• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem olmasan sana k.şar derdim (küçük hadsiz)

24 yaşındayım kızın yapacak nir şeyi yok birde yok bana maşa al yok hatice yengem abime süpriz yapmış sende bana yap eltim yaptı diye ben neden yapıyorum banane k.rdeşim ay cok sinirlerim bozuldu kız küçük diye ses etmyim diyorum ama yetti
Eee ablalari varmis onlari neden aramiyor da sizi ariyor. Kimsesi yoksa onun sorunu. Sizin degil. Her konusmayi surdurmek zorunda degilsiniz sonucta. Bana kalirsa siz de henuz yasiniza adapte degilsiniz. 24 diyorsunuz ancak 14 gibi davraniyorsunuz. Eee bu durumda duyduklariniz gayet normal

Valla kız seni fena korkutmuş :) evet o ergen ama sen onun ebeveyni değilsin. Arkadaşı hiç değilsin. Bir kursa falan yazılsana halk eğitim kursları mesela. Gurbettesin arkadaş edinirsin kendine

Bu mesafeyi ayarlamak sizin elinizde.. Yüz vermemeniz gerekir. Aradiysa nasilsin iyi misin biraz isim var abine veriyorum der kapatirsin. Bana da sinsirella derler diyerek muhanbettin seviyesini dusurmussunuz..

pes sizin eşiniz ne diyor o versin terbiyesini muhattap olmayın verin ağzının payını otursun

kişi kişinin aynasıdır kendi öyleyse size diyodur ancak herkez yerini ve haddini bilsin

Yaa arkadaslar yaşı küçük diye hep iyilikle yaklasıyorım 13 yasında bir görümcem var ama cocuk gibi değil yaa .hadsiz cok yumusak davranıyorum şımartılmış .telefonda bir muhabnet döndü sessizler sinsi oluyo falan diye bende dedim ki benim lakabımda sinsirellaydı bana yakın arkadaslarım öyle der . Gülerek dedi ki yengem olmasaydın sana k.şar derdim ahh .bende telefon hoporlörde abin duydu dedim panikledi abim beni gebertir diye sonra şaka yaptım dedim ama gerçekten cok şımarık eltimle beni fişnikliyo bu yaşında . bekar kaynımız var eltim (hatice) ona hediye almış melekeyle haticenin savaşı diyor bende ne savaşı kimseyi rakibim olarak görmem bu tür seylere takılmam dedim küçük aklıyla beni fişnikliyo ayyy tansiyonum çıktı bir şey söyleyince ağlıyo trip atıyor nasıl baş edebilirim ben bununla umrumda değil ama beni arkadaşı gibi görmesi hoşuma gitmiyor artık .
Muhatap olmayacaksiniz. Onun oldugu ortamdada o yokmus gibi davranacaksiniz.

Yani sizde pek yetişkin gibi durmuyorsunuz yazınızdan öyle anlasiliyor.Ben olsam arasa da açmam kale alman benim görümce benden buyuk 14 yaş ona bile tepkimi veririm siz çocukla çocuk olmussunuz.Her dediğini ciddiye almayın büyüde gel deyin:KK47:.

Şimdi gorumcen(bu kız daha 13 yaşında ) sana kaşar diyor sende abin duydu aaa şaka yaptım mı :KK48: diyorsun ???

Gorumcemin en ufak hadsizliginde konuşurum 13 yaşında ki bir kıza laf soyleyemecek kdr olgun değil misin sen ya anası babası bakmıyor yetistirmiyor madem yengesi olarak sen ogretsene her hafta bu kızı buraya şikayet ediyorsun ?

Koyun tavrınızı. aradığında meşgul olduğunuzu söyleyin. Yanlış bir şey söylediğinde ağzının payını verin. Iliskinizide sizi büyük gibi değil de arkadaşı gibi görüyor heralde. arkadaşı olmadığınızı hatırlatın. Ağlasn trip atsın, önemli değil. Ergen o. Onun işi o zaten. :) zamanla alışır.

Bunu yapamıyorım kız konusuyor konusuyor ne diyebilirim ki sus mu diyeyim saygısızın teki ben hayatımda böyle bir şey görmedim terbiyesiz cok sinirlendim ama nasıl mesafe koyabiliriö zaten arkadas gibi davranmasından sinir oluyorum
Sürekli onu yapamıyorum bunu edemiyorum diyorsunuz o zaman ye lafları hakaretleri otur aşağı biz ne yapalım yani? Küserse küssün ağlarsa ağlasın isterse kendini yırtsın siz sınırları çizmedikçe o istediği gibi at koşturur öyle büyür hiçbir zaman size saygısı olmaz. Hem küssün işte muhatap olmazsınız bir süre...

Çünkü arkadası yok dışarıya tek çıkamıyor başına bir şey gelir diye kızı kısıtlıyorlar etrafı kadın dolu kız bu tür şeylerle büyümüş saygısz ya terbiyesiz

Ben eşimle ilgili konu actım bırdakileri okuyarak eşimi yola getirdim farkındaysanız eşimşe ilgili artık konu açmıyorum bu kızla ilgili ilk kez konu actım diye hatırlıyorum

İlk.yorumun için bu kızın canı sıkılıyor ve seninle arkadaş olmuş buna sen izin vermişsin böyle büyüdü ise ben senin yengenim.geldiginde herşeyi ogretebilmen lazım bence en büyük kusur sende.

İkinci yoruma gelmiş olursak ben banladigimda uykusuz giriş yaptığımda takip ederim o zaman saçma sapan konu actin gorumcenle ilgili senin 13 yaşında gorumceni nerden bileceğim ? Sen bu kıza takmissin arkadaşım 12 yaşında kardeşim var annem vefat etti martta benim eşim.kardesime çok kızar hareketleri hiç sevmez bunu bana da söyler kardeşime de doğruyu anlatır ama senin gbi evime gelmesin etmesin yapmiyor bnce burada çocuktan çocuk olan sensin

13 yaşındaki bir çocukla neyin muhabbetine giriyorsunuz. Üstelik size kaşar diye hitap eden ergene birde abin duydu, yok şaka yaptım diye habire prim üstüne prim veriyorsunuz.
Size bu lafı söylediğinde ağzının payını verecek ve bir daha gerekli olmadıkça muhabbete girmeyecektiniz.
Çocukla bu denli samimi ilişkiye girmeye, şakavari konuşmalar yapmaya gerek yok ki. Almış sizden yüzü astarını istiyor.
Suç görümcenizden çok sizde malesef.

Valla istediği kadar küsüp ağlasın. Hepimiz ergen olduk ama böyle bi şey şımarıklık değil terbiyesizlik ve haddini bilmesi lazım. İnsan arkadaşına bile böyle bişey söyleyemez. Kesinlikle soğuk dur meseafeni koy. Küserse küssün 13 yaşında bi veletin arkadaşlığı çokta önemli değil.

böyle şımarık bir çocukla bu kadar detay muhabbetlere girip kale almayın ergen zaten ne dediği belli değil ailesi eğitim vermedi ise siz hiç veremezsiniz mesafenizi koruyun ve size saygılı yaklaşmasını sağlayın

Back
X