı
Ahada bu görümceyi bu şifacıya vermeli
Şöyle üç beş gün ayağından asmalı taki biraz kan beynine gelene kadar

Eski konuyu kim hortlattı bilmem de, bu ne ya hu bu ne ayyyy, konu sahibi kelimeler kifayetsiz kalır size!!!

Film değil mi bu, Evdeki Yabancı

Film değil mi bu, Evdeki Yabancı
Valla haberde film detayı geçiyordu ama dikkat etmedim.
Bahsettiğim gerçek bir olay.
Sanırım yaş bilgisini yanlış hatırlamışım, 22 mi öyle bir şey yazıyor.
Evlatlık alınan cüce kadın diye yazarsanız karşınıza çıkar haber.
Bir daha okumaya benim cesaretim yok, aşırı korktum cidden

Bakıcam habere, birebir filmle aynı durum yaşanmış, çok ilginç gerçekten

Kıskançlıktan fesatliktan boğulmuş kendi görümceme kötü derdim senin yaninda kadın melek

Başka konu okurken altta benzer başlıklı konular geliyor ve insan merak edip okuyor
Tabi bazen konusu böyle etkili olunca da yazmadan duramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…