Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Güncel mesajlar için evet, sonuçta topik aktif ve yorum yazılabiliyor ama tabii 2013 yılına ait mesajlar muaf, zaten onlar vakti zamanında işlem görmüştür.
Abla bizim bu hatunlar 2013 yılının taaaa bdv konusunu buluyorlar şaşırıyorum gerçekten nasil arayıp tarayıp buluyorlar şaşırıyorum gerçekten
Camı açıp imdatt yetisinnnnnn yiterrrrrrr diye bagiricamm

alt tarafta bir konuya benzer baslikli konular cikiyor ya muhtemelen oraya tiklayip tarihe bakmadan konuya cevap yaziyorlar

Bu nasıl bir konuşma tarzı allah yengenın yardımcısı olsun.Yurt var kadın sogru solemıs.

Gecen gün biri yazmış size bişey sorabilirmiyim diye boşanma davaniz ne oldu bende bosanicam evden ne aldınız fln diye Sordu üye de ta 2004 girmiş kk Yil olmuş 2019

Insallah yeterince taslanmissinizdir.
Kadin sizi evinde istemiyor diye ruh pastasi tavriniz traji komik geldi..
Ailesi fakirse sanane bundan, 18 yasindasin senmi kazandin parayi, senin paranmida bu denli hadsizlesiyorsun.

Abinin yerinde olsam, seni evire cevire yermisin yemezsin..
O kem dilinide, dusuncelerinide cek milletin ustunden.
Basim agridi sinirden tobest

Ne sımarık bır kızsın yaaaa! Ayrıca zaten düğünü erkek tarafı yapar, mobılyaların cocugnuda erkek yapar yanı nereye gıdersen gıt adet budur. Sen kendını ve aılenı rezıl etmıssın. Aaa aaa damadın aolesı ne saygısız bır cocuk yetıstırmıs aılesının bıle agzına. S... Yor demıslerdır oh abın en guzelını yapmıs ınsallah o gelın senı asla o eve koymaz babanın parasıyla alnanı yepyenı esyaları kırlete kırlete oturur. Ay hakıkaten ne saygısız sımarısın ya yengenın yerınde olsam daha beterini ederdım sana. trabzonu kazansan 4 yıllıksa 4 yıl boynca yenı evlı kadn sanamı bakacak. İyi demıs. Sen 10 yasında beynınle abıne guya takılma adı altında gelıne laf atarsan cevabını akırsın senn yasın basın cürmün ne kı bu yasta laf sahıbı sanıyorsun kendıni bu sadece saygısıxlıklık edebsıxlık terbiyesizlik

Bu ne kibir!

Allahım ne okudum ben!
Yürüyen şeytan desem, şeytan dile gelir bana hakaret etme diye.

Hortlamış mortlamış, böyle nefes alan biri var yahu bu evrende.
Birkaç gün önce bir haber okudum ama doğruluğunu teyit etmedim, aynı onun gibi ürktüm konu sahibinden, haber şöyle;

Yurtdışında evli bir çift, yetimhaneden evlat ediniyorlar.
Bir süre sonra durumda anormallik olduğunu farkedip, kızı izlemeye koyuluyorlar.
Ve anlaşılıyor ki 6 yaşında evlat edindikleri kız çocuğu 35 yaşında cüce sosyopat bir kadın ve onları öldürme planları yapıyor...

Yeminle bu kadar korkunç bir konu bu da...

Aynen dun gormustum. Aynen de hu kıza benzıyor

B
Böyle bir film vardı sanki

Sanki bana biraz kışkırtma şeysi gibi geldi.
Ama başarılı.
Baya role girmiş konu sahibi.

Kız 6 sene olmuş konuyu açalı, hala aynı kafada mısın? Benim görümcem bana böyle yapacak eşim iki tokat haydi eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…