Yengem rezil etti

Haklsıın.Yok bırdaha olmuycak.Kımse tek laf etmedı ya.Bende odama gıttım

Yo şaka degıl.Cidden cocugunu bagırmadı.Hanı yumusak soylese neysede bagırdı bayaa
Yenge el de babaya ne demeli bilemedim.İnsan milletin içinde şöyle şaka yapar mı ki böyle şaka yalnızken de yapılmaz çünkü bu şaka değil , alay ediyor sanki.
YoOoO

Öyle de basından gıdelım kurtulayım ıstıyo bızden.Hanı oturup konusamıyoruz ki babamla.Insallah ıyı bır ınsanla evlenırım ve bu eve gelmem tek ıstegım bu benım

Cok haklısın susmasaydım.Babamda laf edınce odama gıttım hepsını bırakıp.Ama bırdaha gelsınler gec gelcem eve
İlk defa yapmamıştır yengen. Huyu böyle belli. Sen de mesafe koy. İstediği kadar carlasın deli.
Ağzının payını verememek de senin suçun

Yok babamla konusmak ıstemıyorum.Gerekmedıkce konusmuyorum.Konusmamda hep evet hayır falan.Hanı hıc sohbet falan etmeyız yaptıgımız ısı bıle soylemeyız

Bak orda buyuk var dedikten sonra geri dönup onu öpmeseydiniz. Gorgusuz mal. Aklinca size akil veriyor. Kus beyinli.
Valla yaa. Bak orda büyük var ne demek. Önce seni öpsün madem karşına o cikti. Söyleyeceğim şeyleri sen söylemiş banlanmişsin colin, benim dememe gerek kalmadı ama aynısından

Valla yaa. Bak orda büyük var ne demek. Önce seni öpsün madem karşına o cikti. Söyleyeceğim şeyleri sen söylemiş banlanmişsin colin, benim dememe gerek kalmadı ama aynısından
Zaten akrabalar o kendını rezıl ettı diyor.Ama bu rezıllıgın ucuncusu olmıycak.Bırdaha ne selam verırım ne yanına gıderım

Soyler o.Hep soyluyo .bunlardan bı bk olmaz falan dıyor
Sizde söyleyin. Armut dibine düşermiş deyin. Öyle saça böyle tarak deyin. Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker deyin. Ne s.ctın elime ne süreyim yüzüne deyin. Senden olan çocuk bu kadar oluyor deyin. Babanız olması sizi rencide etme hakkını vermiyor.

Zaten akrabalar o kendını rezıl ettı diyor.Ama bu rezıllıgın ucuncusu olmıycak.Bırdaha ne selam verırım ne yanına gıderım
Verme kiz selam melam. Ne cahil insanlar var. Orda buyuk var ne demek ya nerde yasiyor. Bizde karşımıza kim çıkarsa ilk onu operiz. Sanki isteme merasimi gidip kv kp elini öpüyorsun, valla zor böyle insanlarla. Baban ayrı trajedi. Benimkide patavatsız ama seni iyi anlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…