Yengem rezil etti

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Dün akşam kuzenlerim memleketlerine dönecegi için bize gelmişler.Yengem falan da bizdeydi.Akşam geldim eve.Yengemi öpecektim.Git orda büyük var dedi.Kaynanası varmıs fark etmedım.Öptüm.Sonra bunu dıyen yengemın bebegımı sevecektim.Bagırdı.Bırak sevme.Elleme çocugumu.Sanki bana mı geliyorsunız.Hep ben gelıyorum diye.Kendi hıc gelmedı yalnız.Sonra babam basladı.Bunlar evlensın kurban kesecem falan.Çocukluk arkadasım vardı.Suan evlı.Asgarı ucrete zor gecınıyorlar.Onu örnek gösterdi.Evlendi aile sahibi oldu diye.Bende kalktım gittim odadan.Sonra kız kardesım geldı.Yengem ona da aynı tepkıyı gosterdı.Gece gece rezil ettiler.Bu aileden de bu akrabalardan da bıktım

bu tipler çogu ailede vardır sakın size özel zannetmeyin.
yengeniz olacak terbiyeyi böyle almış nazikçe cocugu görmeye gelmediniz gelmenizi bekliyorum demek yerine çocugumu sevme diyerek laf iliştirmiş.
sokak çocuk dolu sevmek istesem severimi duymaya çabalamış.
bırakın kendinizi bunlarla doldurmayın.
babanıza dönüp babamın evi rahat gitmiyorum babamın sevgisini bana hangi erkek verebilir deseydiniz.
ozaman susardı

.Sanki bana mı geliyorsunız.Hep ben gelıyorum diye

Şu tarz cümleler var ya, bitiyorum işitince
Siz yapar mısınız bilemem de, kvm de dahil olmak üzere kimin evine gittimse de "Hiç arayıp sormuyon, kırk yılda bir geliyon, nerelerdesiniz?" dedilerse hepsine soktum sokuşturdum lafımı "Gelsek azar, gelmesek azar; eh bundan sonra hiç gelmeyeyim bari de kafam rahat etsin" dediğimi bilirim. Bize gelip aynı şekilde "Hiç bize gelmiyoğnuz, hıh" yapanlara da "E sen geldin ya işte, maksat görüşmek mi, geldin-gelmedin sırası takip etmek mi?" tarzı sitem koyup üste çıkarım.

Bıktım vallahi senelerce es kaza benden önce arayıp (genelde işi düşünce arayanlar bunlar) "Hayırsız hiç aramıyon" diyen arkadaşlardan Kim önce arıyorsa daha hayırlıdır ve diğerine naz yapma hakkı olur bizim kültür böyle ahshajkadajs. Bi nasılsın iyi misin? Ne zamandır görüşemedik, özledim de be

Bu rezillik filan değil, görüşmelere çentik atan tipik çeteleci nazlanması da "Elleme çocuğuma" ne yav
"Bi dikkat yazısı asaydın boynuna bileydik ellemezdik" filan demelik olmuş tam.
Takmayın bunları, salak muhabbetler.

Ha babanızın evlensin kurban keseceğim lafına alındıysanız da baş başa oturun baba-kız "Kırılıyorum baba, utanıyorum sen böyle yapınca insanların içinde, çok güceniyorum" vb. ciddi ciddi konuşun. Adam belli ki espri yaptığını zannediyor, şöyle gözünüz dolu dolu "Ben bu kadar yük müyüm sana?" diye bi sorun gözünün içine bakıp, alt dudağınızı bi sallayın. Kıyamasın size.

Benım babam mı kıyamıycak.O anca dırdır yapar.Normalde de konusmam zaten onla.esprı deıl cıddı nıyetle soyledi o

Benım babam mı kıyamıycak.O anca dırdır yapar.Normalde de konusmam zaten onla.esprı deıl cıddı nıyetle soyledi o

Siz de ciddi ciddi, öfkelenmeden, duygusal girişli bir konuşma yapın babanızla. Deneyin bu yolu da en azından. Baktınız buna rağmen olmuyor, siz de ona göre siper alırsınız.

Benim baba ile değil de anne ile vardır bazı çekişmeler, kendisiyle konuştuğum halde aynı şeyi (Belki de farkında olmadan) insan içinde yapınca, hiç üşenmedim kah espriyle kah ciddi bozdum. 3.ye cesaret edemedi ağzını açmaya. Bu da ikinci yöntem. İlkinden geçin bi diye dedim, o zaman ikinci yolu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

ailen ve akrabaların çok cahil ve terbiyesiz inşaallah daha iyi bir aileye düşersiniz

Babanız başkasının yanında evlesin kurban keserim derse, sizde allah göstermesin sana benzer birini bulurum diye evlenmiyorum deyin. Bir daha söylemez.

Yengen kimmiş ya birdaha laf söylerse ağzının payını ver saygı hakedene gösterilir bunlara taviz verirsen üzülen sen olursun bırak onlar uzulsunler gerekirse seni ayiplasinlar ama kimsenin sana bu şekilde davranmasına izin verme
Evlilik nasip evlenirsin ne oldu sanki biz evlendik te bak boşandık Allah bir ömür sürecek evlilik nasip etsin öyle evlenmiş olmak için evlilik değil

İlk defa yapmamıştır yengen. Huyu böyle belli. Sen de mesafe koy. İstediği kadar carlasın deli.
Ağzının payını verememek de senin suçun

Yenge derken ?
ABİNİZİN KARISI MI,amcanızın karısı mı?
Aile dirliksiz heralde

Başlarım ben böyle yengeye al çocugunu kafana çal diyemedin mi terbiyesize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…