- 10 Ekim 2014
- 32.620
- 146.714
- 798
- Konu Sahibi Hesappasif
Sizde cocukla cocuk olup yüz veriyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sinirlendim ve tepki veremediğim icin sinirimi böyle atıyorum şımarık bir ergen o sadece .bana abimden ayrılırsan naparsın diyor alakasız zamanda yok kuzenini kız istemede senden daha cok begenmişler diyor hep bir sacma sapan muhabnetler peşinde bıktım bu kızdanBen nereden bilebilirim okul nasıl dediğinizi? Konunuzu okudum ,sizinde belirttiğiniz üzere gayet güzel dedikodu yapıyorsunuz 13 yaşında birini karşınıza almış. Hatta fişnikliyor diyorsunuz,o denli ciddiye alıp etkileniyorsunuz. Susturun,susmuyorsa telefonu suratına kapatın,olmadı abisinden korkuyormuş ya hani"bana bir daha laf taşırsan abine anlatırım"deyin,yapacak bunca şey varken neden yapmıyorsunuz?
Haspa vs bunlarda çok çirkin kelimeler. O yaşta birine etmeniz çok yakışıksız.
Aramış beni annem torun istiyor diyor habgi cocuk böyle davranıyor mesafeli nasıl olabilirim aramıyorum mesaj atmıyorum yinede bu şekilde tek sorunum sert davranmamak galibaSizde cocukla cocuk olup yüz veriyorsunuz.
Fişnikceptionfişnikleyen kadar fişniklenen de suçlu evet.
valla ben hayalimde canlandıramadım 13 yaşında çocuğu dedikodu yaparken. bir de hala alışamadım çocuklara görümce / kayın denmesine. Çok itici geliyor.
Artık yapıcam bunu TeşekkürlerHata sizde..o lafi soyledigi an "bu ne kustahlik cok ayip!"demeliydiniz..
Mesafe koyun biraz..
Cok sinirliyim dolmuşum galiba eltimin koltuklarını yırtmış bir kız bu eltimler başka sehirde diye abimi bizden aldı deyip eltimi kötüleyip duruyor gurbetteyim hiç arkadasım yok zaten birde böyle coluk cocugun eline kalınca cok sinirlemdim yok sizde haklsınız bende bu kızın yaşı 13 diyorum ama öype muhabbetlere giriyor ki siz bile unutuyorsunuz 13 oldugunu
Ben eğitmekle gerçekten ugrasamam cünkü kıza kaç kere o senin yengen öyle konusma desemde hala aynı. dediğinizi yapıcam kendimi soyutlicam cok teşekkür ederim ilginiz icinçok sinirlisiniz, anlaşılıyor da,
o unutsa bile siz unutmamalısınız karşınızdakinin çocuk olduğunu.
evet aile ilgilenmeyince çocuklar çok zararlı olabiliyorlar, ben size de hak veriyorum ama ya sorumluluk alıp eğitmeye çalışacaksınız güzel güzel anlatarak, ya da asla muhatap olmayacaksınız.
şimdi o hatalı bile olsa bir çocuk, ve siz suçlusunuz aslında, çünkü yetişkin olan sizsiniz. Sizin sorumluluğunuz var, onun yok. Siz bilinçlisiniz, o değil.
İnsan kendi çocuğuna bile tahammül edemeyebiliyor, o yüzden sorumluluk almak istemezseniz sizi çok iyi anlarım. Ama yine de yapacağınız şey kendinizi ondan soyutlamanın ilerisinde bir şey olamaz, olmamalı.
13 yaşında çocuk aramamak mesaj atmamaktan nasıl bir çıkarım yapabilir kendine? Dile getirmediğiniz sürece anlamaz tabii ki.Aramış beni annem torun istiyor diyor habgi cocuk böyle davranıyor mesafeli nasıl olabilirim aramıyorum mesaj atmıyorum yinede bu şekilde tek sorunum sert davranmamak galiba
Aramış beni annem torun istiyor diyor habgi cocuk böyle davranıyor mesafeli nasıl olabilirim aramıyorum mesaj atmıyorum yinede bu şekilde tek sorunum sert davranmamak galiba
gerçektrn tepki verince trip atıyor surat asıyor cekilir gibi değil ergenleri bilirsiniz işte ama artık bu kadar yumusak davranmicam galibaYaşitiymis gibi cevaplar veriyorsunuz mesafe sadece aramamakla olmaz ki. Cocuk size yengem olmasan kasar derdim diyor siz kalkmis abin duydu yok saka yaptim filan diye konusuyorsunuz hala... Boyle davraniyorsaniz her agzina geleni söyler yani. Kendinizde 13 yasinda gibi davraniyorsunuz.
Oda dogru valla artık yumusak davranmicam her istediğini de almicam abisinden korkuyor beni arayıp diyor ki abime sorsana dısarı cıkabilirmiyim bende kendin ara deyince ondan korkuyorım senden korkmuyorum diyor abisi cıkmasın deyince ses tonu değişiyor atar gider banane ya banane annenden izin al abide ne ya evli barklı adam annene sorsana13 yaşında çocuk aramamak mesaj atmamaktan nasıl bir çıkarım yapabilir kendine? Dile getirmediğiniz sürece anlamaz tabii ki.
gerçektrn tepki verince trip atıyor surat asıyor cekilir gibi değil ergenleri bilirsiniz işte ama artık bu kadar yumusak davranmicam galiba
Diyemedim aptal kafam sonradan dank ediyorO ne biçim laf diyemedin mi
Haklsınız galiba ama ben onu uyarıyorum yengen hakkında öyle konusma diyorum ama fos gurbetteyim hiç arkadasım yok yaslı kadınla ve küçük cocukla takılıyorum Allah sonumu Hayır etsin psikolojim iyi değilAtsin trip, assın suratini ne olacak yahu? El kadar cocugu ne cok buyutmuşsunuz gözünüzde. Cocugu kendinize arkadaş bellemişsiniz. Bence O nun bir cocuk, kendinizin yetişkin oldugunuzun farkina varin. Siz onunla arkadaslik edecek yaşta degilsiniz. Iliskiniz belli sinirlarda olmali.
Abisi çözmüş demek ki. Annesi babası mı şımartıyor bu kadar?Oda dogru valla artık yumusak davranmicam her istediğini de almicam abisinden korkuyor beni arayıp diyor ki abime sorsana dısarı cıkabilirmiyim bende kendin ara deyince ondan korkuyorım senden korkmuyorum diyor abisi cıkmasın deyince ses tonu değişiyor atar gider banane ya banane annenden izin al abide ne ya evli barklı adam annene sorsana
Benim küçük kardeşim var gurbette kardeşimle konusurken dur seni ayseAranızdaki mesafeyi korumak adına bu tür diyaloglara girmeyin bir daha
Telefonda muhabbet yapmayın
Evet eşim bana kaç kere de yüz verme dedi sen onun cocuk olduguna bakma dediAbisi çözmüş demek ki. Annesi babası mı şımartıyor bu kadar?
En küçük kız olumca hepsi sımartmış simdide düzeltmeye calısıyorlar onlarda farkında saygısızlıgınınAbisi çözmüş demek ki. Annesi babası mı şımartıyor bu kadar?