Arkadaşım kusura bakma ama tutarsızsın!!!
Konuda doğru mu yapıorum giymiyorum gitmemde hala konuşuodur benle ilgili vs diosun oklar üstüne gelince geçmişi kapatıp bundan sonra neyapılabilir diosun
Önce ne istediğine karar ver o abinin eşi sen abinin Karduelis'in tek ortak noktanız bu yani sen sadece abinde aranı bozma ama Onlarında arasını bozma kafi ...[/QUOTE
Haklı haksız konusuna gelirsek arkadaşlar benim yüzde yüz suçlu olduğumu söylüyorlar.Ben de bu konuda sadece haksız olanın ben olduğumu düşünmüyorum arkadaşım zaten haksız olduğum yönleri kabul ettim.Sizden ricam bu konuda biraz empati yapmanız.İlk mesajımı tekrar okursanız eğer izlediğim yol doğru mu ne yapmam gerektiğini sordum özet olarak.Ama yapılanların pek önemi yok galiba.Ayrıca aramız da kötü değil bu olaydan sonra ister istemez uzaklaştığımı yazdım ben.
yengen konusuna gelirsek,
biz insanlar herkesin arkasindan yuzune soylemeyecegimiz seyleri soyleriz, lakin bu kisinin sevdikleri etrafimizdayken lafimizi sakinirz , yengenden cok abinin buna musaade etmesine sastim.
elbette abin musaade etse bile lafina dikkat etmeliydi.
gerci cok agir hakaretvari birsey de dememis. baban icin soyledikleri daha kirici senin hakkinda soylediklerinden ziyade.