- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Daha önce ınsan ıcınde buna benzer seyler yaptı.Bır daha konusmam onla.Normal hali bu onuyengenizin psikolojik sorunları mı var?
yengenizin psikolojik sorunları mı var?
Daha önce ınsan ıcınde buna benzer seyler yaptı.Bır daha konusmam onla.Normal hali bu onu
.Sanki bana mı geliyorsunız.Hep ben gelıyorum diye
Benım babam mı kıyamıycak.O anca dırdır yapar.Normalde de konusmam zaten onla.esprı deıl cıddı nıyetle soyledi oŞu tarz cümleler var ya, bitiyorum işitince
Siz yapar mısınız bilemem de, kvm de dahil olmak üzere kimin evine gittimse de "Hiç arayıp sormuyon, kırk yılda bir geliyon, nerelerdesiniz?" dedilerse hepsine soktum sokuşturdum lafımı "Gelsek azar, gelmesek azar; eh bundan sonra hiç gelmeyeyim bari de kafam rahat etsin" dediğimi bilirim. Bize gelip aynı şekilde "Hiç bize gelmiyoğnuz, hıh" yapanlara da "E sen geldin ya işte, maksat görüşmek mi, geldin-gelmedin sırası takip etmek mi?" tarzı sitem koyup üste çıkarım.
Bıktım vallahi senelerce es kaza benden önce arayıp (genelde işi düşünce arayanlar bunlar) "Hayırsız hiç aramıyon" diyen arkadaşlardanKim önce arıyorsa daha hayırlıdır ve diğerine naz yapma hakkı olur bizim kültür böyle ahshajkadajs. Bi nasılsın iyi misin? Ne zamandır görüşemedik, özledim de be
Bu rezillik filan değil, görüşmelere çentik atan tipik çeteleci nazlanması da "Elleme çocuğuma" ne yav
"Bi dikkat yazısı asaydın boynuna bileydik ellemezdik" filan demelik olmuş tam.
Takmayın bunları, salak muhabbetler.
Ha babanızın evlensin kurban keseceğim lafına alındıysanız da baş başa oturun baba-kız "Kırılıyorum baba, utanıyorum sen böyle yapınca insanların içinde, çok güceniyorum" vb. ciddi ciddi konuşun. Adam belli ki espri yaptığını zannediyor, şöyle gözünüz dolu dolu "Ben bu kadar yük müyüm sana?" diye bi sorun gözünün içine bakıp, alt dudağınızı bi sallayın. Kıyamasın size.
Benım babam mı kıyamıycak.O anca dırdır yapar.Normalde de konusmam zaten onla.esprı deıl cıddı nıyetle soyledi o
ailen ve akrabaların çok cahil ve terbiyesiz inşaallah daha iyi bir aileye düşersinizDün akşam kuzenlerim memleketlerine dönecegi için bize gelmişler.Yengem falan da bizdeydi.Akşam geldim eve.Yengemi öpecektim.Git orda büyük var dedi.Kaynanası varmıs fark etmedım.Öptüm.Sonra bunu dıyen yengemın bebegımı sevecektim.Bagırdı.Bırak sevme.Elleme çocugumu.Sanki bana mı geliyorsunız.Hep ben gelıyorum diye.Kendi hıc gelmedı yalnız.Sonra babam basladı.Bunlar evlensın kurban kesecem falan.Çocukluk arkadasım vardı.Suan evlı.Asgarı ucrete zor gecınıyorlar.Onu örnek gösterdi.Evlendi aile sahibi oldu diye.Bende kalktım gittim odadan.Sonra kız kardesım geldı.Yengem ona da aynı tepkıyı gosterdı.Gece gece rezil ettiler.Bu aileden de bu akrabalardan da bıktım
bu seferBak orda buyuk var dedikten sonra geri dönup onu öpmeseydiniz. Gorgusuz mal. Aklinca size akil veriyor. Kus beyinli.
Yengen kimmiş ya birdaha laf söylerse ağzının payını ver saygı hakedene gösterilir bunlara taviz verirsen üzülen sen olursun bırak onlar uzulsunler gerekirse seni ayiplasinlar ama kimsenin sana bu şekilde davranmasına izin vermeDün akşam kuzenlerim memleketlerine dönecegi için bize gelmişler.Yengem falan da bizdeydi.Akşam geldim eve.Yengemi öpecektim.Git orda büyük var dedi.Kaynanası varmıs fark etmedım.Öptüm.Sonra bunu dıyen yengemın bebegımı sevecektim.Bagırdı.Bırak sevme.Elleme çocugumu.Sanki bana mı geliyorsunız.Hep ben gelıyorum diye.Kendi hıc gelmedı yalnız.Sonra babam basladı.Bunlar evlensın kurban kesecem falan.Çocukluk arkadasım vardı.Suan evlı.Asgarı ucrete zor gecınıyorlar.Onu örnek gösterdi.Evlendi aile sahibi oldu diye.Bende kalktım gittim odadan.Sonra kız kardesım geldı.Yengem ona da aynı tepkıyı gosterdı.Gece gece rezil ettiler.Bu aileden de bu akrabalardan da bıktım
Dün akşam kuzenlerim memleketlerine dönecegi için bize gelmişler.Yengem falan da bizdeydi.Akşam geldim eve.Yengemi öpecektim.Git orda büyük var dedi.Kaynanası varmıs fark etmedım.Öptüm.Sonra bunu dıyen yengemın bebegımı sevecektim.Bagırdı.Bırak sevme.Elleme çocugumu.Sanki bana mı geliyorsunız.Hep ben gelıyorum diye.Kendi hıc gelmedı yalnız.Sonra babam basladı.Bunlar evlensın kurban kesecem falan.Çocukluk arkadasım vardı.Suan evlı.Asgarı ucrete zor gecınıyorlar.Onu örnek gösterdi.Evlendi aile sahibi oldu diye.Bende kalktım gittim odadan.Sonra kız kardesım geldı.Yengem ona da aynı tepkıyı gosterdı.Gece gece rezil ettiler.Bu aileden de bu akrabalardan da bıktım
Başlarım ben böyle yengeye al çocugunu kafana çal diyemedin mi terbiyesize.Dün akşam kuzenlerim memleketlerine dönecegi için bize gelmişler.Yengem falan da bizdeydi.Akşam geldim eve.Yengemi öpecektim.Git orda büyük var dedi.Kaynanası varmıs fark etmedım.Öptüm.Sonra bunu dıyen yengemın bebegımı sevecektim.Bagırdı.Bırak sevme.Elleme çocugumu.Sanki bana mı geliyorsunız.Hep ben gelıyorum diye.Kendi hıc gelmedı yalnız.Sonra babam basladı.Bunlar evlensın kurban kesecem falan.Çocukluk arkadasım vardı.Suan evlı.Asgarı ucrete zor gecınıyorlar.Onu örnek gösterdi.Evlendi aile sahibi oldu diye.Bende kalktım gittim odadan.Sonra kız kardesım geldı.Yengem ona da aynı tepkıyı gosterdı.Gece gece rezil ettiler.Bu aileden de bu akrabalardan da bıktım
Normal hali buysa, yengeniz normal degilmis.Daha önce ınsan ıcınde buna benzer seyler yaptı.Bır daha konusmam onla.Normal hali bu onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?