Yengem rezil etti

Akraba akrepten beter diye boşuna dememişler. Bu kadar sessiz kalmayın. Aileniz sizi savunmadı mı? Konuşacaksa gelmesin o zaman. Silah zoruyla mı getiriyorsunuz sanki. Bir daha böyle bir olay yaşarsanız haddini bildirin. Sesi çıkmayı daha çok ezerler. Bunu unutmayın

Aslında tam gol atılmalik tepki göstermelik dünya kadar hareket yapmış yengeniz
Niye hepsini sessiz sedasiz kabullendin ki

Bir defa biri bana böyle yaptı azarlarcasina önce büyük dedi
Dönüp o büyüğü optukten sonra bu defa o beklerken onu es geçtim

Çocuğumu sevme diye bağıran yengeye en güzel cevap görmemişin oğlu ile başlayan cümle olurdu
Babanizlada ağlamaklı bir tonla baba yediğim ekmek sana zor mu geliyor diye acindirma yap
Annene söyle babani frenlesin

Hep ben geliyorum hic gelmiyorsun, hep ben ariyorum sen hic aramazsin vs. vs.. en nefret ettigim insan tipi.. Yengenizle mesafenizi koruyun gerekmedikce muhattap bile olmayin anlar herhalde..

Babamın normal hali bu yanı evlensek eve almaz bırdaha.Yengemde hıc bıze gelmedı.Kuzenımıze gıdıyoruz arada.Bu da kuzenımuzle küs.Sanırım kıskanıyo

Haklısınız.Kımse bısı demedı ya.Öyle bi bagırdı ki.Kıyametı kopardı yıcez sanki bebegını.Aman aman bırdaha gorsem selam vermem.Daha önce de dugune gıtmıstık.Öpcektık.Ben sizi tanımıyorum dedi bagırdı ınsan ıcınde

Babamın normal hali bu yanı evlensek eve almaz bırdaha.Yengemde hıc bıze gelmedı.Kuzenımıze gıdıyoruz arada.Bu da kuzenımuzle küs.Sanırım kıskanıyo
fesat yengenin arkasında durması babanın ayrı komedi. evlenince eve almamak ne demek kader bu.size bağlı olmayan sebeplerden evlilik hayatınız kötü olursa sizin suçunuz mu olacak yada evliliğiniz biterse sokağa mı atacaklar sizi.Allah güzel talih versin.Babanın bu zihniyeti olduğu için bile ilahi imtihana tutulur.böyle bilmeden asıp kesmemesi lazım.hayat bu insanların neyle karşılaşacağı belli olmuyor.her baba ister evladı evlensin kötü gitmesin ama neyin garantisi var bunun olsun.

yengenin kaynanasını öpme zorunluluğu nereden geliyor? çok sinir oluyorum bu tip türk adetlerine. bana saygı göstermeyene ben iç saygı göstermezdim sanırım. direkt çekilirdim odama. aile boyu acayip bunlar.

Yengenin kaynanası sizin bişeyiniz olmuyor mu? Kafam karıştı...

Babanın dediği büyük sıkıntı. Yengeyi takma bile...hepsine yerinde cevabı vereceksin ki, sen şişeceğine onlar şişsin.

yengenin kaynanasını öpme zorunluluğu nereden geliyor? çok sinir oluyorum bu tip türk adetlerine. bana saygı göstermeyene ben iç saygı göstermezdim sanırım. direkt çekilirdim odama. aile boyu acayip bunlar.
Zaten odama gıttım.Bu sefer de neymıs cocuklarını bırakıp odama gıttım diye halam bana küsmüş.Ama yalanmıs.Bunu da dıger kuzenım uydurmus.Hepsı dedıkoducu

Yengenin kaynanası sizin bişeyiniz olmuyor mu? Kafam karıştı...

Babanın dediği büyük sıkıntı. Yengeyi takma bile...hepsine yerinde cevabı vereceksin ki, sen şişeceğine onlar şişsin.
Öyle tabı.Resmen rezıl ettı.Ama bıdaha yuzune bakmıycam kı boyle patavatsızlık yapmasın.Ikı oluyo bu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…