- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi Hesappasif
sınırını koy sen onun arkadaşı değil yengesisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee ablalari varmis onlari neden aramiyor da sizi ariyor. Kimsesi yoksa onun sorunu. Sizin degil. Her konusmayi surdurmek zorunda degilsiniz sonucta. Bana kalirsa siz de henuz yasiniza adapte degilsiniz. 24 diyorsunuz ancak 14 gibi davraniyorsunuz. Eee bu durumda duyduklariniz gayet normal24 yaşındayım kızın yapacak nir şeyi yok birde yok bana maşa al yok hatice yengem abime süpriz yapmış sende bana yap eltim yaptı diye ben neden yapıyorum banane k.rdeşim ay cok sinirlerim bozuldu kız küçük diye ses etmyim diyorum ama yetti
Muhatap olmayacaksiniz. Onun oldugu ortamdada o yokmus gibi davranacaksiniz.Yaa arkadaslar yaşı küçük diye hep iyilikle yaklasıyorım 13 yasında bir görümcem var ama cocuk gibi değil yaa .hadsiz cok yumusak davranıyorum şımartılmış .telefonda bir muhabnet döndü sessizler sinsi oluyo falan diye bende dedim ki benim lakabımda sinsirellaydı bana yakın arkadaslarım öyle der . Gülerek dedi ki yengem olmasaydın sana k.şar derdim ahh .bende telefon hoporlörde abin duydu dedim panikledi abim beni gebertir diye sonra şaka yaptım dedim ama gerçekten cok şımarık eltimle beni fişnikliyo bu yaşında . bekar kaynımız var eltim (hatice) ona hediye almış melekeyle haticenin savaşı diyor bende ne savaşı kimseyi rakibim olarak görmem bu tür seylere takılmam dedim küçük aklıyla beni fişnikliyo ayyy tansiyonum çıktı bir şey söyleyince ağlıyo trip atıyor nasıl baş edebilirim ben bununla umrumda değil ama beni arkadaşı gibi görmesi hoşuma gitmiyor artık .
Sürekli onu yapamıyorum bunu edemiyorum diyorsunuz o zaman ye lafları hakaretleri otur aşağı biz ne yapalım yani? Küserse küssün ağlarsa ağlasın isterse kendini yırtsın siz sınırları çizmedikçe o istediği gibi at koşturur öyle büyür hiçbir zaman size saygısı olmaz. Hem küssün işte muhatap olmazsınız bir süre...Bunu yapamıyorım kız konusuyor konusuyor ne diyebilirim ki sus mu diyeyim saygısızın teki ben hayatımda böyle bir şey görmedim terbiyesiz cok sinirlendim ama nasıl mesafe koyabiliriö zaten arkadas gibi davranmasından sinir oluyorum
Çünkü arkadası yok dışarıya tek çıkamıyor başına bir şey gelir diye kızı kısıtlıyorlar etrafı kadın dolu kız bu tür şeylerle büyümüş saygısz ya terbiyesiz
Ben eşimle ilgili konu actım bırdakileri okuyarak eşimi yola getirdim farkındaysanız eşimşe ilgili artık konu açmıyorum bu kızla ilgili ilk kez konu actım diye hatırlıyorum